Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)
Raspunsuri - Pagina 7
TINKER_BELL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Ral-eli Si Maria a mers cu mine peste tot. De obicei o luam in scoica, iar dusul il faceam impreuna, altfel nu era chip, dar era si foarte frumos, ne distram.:) Cand aud plans parca imi trec numai cutite prin inima, nu pot si gata, iar un minut mi se pare mult. Si acum se intampla sa planga amandoua din varii motive in acelasi timp si le iau pe amandoua. Si Bogdan la fel, ieri mergea cu amandoua in brate pe strada. Iar Maria nu e deloc rasfatata. Adica emotional le-as rasfata oricat. Insa nu a plans niciodata dupa lucruri materiale. Olguta , Sara e bine, fara febra sau altceva. Ti-am lasat un mesaj si aseara, dar nu cred ca l-ai vazut.:) Ne-am intors tarziu din oras, 8:30-9. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
Alina, scrisesem si eu un raspuns cu aceeasi idee azi noapte, doar formularea era diferita... la mine era cu "imi crapa capul", nu cu "cutite in inima"...:) (nici nu se putea altfel la tine, ca doar esti empatia intruchipata...)
Si eva a stat lipita de mine nonstop, daca o lasam jos se invinetea de plans intr-un minut... Clara e mult mai domoala, nu plange atat de usor, adica ma pot duce la baie linistita... eu nu pot sa le duc in brate pe amandoua, dar daca o alaptez pe clara, eva se aseaza cu capul pe genunchii mei sau mi se agata de gat si e fericita! si eu!:)
Eu cred ca fiecare dintre noi isi creste copiii in cel mai bun si potrivit mod cu putinta. Copiii sunt diferiti, mamele sunt diferite,
modalitatile de abordare a "problemelor" sunt diferite. Probabil ca fiecare copil are mama care i se "potriveste".
adipapazi spune:
citat din mesajul lui sashenka_h va multumesc ca existati Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
sashenka_h spune:
http:// www.kskids.com/new2/php/KksProductList.php?brand_id=1&mode=shopping&folder_id=15&page=3
am bagat o pauza la inceput. sunt cele de pe randul 2. ai mei au fost pasionati de ele si i-am dezobisnuit de deget cu ele....asa ca le recomand cu caldura
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ana_o spune:
Perfect de acord!
citat din mesajul lui TINKER_BELL [quote] Eu cred ca fiecare dintre noi isi creste copiii in cel mai bun si potrivit mod cu putinta. Copiii sunt diferiti, mamele sunt diferite, modalitatile de abordare a "problemelor" sunt diferite. Probabil ca fiecare copil are mama care i se "potriveste". Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010) |
ana_o spune:
Buna "dimineata"!
Sashenka,!
Puiul mi-a adormit iar in brate, sper a nu-l trezesc, ca plecam in parc. Profitam si noi de ultima zi frumoasa.
As mai scrie, dar pot s-o fac si dupa amiaza.
Va pup pe toate... si vb Andreei, ce bine ca existati!
sashenka_h spune:
fetelor si intalneala??? nu se baga nimeni??
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ral_eli spune:
va saluta mama-cangur
heidy tinkerbell a spus bine: "Copiii sunt diferiti, mamele sunt diferite, modalitatile de abordare a "problemelor" sunt diferite. Probabil ca fiecare copil are mama care i se "potriveste""
sashenka nu te mai stresa. tu fa ce consideri ca e mai bine ca sa maresti productia si daca nu e , nu e.nu te gandi ca e ultima data cand mai alaptezi, ca viata e plina de "ultime dati" si intotdeauna urmeaza ceva si mai frumos in relatia mama-copil
ramo eu am reusit sa votez si ieri si azi.
eu o sa merg in parc la ior. dar matzul inca doarme si dupa ce se trezeste imi ia o ora sa ies din casa. dar oricat de tarziu ar fi euy tot ies.
mami de Robert Petru
poze
Elfica spune:
Vasari: Zona alba o am si eu de multa vreme, poate chiar de la inceputul alaptatului. Si dupa ce suge e alba pe o suprafata mai mare, apoi se face rozalie. Dar acum, dupa ce dispare zona alba, ramane o zona mai mica galbuie cu firisoare f subtiri rosiatice. Ma gandesc ca e puroi... Desi cand apas nu doare fix zona si e tot tare.. Febra nu am, dar sanul ma jeneaza si pe lateral, imi da junghiuri, ma inteapa, chiar daca il las la aer. Iar cand suge Iulia ma doare in permanenta. Cu pompa cred ca lesin de durere si nici nu cred ca e prea eficient. Am incercat o singura data si mi s-a parut ingrozitor. Atunci am rezolvat usor punand-o pe Iulia sa suga. Si s-a desfundat canalul. Dar acum pare sa persiste problema... :( Desi a supt nu demult, sanul e cam plin... O sa ii dau si urmatoarea data tot din acest san, desi ma doare rau de tot cand suge... Desi mi-e teama ca laptele sa nu fie altfel, cu ceva ce sa ii dauneze Iuliei.
Cele care ati facut masita, la ce medic v-ati dus sa va vada? Sa ma duc la ginecolog, obisnuit? Febra nu am, dar jena creste...
Heidy: Astept PM cu detalii despre moasa. Cat costa sa vina acasa? Daca nu, unde o gasesc? Merci din suflet...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE