**Buburuze de 2009 (10)** HAI PICKY!**
Raspunsuri - Pagina 11
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Picky_toto Laura nu am mai intrat de mult pe hi5...dar special o sa intru sa rasfoiesc albumul tau ...ce a trecut timpul..nu?! acum erau in buritca, acum fac 2 anisori... si nu va ganditi la o surioara? fratior? ![]() ********************* |
pai daca ar fi dupa sot ar fi venit de mult inca unul..dar eu nu sunt pregatita inca..
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.pngSebastian
getik1 spune:
neata am venit la
ff buna cris
din ce am citit nu este migaloasa ciupercaria decat la inceput nitel, dar o facem pentru consum propriu, daca vreau ciuperci proaspete cobor si iau din beci
.acu sa vedem ce iese
piky stai cat mai linistita, si mai intra sa ne spui cum esti
ary de o jumatate de ora zice intruna "mama papu" la mine adica nu am papucii incontinuu

ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
lavinia.p spune:
Neata fetele. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine...este foarte greu si dureros, chiar dc ne asteptam demult e tot dureroasa despartirea cu atat mai mult cu cat era singurul meu bunic pe care l-am iubit enorm si acuma ma resemnez ca e mai bine ca nu se mai chinuie, acuma ma napadesc amintirile despre el si plang si iar plang. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, azi e inmormantarea de la 13 si ne luam ramas bun de la el!
Multumesc si de raspunsurile legate de Rares, este singura data cand am procedat asa, adica l-am inchis in baie, fiindca nu aveam alta alternativa, nu aveam patut in care sa-l bag, in rest nu l-am inchis niciodata in nici o incapere
...am sa tin cont de sfatul vostru
Iar acum va las merg sa fac o baie si apoi plec si eu spre cimitir!
Va
s va doresc o zi buna!
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
getik1 spune:
lavi ai grija de tine si despartirea este ff grea dar in acelasi timp gandestete ca a scapat de chinul prin care trecea, stiu cum este ca asa am patit si eu cand a murit tata pe deoparte a fost mai bine ca a scapat de durerii(a avut cancer) dar pentru mine a fost o tragedie imensa
, asa ca fi tare
ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
Simina1980 spune:
Lavi-fii tare,noi suntem alaturi de tine!Stiu ca e tare greu si imi pare tare rau!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neata
fetele is cam in urma cu treburile asa ca o sa cam trag chiulul....adica nu trag chiul doar am sa apar cu temele nefacute![]()
ieri ne-am simtit super....am avut si un pitic exemplar, bine, cu mici scapari dar in mare a fost cuminte.
Lavi...marea majoritate ne lovim de asta, cu copii....asa ca nu te stresa...stiu ca-ti vine sa urlii cand te lovesti de asa ceva dar mai toti fac...noua ne pasa, asa e romanul....sa vezi insa aici, ii lasa sa se manifeste...se trantesc copii pe jos, urla, zbiara, parintii raman calmi (aparent ori ba) asa ca am invatat si eu sa fac la fel...o sa-i treaca. multa putere azi
va pupacesc pe toate, fara exceptie, fug la trebi

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
fetelor pe unde umblatii? azi am si eu un pik de timp liber si voi ?
nu mai pot ary de azi de la 9 tipa in continuu si nu vrea nimik nu stiu ce sa fac cu ea nici mancare, nici joaca nimik si i-am dat nurofen si nici un rezultat este la fel acu am pus-o la nani si vad ca a atacut pentru moment
.
ema ce mult ma bucur ca dariusica a fost exemplar
simina
si pentru andu un
ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
mai fetelor,pe unde umblati??

lavi asta e cursul vietii..tu fi puternica si sa o tineti pe bunica aproape ca noi ieri am trecut pe la a nostra si singuratatea o doboara saraca![]()
picky cum merge curatenia?mai ai?puca ce face?dar Anna,mai are stare?![]()

laurao nici eu nu ma simt pregatita de nici o culoare sa mai fac un bebe cat de curand,si nici pe viitor nu prea vad
..in schimb am o terorisata care face cat 10 ![]()
getik[/b[ spor la ciupercarit..cand te apuci de treaba?
ema te iertam de data asta ca nu ti-ai facut temele,dar sa nu devina obisnuinta
.Ce face fata giner-miu?
[b]getik sigur o deranjeaza ceva de e asa maraita si nu e in apele ei...ceva dintisori?a iesit caninul pana la urma?
Eu mesteresc o harta pentru maine cu locatia gradinitelor ca sa nu ma plimb ca voda prinloboda pe strazi si sa ma duc la punct ochit,punct lovit
mai ales ca sunt destule si o iau si pe miru ca sa facem cunostinta cu doamnele de acolo si cu copiii![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
getik1 spune:
cris ce tare ca te duci sa vizitezi cresele, dar sti ce mi se pare ciudat ca la noi in oras primaria se ocupa de ele si nu individual, de ciuperci sa vedem cand cumpar miceliu si aduc gunoi de padure![]()
, acu sa trezit ary si vad ca este ok si nu atat de urlatica 
mami de mica aricica
29.12.2009
ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
geto ce semnatura chioricioasa aiiiiiiii....baga fata o culoare de sa imi sara ochii, alb ti-ai gasit???? tu nu stii ca-s batrana si nu vad bine????![]()

cris face bine, tocmai am venit de afara, ii pregatesc papa si dupa nu stiu ce-o a ai faca.....cred c-o sa ma inerveze pe mine. maine te duci sa cauti gradi??? la noi a ramas ca tati sa faca inscrierea, in mai
am spalat 2 masini, aspirat, sortat hanie, calcat cateva, nu multe, strans o parte din cratiti, oale, pahare, farfurii din bucatarie...is harnica, sa nu ma deochi
....mai am o gramad insaaaaa
bag niste foto de ieri pe contul comun![]()
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail