**Buburuze de 2009 (10)** HAI PICKY!**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor

Sunt franta de oboseala, am debarasat tot ce era fara rost in casa si le-am trimis la tara. Uff multe au mai fost si daca mai dau roata o data parca vad ca mi-au mai scapat multe

Cris Dar tatal tau inca mai lucreaza? Si daca are probl serioase de sanatate(si stiu ca are) nu poti obtine CM? Ca apoi decurg toate usor. Ce a facut soata cu proiectul, sper ca l-a trecut cu brio daca ati lucrat amandoi la ei slai linistita ca toti se dau zmei ca se descurca cu copii, dar daca-i lasam cateva ore, deja incep sa ne caute Bn ca Miru nu a racit mai rau si ca ai fost pe faza de la inceput sa fie fata bn de acum incolo.

Picky asa facea si Razvan cand ii dadeam cate un plus nou , dar cum a zis si Cris, in 2-3 zile il accepta. Ba i le-am facut pe toate, dar uite ca n-a prins. mi s-a zis ca poate are el sistemul imunitar mai slab si de aceea nu iau prins. Acum stau si ma gandesc, daca nu a prins niciunul? dar cum sa verific? Luni merg la medicul lui si vad ce-mi spune. la noi pt hepatita se face la nastere, la 2 si la 6 luni (si le-am facut) off Picky si al meu zice la fel, dar am zis ca ii fac bucata. Astept sa plece ai mei la tara si plec intr-o zi de-acasa, ii spun ca merg sa cumpar ceva si ma plimb prim oras cateva ore sa vad eu cum ii face el fata lui razvan apoi sa mai comenteze ceva AMR in scadere, eu nu ma pronunt, dar sper din suflet sa fie bn si sa auzim doar vesti bune

Lavinia stai linistita ca nu esti singura. Si al meu face la fel, trebuie sa facem doar cum vrea el, daca nu incepe circul eu ma straduiesc cat pot sa-l tin in frau, dar am ajuns la concluzia ca mai toti la varsta asta fac asa si astept sa mai creasca putin ca sa ne putem intelege mai bn (bn nici acum nu-l las chiar de capul lui ) Din pacate chiar nu scapam de vaccin, trebuie refacut, altfel la contact de rana cu ceva sange contactat sau cu vreo forfecuta 9sau mai stiu eu ce, nesterilizate), poate face hepatita. si asta ne mai trebuie
Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Stiu ce greu e (mie mi-a murit bunicul in brate acum 3 ani si nici acum nu pot sa uit )

getik de cate ori mi-a facut mie Razvan figura asta si apoi nu am mai avut timp sa reiau

Cred ca am recuperat tot, dar m-am mai relaxat putin cu voi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Condoleante Lavi! Dumneeu sa-l aiba in paza!

mai inainte am intrat in casa....am bantuit
da pot sa scap cris???? toata trupa am fost
picky vineri....vineri nasti, asa cum e programatda, am profitat putintel de soare plus ca era si ultima zi in care puteam sa merg la shopping....nu ca am luat mare lucru, dar oricum
maine iar lipsesc.....ma duc la taiat de motz....la baiatelul la a acrui party am fost in ian, acum au venit si nasii si taie motzul asa ca va pupacesc pi tatiiiiiiii si duminica placuta

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna!!!

in primul rand lavinia condoleante. imi pare tare rau pt. pierderea voastra.

apoi sa va spun ce am. aseara, pe la ora 21, imi varsa mihaita pufuletii pe mocheta si cum sotul meu nu putea sa suporte, pune aspiratorul. si puffff, sari siguranta... dar nu de la noi...nuuuuuuuuuu, de la stalp . dau telefon la deranjamente. se inregistreaza apelu' si... gata. pe la 23 ne suna unul adormit sa spuna ca nu au masini cu macara d'aia pe timp de noapte (le-or lua acasa noaptea ca sa nu sperie singurele????)... si ca vin dimineata, la ora 7, sa remedieze situatia. ne-am trezit toti cu noaptea-n cap ca doar ne-am culcat devreme, nu? pe la 9 ma apuca pandaliile si ii fac albie de porci pe toti dispecerii de la electrica. "dispeceratul stie situatia dvs. si va interveni imediat", "e pe drum masina"... si tot asa pana la ora 13.30... cand au venit . si ne spune nenea non-salant ca daca nu mai facea cineva sesizare nici nu veneau, ca pe timp de noapte nu mai au echipaje.... problema era de la o clema care nu a fost bine pusa de acum o luna cand ne-au mutat firele de la un stalp la celalalt. deci... cu riscul de a fi , asta e o tara de rahat unde face legea un italian. ca electrica e preluata de un italian .

acum... am recuperat ce ati scris. nici nu era greu ca nu v-ati destrabalat azi.

o sa scriu maine la fiecare in parte ca acum mi-am facut o baie (am apa calda, nu?) si ma uit la TV (am curent,nu?). ufffff... ce zi de kko.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaa...poa' sa ploua,poa' sa ninga eu tot scot oripiliciul mic la plimbare

dar sa bem mai intai ,perfuzabila cu nes ,ceaiul fructat,sa pufaim trabuce si vougue

Parca azi-nopte a dormit mai bine..s-a trezit odata si a inceput sa se ssmiorcaie..am invelit-o,am cocolosit-o si a ramas sa se maraie,fix cat sa ma enerveze,asa ca m-am luat de viata ei,si s-a culcat imediat.Doar ca am adormit eu mai greu ca ma cam doare gatul,si va dati seama ca la 3 dimineata cauta sa sug hemeogene.Acum oripilata doarme..dar sunt tare curioasa la cat o sa se trezeasca.

sorilea dar ai avut de treaba,nu gluma...cred ca si eu ar trebui sa fac acelasi lucru,dar tot aman de parca o sa ma salveze cineva.Da,lucreaza..mai are de stat in campul muncii aproximativ 10 ani,dar e copt.Nu pot,a avut 3 saptamani,si pentru ca au fost multe cazuri de CM-uri "aranjate" acum sunt controale si le e teama dr. ca nu cumva sa isi revina din starea asta si ei sa aiba probleme.pai dupa capul lor e ceva de genul: "mai moare unul care nu mai ia pensia..ce bine !",chiar daca istoricul lui arata ca in fiecare an a fost internat pentru acelasi lucru si a facut tratament lung.Sotul a luat,si a trecut...era cam dezamagit de cum au mers pe banda rulanta,dar e mai bine asa,ca oricum nu a pus el burta pe carte.Uite ca medicina inca e o necunoscuta pentru multi dr. ,si noi suntem atat de complexi..am mai auzit de cazuri extrem de are in care anumite tratamente sau vaccinari nu aveau nici un efect asupra omului,dar sa stii ca erau niste persoane foarte rezistente..si grasanul tau o sa vezi ca o sa fie bine.Stiu ca sunt niste teste care se fac la laboratoare,dar numai cu trimitere de la medicul de familie,numai ca sunt prea multe si sa nu prinda frica de dr. pe urma.
ema disctractie placta cuscra si sa ne faci poze cu dariusica in actiune pe acolo,da?
mady urat,urat,urat asa am patit noi acum 2 seri..au luat lumina si s-au jucat ca cu pomul de iarna pana pe la 3 dimineata.Eii,lasa fata ca voi ati si fost sunati inapoi de ei..asa ca uite ce onoare.Neesimtiti,si e prea putin spus,ca sunt sigura ca au acolo toate zonele monitorizate cum si ce se intampla,si daca cade undeva curentul ar trebui sa se autosesizeze,dar.... .Eu am zis ca daca fac rost de bani,imi cumpar o eoliana si mi-o pun in gradina in spate,si fac ceva pe italian.Sau mai bine plec de tot ca nu se poate cu astia sa traiesti,nu ca nu ai vrea tu,dar nu te lasa ei.Gata,acum ti-a mai trecut? Vino incoace sa ne mai spou ce au facut baietii tai

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

neatza!!! mersi, cris de cafea. imi fac si una zdravana acum.
noa, ca mi-am revenit de ieri.

ce sa va spun de baietii mei? alex e la bloc, la socri, in we. am ramas numai cu mihaita la care tip toata ziua: nu te urca acolo, iesi de acolo, da-te jos, nu pune mana, lasa caietele lui alex etc. ma doare gatul seara. e foarte diferit de alex. alex era cumintenia intruchipata. daca ii spuneai o data ca nu are voie ceva, atunci nici ca mai facea lucrul ala. asta e capos rau de tot. si-o ia la buci, dar dupa 5 minute e tot la locul pt. ca care l-am ciufulit .

stiati ca sotul meu s-a operat? daaaaa. stiati ca nu avea voie sa faca efort? daaaaaaaa. eee, aseara a zis ca el nu mai rezista fara o partida de "sport extrem" . asta aproape dupa 2 luni. asa ca am infierbantat patul.... . cica macar acum, de inceput de serviciu... . acum suntem iar la faza de dulcegarii: pregatit micul dejun de el, pupacit, ajutat in toate .

ema, petrecere frumoasa .

revin...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

pe unde umbati????

nici un mesaj de azi dimineata? mey, e duminica seara. hai pe la casele voastre, treziti-va daca dormiti ca-i seara... offf... sunteti bune de batut...

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor eu sunt pe aici sunt chiauna ari nu face altceva decat sa urleee si nu mai pot.

cris sunt cu cititul la zi dar cu scrisu rau in urma o sa incerc sa recuperez cat pot acu, eram sigura ca asa vei pati cu pensionarea tatalui, daca ai nevoie de vreo informatie ceva sa ma intrebi, ma bucur ca miru este bine si nu a racit, cu edicamentele nu poti vb cu un medic sa iti dea reteta sa nu mai ai probleme, ca dooar un medic i le-a preschis nu? ma bucur ca te-ai hotarat sa o duci pe miru la cresa este mai bine decat cu bunici, si lu nato ce i-au bagat in cap? si dogio a ramas preferatu ei, feliciatri lu nato pentru examen.

lavi condoleante, suntem alaturi de u, sincer nu stiu ce sa zic de rares si de cum reactioneaza dar in ultimu timp am vb cu mai ulte mamici care se plang de comportament agresiv , dar cu inchisu in baie mami nu ca prinde frica de spatii inchise si mai tarziu o sa ii fie greu, gasesti alta metoda

piky ce atre a fost stefi cu tati, eu zic ca nast pe 25 la termen dar daca ar fi alta zi as vrea pe 23 este o zi speciala pentru minetu sti despre ce este vb fetele or sa afle atunci, ary nu are frica de plusuri este toata ziua cu ele in brate le pupa, le iubeste, si are si ea maimuta pe care o trage de coada, of este o perioada foarte grea cu stefi pana o sa inteleaga ca nu are voie la aragaz, si cez sa ai luat de mine ca de ce tip la ary si i-am zis stai si tu o zi intreaga cu ea in casa, curte mancare, joaca culcat hranit copil si atunci sa vi si sa la mine, si de atunci a tacut milc

serialbastre super tare cu va astept si la casatorie, ce draguta este cezara cu ou cumm papa ea

alynta e bine ca ai pe cineva de incredere cu care sa lasi copii in caz de nevoie,

ema vezi sa nu uiti piticii vineri cand mergi sa iti faci serviciul de reporter la piky, , cum a fost la cumparaturii? la mot?
mady asa fac astia de la electrica anu trecut ziua pe la 12 a sarit o siguranta si deabia la 9 seara a u rezolvat problema sunt niste nemernicii, asa le-as face, a lucrat si cez pentru orange la noi in targoviste si de sarbatori deobicei era de interventie pai nu conta ora ca fugea sa rezolve treaba, au ajuns niste nemernici, cutreuru de la tine a fost ai, are multa energie mihaita.

sorilea[/b] si acum o sa il vaccinezi? dar de ce nu apar vaccinurile nu le-a facut? ai prins si tu cand nu au dat astia de la DSP vaccinurile? apropo de hepatita c la noi cu mama a fost oribil cu hepatita c a donat sange si in ziua respectiva au fost ea si inca o doamna cu nume la fel si acolo se fac teste inainte de a se folosi sangele donat adica daca este contaminat cu ceva nu este folosit, si i-au dat rezultat de la bucuresti ca mama are hepatita c a facut toate analizele din nou, si au iesit ok toate cand incepea sa faca dosaru pt interferon, doamna cealalta avea hepatita c, eu tin laptopu in pat sau pe picioare sia ry vine lip si gata

sa va spun ultima idee a barbatului meu vrea sa fac in beci ciupercarie nu ca mie nu imis urade ideea ca sunt lesinata dupa ele si pe mine a cazut toata treaba cu cauatatu pe net despre toate cele, si mie mi sa pus pata sa pun spanac in gradina, marti cand ma duc in oras imi iau seminte de spanac, salata si arpagic sa fac ceapa verde, restu semintelor de la mama .
gata acu ma bag la nani ca am un somn

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

mady sa inteleg ca e mai bine cu 2 teroristi decat cu unul?.Asa deci,de aia am dormit eu asa bine ca voi m-ati leganat.. . Noi ieri am fost plecati de la 10 in oras,in parc,la piata,in citty la pizza..si s-a facut aproape 4 dupa masa pana am ajuns acasa,iar apoi m-am apucat de facut mancare si uite asa a trecut ziua.
getik o avea ea ceva,sigur o deranjeaza un anume lucru de se plange.. .Si eu ma gandeam ca e posibil sa intampin probleme de genul asta cu taica-miu,dar tot am sperat ca poate nu o fi dracul chiar atat de negru.Nu vor sa se bage unul peste altul medicii astia,cica..cine l-a luat in evidenta cu boala,ala sa se ocupe de el in continuare..asa ca ajung fix la partea care nu-mi place,sa fac rost de medicatie la negru.Nu cred ca e vorba de ce i-au bagat in cap,ci de faptul ca-l toaca la creieri si s-a saturat sa se certe cu ei,dar asta nu inseamna ca le merge cu mine.Si azi duc masina la service,dar am inteles ca pana maine dimineata e gata..si dupa ce o aduc,plec in cautari gradiniteloase.M-ai trebuie sa scot o harta ca sa ma descurc pe strazile astea ca fix pe acolo am vazut ieri ca sunt niste drumuri inchise pentru reasfaltare.Sti?l-am intrebat cat a luat la exam la care el : "mi conteaza?iupiiii,am trecut!" .Si nu e fata migaloasa ciupercaria aia?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat ,trabuce si vougue

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Daca nu ati primit vesti de la reporter stiti ca suntem tot 2 in 1..

Acum nu prea am starea necesara sa raspund la fiecare in parte, ca vreau sa-mi beau cafeaua si sa ma apuc de curatenie ..

V-am pupat si ne auzim cand intru

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 39+ o mai mica

AMR: 5 zile!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput