**Buburuze de 2009 (10)** HAI PICKY!**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

in sfarsit a spart primu caninuttt,
ema gata rezolvai problemmaaaa

mami de mica aricica 29.12.2009
ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Gata s-a dus bunicul meu langa bunul Dumnezeu.... va multumesc pt toate cuvintele de alinare
Imediat ne pregatim sa mergem la soacra mea dupa Rares, mi-e atat de dor de el.
Getik Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si pe tatal tau, n-am stiut
Cris spor pe maine, sa gasiti gradinita potrivita!
Va pup pe toate si va multumesc inca odata!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna, fetili!!!

eu am venit mai pe seara la voi ca in rest an avut treburi multe. am facut piata (bine, n-am facut io la propriu ), am facut mancarica, o tura pe la posta, teme, spalat vreo 2 masini...emooo, ne-au murit laudatorii .

lavi, multi pupici. nu mai fi trista. asta e viata. eu am fost la posta azi si am ridicat coletul de la tine. multu mult de toate. sa ma vedeti cu ochelari de soareeee . nu se exista mai mumoasa .

geto, sa-mi zici cu cat vinzi kilu'... si dupa ce te faci milionara (in euroi) sa nu cumva sa nu ne mai bagi in seama, da?

cris, moa... ce barbat studios ai... cand o fi invatat atata? l-ai cicalit? succes maine. la noi, la bucale, nu avem bucuria sa vizitam gradinite si sa ne alegem. sa zicem mersi daca gasim un loc la o gradinita si nu conteaza daca e un pic mai departe de casa. zici bogdaproste ca ai unde duce copilu' ca altfel te sparge la bani o tanti bona. eu am o gradinita particulara in spatele casei si cere 1500 de lei/ luna . nici n-am salariul atat .

maine se duce soata la serviciu . o sa-mi fie mai greu cu obraznicatura de mihaita, care se catara peste tot, dar prefer sa fie asa. mi-a scos creierii din cap asta batranu' (sotz al meu) .

va mai scriu si maine cate ceva. acum ma spioneaza lumea...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

mady ai fost tare rau cu milionara

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor

Vin si eu la ceas de seara sa va spun ca am alergat toata ziua + ca am incins tel sunand dupa vaccin Frate in tara asta nu mai gasesti nimik. Cu chiu cu vai am reusit sa fac rost de 2 doz. Mai ramane sa fac rost de unul.
Fetelor, culmea e ca dr mea statea pe ganduri daca sa anunte toti parinti de copilasi mici ca sa-i testeze sau nu. A mai venit o mamica, care a depistat tot intamplator ca si mn si care a mers pe schema Infarix (parca asa se numesc cele cumparate) ca se plangea ca nu i-a prins copilului VHB-ul (eu am mers pe schema gratuita). E pacatoasa rau hepatita asta . Singura solutie e sa-l vaccinez cat mai curand si dupa terminarea lor sa-i repet testele si sa vedem cum sta. Ea nu crede ca-i vb de imunitate scazuta, pt ca fata de alti copii, el nu a fost prea bolnavior, dar tot dupa terminarea vaccinurilor a zis ca o sa-mi mai recomande ceva. Voi vedea ce. Pana atunci ma mai documentez

Ma intreba cineva daca l-am vaccinat. I-am favut absolut toate vaccinurile din schema obligatorie, inclusiv ROR si urma sa-i mai fac optionale (dar nu ma grabeam cu ele)

Scz ca nu raspund la fiecare in parte, dar nu mai am stare necesara.
o serara placuat si vise frumoase.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaa...azi e marea zi,dar sa-mi vina si masina de la service..asa ca pana una alta sa bem o ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,pufaim trabuce si vougue

getik aicea,fiecare gradi./cresa isi face singura planul,mai putin ca nr. de copii inscrisi.Fata,toamna o sa gasesti compost cum trebuie,dar incearca si acumFelicitari pentru canin hai sa vezi ca aricica o sa fie asa de cuminte acuma
ema foarte tare,ia sa-mi trimit si eu barbatul sa o inscrie pe miru..cred ca am vazut prea multe filme.vezi ca daca nu vi la mare anul asta si nu-mi vad ginericul,se supara miruasa ca sa te vaz cu aterizezi tu si la c-ta
lavi ce faceti azi?
mady daa,mancal-ar mama de studios ma trezesc ca la bac m-o trimite pe mine.Si aicea astia particularii au niste scoruri de te apuca durerea de corason.. .Tananananaaaaaaaaa nu mai ai spionul acasa
sorilea eu am mers pe schema gratuita,ca si asa ultimul vaccin l-am cumparat si am dat aproape 200 ron pe el..pai nici nu imi ajungeau banii sa i le cumpar daca se punea problema sa le achizitionez eu pe toate

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Neata'

Ma simt de parca m-a batut cineva
La Razvan e a 2-a noapte care se trezeste din ora in ora si cere lapte si culmea ca tot de 2 zile mananca ff bn si pe zi . Nu mai inteleg nimik. pana acum nu manca mai deloc, iar acum ar baga non stop

cris multam de cafeluta, chiar am mare nevoie de ea Bafta azi la ales gradinita Mirunelul

Mai revin peste zi de am timp si ma simt bn

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

desteptareaaaaaaaaaaaa
ma dor tatiiiiii....am facut ieri mai multe decat de obisei si acu sufar
mady daca nu ne laudam noi, atunci cine??????
cris poi na, asta e, sa faca si el ceva, ce numai eu????
pupam si pe lavi, sensibiloasa noastra
si pe geta viitoarea ciupercareasa....fataaaa, vezi ca vreau si eu ciuperci, da??????
si pe picky care inca mi e 2 in 1
si pe tati va pup.....azi vad eu ce mai fac, inca is la cap cafea

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata....

Ce mai faceti? Eu is gata cu cafeaua si ma apuc de curatenie..le iau usor, usor ca nu le mai pot face pe toate intr-o zi...

Amr-ul tot pe 25 este, asa ca inca putin si puteti scoate agitatele..
Bebelina e ok, cam inghesuita in burtica..iar kg sunt tot pe la 3500 gr.

Nu am chef de nimic, parca m-a lovit cineva in cap si mi s-a dus tot cheful de viata...si ma simt si mare, grea, obosita... dar na inca putin ...

Ieri seara pe la 4 dimineata incepe bebele Stefaniei sa planga...deh cica hai sa va antrenati ca acusi vine bebe mic

Va las acum..ca am un copil marait si multa treaba..iar eu is fara cheffffffff

Mami de mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 39+ o mai mica

AMR: vineri 25 martie

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare de la mare!
Eu am multa treaba ca a inceput auditul si o sa ne cam tina pana pe la sfarsitul lu' mai ,se apropie si 25 asa ca ..........mai greu cu scrisul.
Picky-hai ca mai e ffff putin si o sa tii si bebelina mica in brate.
Getik-nu e rea ideea cu ciupercaria,nu stiu cata munk implica dar la cat is de scumpe ciupercile.....felicitari Arianei ptr caninut.
Ema- am vazut pozele cu frumosul tau!Vezi ca nu ebine sa faci prea multa treaba?uite ce patesti a doua zi!Tu cand pleci in Romania?
Cris- spor la gasit gradinita!si eu tot pe schema gratuita am mers la vaccinuri ba chiar pe ultimile nici nu i le-am mai facut
(adik pe cele de 1 an).......am eu ceva cu vaccinurile......
Sorina-las ca e bine ca mananca,nasol inca ca te oboseste pe tine trezitul des noaptea.Sa stii ca m0a impresionat f mult povestea voastra,i-am spus-o si surioarei mele si zicea ca e chiar o minune ptr voi.
Mady-deci ai scapat de spion....... dar si de un ajutor in casa-las ca te descurci tu ca esti obisnuita.Cu curtea mai aveti?
Lavi-sper ca esti mai bine......Ce face Raresel?

Va las,gata pauza ma reapuc de munk!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput