Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)
Raspunsuri - Pagina 6
Elfica spune:
Si inca ceva: aseara am sunat-o pe Inacat, care absenteaza de o buna bucata de vreme de pe forum si va pupa pe toate. A inceput serviciul din lunea de dinainte de 1 Martie, se duce jumatate de norma, iar bebe sta la soacra. Cand vine de la serviciu il plimba pe bebe, soacra neputand sa se deplaseze, acasa nu are timp deloc, deoarece bebe nu mai manca bine la san si in luna a treia a luat doar 500g in greutate. Pediatra i-a recomandat sa se mulga si sa ii dea cu biberonul, ca s-ar putea sa aiba surpriza de a manca mult mai mult, ca vine mai mult lapte deodata. Si asa face, a innebunit cu sterilizat, muls, dat bibe etc... Incearca sa mai intre pe forum, dar ii lipseste timpul cu desavarsire! Ca atare, va pup eu din partea ei!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi cu alte cuvinte, tara ardea si baba se pieptana. Adi, mami de ana si ioachim |
Ramo_P spune:
Neata fetele
Imi pare rau sa va gasesc asa suparate si triste fetele sa treaca
eu nu m-am confruntat inca cu greva foamei, nu stiu cum as proceda dar probabil ca si eu l-as lasa flamand ca adipapazi, ca de foame sigur manaca.
eu nu sunt mama "cangur" probabil si ca mama sta la 5 minute de mine si e mai tot timpul la noi sa stea cu bb, si mai si o sora care il adora, eu ma cert cu ele ca il tin toata ziua in brate si le iau ca bone cu norma intreaga
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
Elfica spune:
RamoP: Am incercat sa il mai votez pe fratele tau ieri si nu am putut, azi la fel. In loc sa apara cerculetul acela unde sa pot pune bifa si sa dau trimite sau cum era, apare procentul obtinut si dedesubt buton cu "vezi toate sondajele". Cum votam acum? Ca prima data a mers ok...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
amelia_ilie spune:
Si noi sugem pumnuletul si suzica (mai rar), dar pumnuletul e de baza. Cel de pe parte pe care e inclinat. Mai ales cand n-avem ce face. Adica mai tot timpul. Si cand ii e foame suge pumnuletul. Face pauza cand vorbim, atat.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
adipapazi spune:
Sashenk, nu mai plange, asa cum zice Amelia, plansu scade lactatia. Si io am plans cu program vreo luna, degeaba. Plangeam si mancam galactogyl. A zis sotul ca mai bines a aiba copiii mama sanatoasa la cap decat inca cateva sapt cu lapte.
Elfica, e posibil sa ai un canal infundat sau sa fi facut mastita. Mergi la dr, dar in prealabil incearca sa te mulgi pana nu mai ies din san decat picaturi razlete. In mod normal, dupa fiecare alaptat trbuie golit sanul. Daca nu ai timp, macar d 2 ori in 24 de ore. Altfel te paste mastita. Las ca se va rezolva cu antibiotic, daca nu cu muls. Bafta!
siuta,
bai, e clara conexiunea nervi mama- stare copil. azi mi-am bagat picioarele in fructe si am fct la blender 2 mere cu 2cm banana si sucul de la 1 mar pt amandoi. zic: le dau max 50ml plus 10 ml suc cu lingurita, apoi lapte. a mancat ana fara mare circ. acu il astept p bb ioakim sa vdm el ce face. astia simt cand suntem disperate cu certitudine.
banc: una da anut la matrimoniale ca vrea un barbat inalt, nici pre prea, nici foarte foarte, cu venituri bune, manierat, sa nu bea/fumeze, sa vina devreme acasa, fara amnte etc. un betiv citeste anuntul si pleaca la adresa doamnei. bate la usa si zice: am venit pt anuntul din ziar. la care tipa: dar, stiti, eu vreau un barbat asa si asa etc. la care betivul: pai am venit sa-ti zic pe mine sa nu te bazezi!
la multe lunite cui se mareste azi!
heidy spune:
Neatza fetele,
Tudor a revenit la sentimente mai bune. De aseara papa bine.Deci mancarea chinezeasca a fost de vina, sunt mai mult ca sigura. Acum e cu ambii pumni in gura si cu o jucarie...
Ana_o, ral_eli nici nu imi trece prin cap sa va critic sau sa va judec pt ca ati fost cu bb la baie. Stiu si eu cum este wrap-ul si nici prin caz nu mi-ar trece sa desfac acei cativa metri de material si apoi sa ii leg la loc doar pt 5 min la toaleta.
Ana_o si Tudor dormea pe burtica mea cand era mai micut si nu il deranjam pt nimic in lume, acum am noroc ca atunci cand adoarme in brate (ceea ce nu se prea intampla) cand il pun jos doar se foieste un pic si se culca la loc.
Cand Tudor "scartaie" - asa numesc eu mieunatul ala care inseamna ca ceva nu ii convine - ordinea e tzitzi sau somn (il cunosc dupa ochisori) si daca nu schimbat locul de joaca. Nu il iau la plimbare prin casa decat daca "scartaitul" se transforma in plans, altfel, ii schimb jucaria, incerca sa ii distrag atentia si sa vad care e cauza nemultumirii.
Aveti dreptate ca fiecare isi creste copilul asa cum considera. Eu consider ca are toata dragostea mea, toata atentia dar nu pana acolo incat sa renunt cu totul la mine si la viata mea. Poate asta ma face o mama mai rea, mai putin buna, chiar nu stiu. Eu una consider ca imi iubesc enorm copilul si sper ca el simte asta.
Loredana, daca Antonia e vesela si jucausa, nu vomita, nu are diaree, nu are febra, a luat normal pentru varsta ei in greutate, eu zic sa stai linistita. Se pare ca tot barlogul e bantuit de greva la bebei, or suferi si ei de astenie :).
Crisellena, la multi ani Dariei si tot ce va doriti impreuna.
adipapazi ai fost tare simpatica cu "boii lor" si cu "tara arde si baba se piaptana". Important este sa ramanem calme, sa nu ii agitam si pe bbi .
Elfica sanul este tare? Sau te doare doar sfarcul? Oricum ar fi, trebuie sa actionezi repede pana nu se agraveaza. Daca vrei iti trimit pe PM nr de tel al unei moase care se ocupa de probleme din astea legate de alaptare. Vine si acasa. Dc vrei mai multe detalii spune-mi.
sashenka , sper sa se rezolve toate.
ma apuc de facut mancare ..
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica RamoP: Am incercat sa il mai votez pe fratele tau ieri si nu am putut, azi la fel. In loc sa apara cerculetul acela unde sa pot pune bifa si sa dau trimite sau cum era, apare procentul obtinut si dedesubt buton cu "vezi toate sondajele". Cum votam acum? Ca prima data a mers ok... Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Stiu ca asa apare daca nu au trecut 24 ore intre votari, o sa il sun si il intreb daca stie de ce apare asa.
Multumim de sustinere , inca e pe primul loc dar sa vedem daca ramane primul pana la sfarsit...
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
Vasari spune:
Elfica, s-ar putea sa nu fie nimic, doar pozitia si bb. Dar tu stii cel mai bine cum te simti. Partea aia alba nu cred ca-i nimic, asa am vazut si la mine. Dar, repet, tu stii cel mai bine. Pot semana simptomele si sa fie lucruri diferite. Pana ajungi la dr incearca sa alaptezi din pozitia voastra normala si in timpul asta sa masezi usor sanul unde te doare.
sashenka_h spune:
ramo am votat din nou
va multumesc mult de sustinere. si barbatul meu m-a luat la rost dar parca tot nu ma resemnez. l-am mai pus pe bebe la san dar urla cand ii este foame....asa ca l-am pus dupa ce ii dau bibe sau intre mese si asa suge...asa ca m-am hotarat sa ma mulg si sa il pun cand nu ii este foarte foame...poate ne vom impaca.
cat despre deget in gura...eu sincer am oroare si nu i-am lasat pe nici unul sa-si suga degetele. am gasit la miniblu niste jucarii..asa ca niste bratari cu mutunache care si jornaie si suge la ele si este ff pasionat de ele. caut pe net si o sa va atasez un link.
va multumesc ca existati
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)