Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

nu-mi vine sa cred ca vine H&M in Romania.Fetele care ajungeti-in 25 martie e deschiderea in AFI, sa ne spuneti cum sunt preturile

Victor,de3 zile face figura aceea sexy in 4 labe,cum facea Paul fara frica mai demult, ne prapadim de ris, l-am filmat sa-i arat cind o fi mare ce miscari sexy facea
Dintisori n-avem deloooc!
Dragaica, multa sanatate acasa la socri,sa dea Domnul sa fie bine.

noapte buna!!!!

ELADEAAAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

asa cred si eu - sper sa stea la dat cu crema!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Kata - H&M din ce stiu eu nu dau franciza la nimeni vin ei direct asa ca vor fi aceleasi preturi ca peste tot in magazinele lor. Sper sa nu spun prostii (Ikea, Zara sunt cu franicza si se cunoaste la preturi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kata au si produsele si preturile afisate pe site.

http://www.hm.com/ro/subdepartment/KIDS?N=141591+141590+141589+141592

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

IKEA nu este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mai citesc 5 minute si ma culc ca imi e un sooomnn

Andrei a fost cam marait in seara asta, trebuie sa fiu mai atenta la somnul de dupa-amiaza, daca doarme sau nu, ca sa stiu eu ce sa fac. asa ca la 8 baita si nani. dar eu sper la programul cu iesire la plimbareala seara, baita la 8 jumate , papa, joaca si culcare la 10. asa nu e nici marait, stam si noi mai mult cu el, plus treziri doar 2 si nu 3 pe noapte

vorbeati de cum ii imbracam, eu cred ca l-am trimis cam grosut afara, asta pentru ca imi e greu sa anticipez cum va fi dimineata cu hanorac mai gros (iesim la 9 afara, dar cand intra deja ii e cald cred), iar dupa-amiaza cu un hanorac subtire. cu dress subtire si salopeta de blugi, body. la fel, o caciuluta subtirica tricotata, care nici nu ii mai sta bine pe urechi nici eu nu l-as lasa fara caciulita pana nu se stabilizeaza vremea, pentru ca e vant, si e o perioada foarte periculoasa acum. nici nu vreau sa il cocolosesc, dar nici sa se imbolnaveasca. oricum in casa sta destul de dezbracat si niciodata cu caciulita.

Mergi la inceput

nu e mult si salopeta si dress?
noi am fost doar in body, colanti si un fel de bluza de trening.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

OCHIDUT si tu cu munca? adevarul ca e obositor, dar ce sa facem, trebuie sa rezistam si sa ne facem timp si pentru comorile noastre. sa stii ca eu cred ca va fi mai usor cu doi cred ca sunt eu mai dusa, dar cred ca cel mic creste mai bine si mai linistit cu un frate mai mare, si nu simte asa de mult lipsa mamei, pentru ca fratele acolo, care poate lipseste doar cateva ore, cat merge la gradinita. dar nu e asa de dependent de mamica lui, ca primul copil.

AELITA ce frumos povestesti tu acolo!!!

acum ma culc, mai citesc maine. multumesc fetelor inca o data ca sunteti aici, am ajutati sa trec mai usor peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu azi am scos'o cu body, ciorapei, sarafan de blugi si o bluzita tricotata dar subtirica. ah si bentita pe cap ca batea vantu

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara si LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!!

Astazi am facut curatenie,am dormit 3h cu Paul ,iar spre seara la cumparaturi toti 3.

Eu l-am imbracat cu blugi si colantiii subtiri,body si bluzita subtiri si o gecuta,iar in cap un fesulet cu BEN 10 ,dar era deja racoare caci am iesit pe la 8 seara.
Dar de acum cosmonautii pleaca la BD in cutii caci noi ducem lipsa de spatiu.SI in plus imi place ca ai mei pun toate hainele pe umerase si le depoziteaza intr-o camera ce are acces la aer mereu.
Insa nu sunt de acord cu incotosmarea lor.

Crema UV nu voi folosi deloc,multe produse contin mult mai multe chestii daunatoare decat se scrie si se spune.Nu dati cu rosii!!!

Iar in legatura cu lapte praf vs. lapte de vaca eu clar il accept pe al 2lea.La mine in familie mereu s-a baut lapte de cand ma stiu,iar acum la fel.De asta si vreau sa iau suplimente daca este nevoie caci vreau sa-l alaptez cat mai mult timp posibil tocmai in ideea sa nu ajung la LP.Am eu ceva cu LP-ul asta.Sper sa nu imi sara in cap mamicile.It;s just my opinion.

Dragaica vreau sa iti spun ca ii doresc multa sanatate socrului tau si multa putere familiei,precum si calm dar si rabdare.Din pacate dupa un AVC,oricat ar fi de minor,se ramane cu traume atat fizice cat si psihice,victima devine mult mai sensibila,se enerveaza mai repede,de obicei apar si amneziile temporare iar fam trebuie sa fie extrem de calma si sa incurajeze.
Din pacate stiu cum e.E groaznic!!!

Nu mai stiu ce am vrut sa spun...mi-e somn..maine recitesc si scriu.
Va pup si va urez noapte buna!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput