Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 21
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui btz_ovi
La ce texte te-ai referit?? Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
alea cu "de ce sa te obosesti cu LM cand exista LP" ..."nu trebuie sa alaptezi mai mult de 6 luni"..."de ce insisti atat cu LM? uite eu am crescut cu LP si sunt bine mersi"...etc
si eu tot cu LP am crescut, dar asta nu inseamna ca daca am LM o sa ma apuc sa ii dau LP
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
anca, era sa uit sa-ti spun. tipa aia cu lapte Nutren 1.0 a zis ca nici aici nu gaseste in farmacii si ca ei i-a comandat cineva pe net o data, dar era scump... tu nu ai intrebat dr de unde ai putea face rost? cine stie, poate au ei o retea de comercializare, daca tot il recomanda... eu am gasit cateva site-uri, unele-s in Argentina, Brazilia, bla-bla-bla ... sau www.nextag.com/Nestle-Nutren-1-0-504912285/prices-html?nxtg=4e30a1c051b-C8D56F1047CA1256" target="_blank">pe-aici, arunca o ocheada...
btz, tu ne esti tare draga, indiferent de parerile care le exprimi. putem sau nu sa fim de acord, nicidecum sa te acuzam de ceva . lasa, mami, pe soacra-mama-sora sa-si vada de ale lor, tu stii ce e mai bine pentru Paul scump
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ramonavlas spune:
Btz, eu gulie i-am dat si facuta sos si pisata in legume. A mancat cu placere.
Sta sa iasa dintisorul nr 2. Ieri a fost cam maraita, aseara am iesit la plimbare 30 de minute si am zis ca asa o sa doarma la noapte...nu prea a dormit. Da la noapte siguuur, dupa balaceala si diseara si baitza.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
bambi_bv spune:
'Neata dragelor, am intrat si eu sa va salut, si pentru ca am vazut ca mai sunt fete inca agasate de soacre privind educarea delfinasului, mi-am amintit sa va povestesc o faza din weekend: am fost la socrii si la un moment dat Matei a stat vreo 15 min singur in fundulet fara sa se arunce pe spate, tocmai in timp ce se juca socrul cu el.Si ce credeti ca imi aud urechile apoi? "Mai tata, sa il mai puneti si voi sa stea in fundulet ca uite ce ii place, sa nu va multumiti cu el ca sta cuminte pe spate"...Am intors spatele si am iesit din camera ca imi venea sa le zic "pai da! ca eu stau toata ziua si ma pensez, ma fardez, imi beau cafeaua si imi convine ca sta intins, cuminte!"
Stiu ca nu trebuie sa iau in seama asemenea comentarii, dar chiar daca eu stiu ca fac tot ce pot sa ii fie bine lui, ma gandesc ca poate totusi, undeva gresesc eu.
Oricum, ma bucur ca Matei a inceput si el sa isi gaseasca singur echilibrul in fundulet, dar mai e mult pana sa se ridice singur...Momentan se rostogoleste pe toate partile si se distreaza cu miscarile alea sexy de care vorbeati si voi.
Sa aveti o zi frumoasa ...in Bucuresti azi vremea e urata!
bumblebee spune:
Btz, sa le zici atat surorii cat si soacrei sa te lase in pace, ca am zis io.
Nu i-am dat inca nimic din lista aia. Gulia stiu ca baloneaza, ananasul parca prea acid, nu mai stiu, oricum, eu mai astept cu ele.
Apa ii dau intre mese, bea cat ii tb si cand imi aduc aminte ii ofer iar bibele cu apa. Cred cA si pt ei e importanta hidrtarea.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
baby78 spune:
La multi ani dragalasului Vlad de Crispro Sa speram ca acum, daca esti baiat mare vei dormi mai usor si mai mult...
Priscilla Serayah de 86cmm
delfinas dragalas Victor Petru de mamica draga Katalina
Ilinca(Deveghe) Sanatate multa si tot ce iti doresti!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010