Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 18
katalina spune:
mersi Diana,Cata,oare au si shop online?ce biiine ar fi
RACUSOR,,, o zi buna miine si sa treaca repede.
larissa_79 spune:
ma enerva soacra....of imi vine cu niste filozofii
nu e sotul acasa sa o puna la punct.
eu la Ale am folosit Mustela...acum astept studiul Oanei pentru crema de protectie. acum nu e inca cazul insa mai incolo chiaar trebuie....cel putin in Buc
legat de cutremurul de pe 19 sau ce o fi...eu zic ca e o alta ispita acum in post, sa ne distraga....nu se misca un fir din parul nostru fara voia Domnului. Apoi sa ne rugam si sa avem credinta!
N al meu vad ca are mucisori...of i-o fi adus sor-sa un cadou.
Alina.....la cat de mamaoasa te simt eu de ce nu pui tu manuta sa mai faci un bebe? asa mai stai cu Andrei inca un an pe acasica....stiu multe mamici care au procedat asa.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Iar in legatura cu lapte praf vs. lapte de vaca eu clar il accept pe al 2lea.La mine in familie mereu s-a baut lapte de cand ma stiu,iar acum la fel.De asta si vreau sa iau suplimente daca este nevoie caci vreau sa-l alaptez cat mai mult timp posibil tocmai in ideea sa nu ajung la LP.Am eu ceva cu LP-ul asta.Sper sa nu imi sara in cap mamicile.It;s just my opinion. |
btz, cred ca ai ratat articolul ref la laptele de vaca postat de eladea (sa vad daca gasesc pe undeva link-ul), pe mine m-a pus pe ganduri la modul serios, eu care si noaptea daca ma trezeam si treceam pe langa frigider, luam o gura de lapte, de sete... e usor de zis ca ai prefera laptele de vaca ptr ca ai lm , altfel cred ca nu ezitai sa-i dai lui Paul Mic lp, asa cum multe dintre noi facem
tu fete, dar numai umbreluta nu-i protejeaza pe copiii nostri de UV, pentru ca UV nu inseamna doar lumina razelor. eu cred ca si o crema cu factor ridicat de protectie ar fi indicata. pana acum aveam 45 pentru Maria, dar cred ca este si mai mare pentru bebelusi (50+)...nu mai stiu acum cum era cu UVB si UVA, daca ne protejeaza crema de amandoua... o sa caut mai bine pe net sa vad daca gasesc ceva... anii trecuti foloseam o lotiune Nivea pentru bebelusi, apoi am luat l`Oreal, lapte protector. dar nu m-am uitat prea mult la etichete ca nu inteleg termenii, stiu doar ca nu au parfum . asa ca, ooana, cand ajungi la o conluzie dupa studiul pietei, da te rog de stire , noi am inceput deja sa folosim ca soarele de primavara e tare periculos...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
of, la noi tot nu e bine inca cu Isa... o aud si acum ca a inceput iar sa tuseasca , vineri trebuia sa mergem iar la dr, dar nu am putut face programare decat pe luni (din motiv de multi copii bolnaviori care sunt programati deja zilele astea)... asa m-am saturat de tratamentul asta de pomana, ca pana la urma nu i-a facut nimic, de multe ori o aud ca respira tot harait, acum tuseste iar! si nu o tin nici dezbracata, nici infofolita, adica asa cum era si inainte. la noi sunt 20º-21º in casa, asa ca peste zi nici daca iesim afara nu e diferenta mare de temperatura... nu-mi explic de ce nu ne mai da pace raceala asta. ba a inceput sa ma doara gatul si pe mine, asta mi-e si mai frica sa nu se ia la Isa ca e tare rau... si cum ieri s-a trezit plangand tare rau la 4 dimineata (nici nu a mai dormit pana la 11), in seara asta a adormit tare greu, printre reprize de plans si bagat pumnii in gurita, cred ca pana la urma se hotaraste si dintisorul de sus sa apara. asa ca ma pregatesc pentru o noapte de pomina, va spun eu maine
noapte buna, delfinariu
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
va invit la sau capuccino, daca tot is prima azi... vad ca eu am dat stingerea, eu si trezirea... Isa a dormit toata noaptea , pana la 6.45 cand a suparat-o rau tusea... dar in 15 a adormit la loc, eu -ciudata de mine- nu mai am somn...
bumblebee spune:
Buna dimi!
Nu vreau sa schimb nicio parere sau mentalitate, dar LP-ul are la baza laptele de vaca, din care este extrasa cazeina, adaugate multe vitamine, lactoza, asa incat sa se apropie ca propietati de LM.
Eu cu laptele de vaca nu stiu ce sa fac... am citit multe articole, am ascultat multi medici, multe pareri... e drept si logic ca vaca da lapte pt ca puiul ei sa creasca cat un bou/vaca de sute de kg in timp... plus informatia genetica, ca orice lapte de natura animala de altfel. Laptele de capra cica ar fi bun, dar pe langa faptul ca sunt putine capre la noi in tara, nici nu as avea incredere sa cumpar un lapte netestat. Caprele sunt purtatoare de bacil coch, care se transmite si prin lapte si simpla fierbere, din cate stiu eu, nu il elimina. Asadar si prin urmare, pana la 1 an nici nu ma gandesc sa-i dau lapte de vaca. Pana atunci poate ma dumiresc si eu care-i treaba. Ca de nu, imi cumpar o capra si o cresc cu mine in apartament.
Rody, offff, mama ei de bronsita!! Tare o mai chinuie pe Isa... sper sa treaca si sa nu se cronicizeze...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
bumblebee spune:
La multi ani scumpilor delfinasi!!
Scumpul Vlad de SuperCrispro
Priscilla Serayah de 86cmm
Victor Petru de SuperMomkatalina
Mamica, Ilinca(Deveghe) Sanatate si multa fericire!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
pufescu spune:
Buna fetele! Mi-ati pus absente si vreau sa le motivez: multa treaba,si de proiecte si de casa si de bubu, dar culmea ca de cand am mai multe pe cap parca m-am mai inviorat ca intrasem intr-o usoara depresie :). Nu am mai citit demult din urma,incerc sa recuperez cate ceva.
Vestile noastre sunt ca de o saptamana face cacalica la olita,la ora fixa dupa masa de la 6 si la 14.E distractie mare,ii place de nu se poate chestia cu olita,se lasa cu chiuieli si rasete.Trebuie sa decorez un pic in baie la nivelul pe care il vede el de pe olita :)).
Am mutat mobila la el in camera,am inceput sa desenez pe pereti...ca e baiat mare si trebuie sa aiba mediu simpatic :).
Si fac gradina pe balcon,o sa experimentez niste rosii cherry la ghiveci,am studiat cu gradina la containere in desertul arizona(la noi pe balcon fierbe totul vara) si daca merge la anul extind.Reamenajez prin casa,trebuie rafturi noi sa mutam detergentii si chimicalele,am luat astupatori pt prize...ne pregatim de o noua etapa.
A, si din ciclul consiliu de familie: duminica nu mai deschidem calculatorul,nu curat/mancare ci quality time cu familia sau amenajari mai mari prin casa/balcon.Nu mai stiu daca v-am zis dar avem doar duminica impreuna,tati lucreaza si sambata si in timpul saptamanii ajunge pe la 21 acasa...asa ca duminica trebuie sa conteze cat pt toata saptamana.A fost un experiment reusit saptamana asta :).
Pupaturi la toata lumea...incerc sa recuperez si poate revin dar mi-e destul de greu cu cate am in program.
Alice_Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee La multi ani scumpilor delfinasi!! Scumpul Vlad de SuperCrispro Priscilla Serayah de 86cmm Victor Petru de SuperMomkatalina Mamica, Ilinca(Deveghe) Sanatate si multa fericire! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 7 |
la multi ani si de la noi
si neata!
rodica, cappuccino, multumesc
racusor, sunt de acord cu tine. cred ca e mai usor cu doi. cresc impreuna. cel putin eu si soramea asa am fost. maicamea si sorasa la fel (bine, intre ele e diferenta de 11 luni )
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
mami Ilinca(Deveghe), LA MULTI ANI!
Vladut de CRISPRO, a mai trecut o luna, mami!!
Priscilla Serayah de 86CMM
Victor Petru de KATALINA