Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 16
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui crissy77
nu ma gandeam la caciula de iepure, ci la ceva subtirel, sa fie pe cap Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
cred ca pana la urma crema cu factor mare de protectie e sfanta
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
si daca se poate fara parabeni, parafine sau parfum
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
crispro spune:
Dragaica, ce veste rea! Sanatate multa socrului!
Alice, felicitari pt iepuroaica!
Am culcat copilul , a durat o ora... sotul se mira de unde am atata rabdare, ca el l-ar fi lasat in patut un pic la plans... si mai nou, desi ii zic ca are nopti muuuulte cu treziri din ora in ora, ma intreaba cum de nu plang si nu is nervoasa (ca inainte asa faceam). Dar acum imi pare un pic mai usor- e vremea mai faina afara, ma mai binedispune, e copilul in general mai vesel, ma dragaleste, asa ca nu mai resimt asa tare oboseala. Asta zic acum, dupa o noapte dormita mai ok...
Sa-l ajutam pe Alex
crissy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana si daca se poate fara parabeni, parafine sau parfum Matei - luna a 9-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
:)
Stii ultimele stiri? S-a interzis si in Ro comercializarea biberoanelor cu BPA.
Ma retrag. Noapte buna, somn usor si vise placute in delfinariu
Diana_Eva spune:
Ce creme folositi pentru bebei? Mustela cica are prostii...
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crissy77
:) Stii ultimele stiri? S-a interzis si in Ro comercializarea biberoanelor cu BPA. Ma retrag. Noapte buna, somn usor si vise placute in delfinariu Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
era si cazul ca noi parca suntem o groapa de gunoi, ce nu mai cumpara altii se vinde la noi
m-a obsedat tare mult chestia asta...si cand am cumparat singurul si unicul biberon am urmarit sa fie bpa free...si acu zace intr-un sertar ca am primit un refuz total din partea lui Matei
somn usor!
Noi 2
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Dragaica - imi pare rau...sper sa fie bine. Ce creme va ganditi sa folositi? Catalina |
Dragaica
pai ma gandeam la Bubchen sau Avene, dar trebuie sa mai studiez compozitia
Noi 2
catalina2307 spune:
Eu am 3 optiuni. Raman la Mustela sau Roche Posay si Vichy Capital Soleil. Oricum o sa cer si parerea pediatrilor. In special a celui din Gr ca aia au soare mai mult :)).
Dr oricum, cred ca tb sa incepem sa o folosim de pe acum.