Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

am sunat pediatra si asta mi a zis: sa ma mulg in continuare, este numai o faza, isi va reveni.
adipapazi

uf, nervi de otel tre sa ai dom'ne. a mancat 140 acum (dupa 5 ore de la masa anterioara) tot ma declar multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Neata,
Ana, recuperare cat mai rapida lui David!

Beatrice, intr-adevar, puii nostri au aceeasi kineto....impreuna cu inca vreo 3 pui de pe aici de pe forum :-)

Sashenka, imi pare asa rau ca te consumi atata! Dc nu e....nu e! Tb sa te impaci cu ideea si gata. Copiii au nevoie de o mama linistita si impacata.

Uf....vad ca sunteti tot mai multe care va temeti ca a scazut lapticul sau ca bb nu prea mai pofteste tzitzi :-(. Din pacate, cred ca ma alatur si eu grupului....nu stiu ce are, dar nu prea mai vrea sa pape de la mine. Cand il pun la san, suge linistit 5 min, apoi incepe sa se agite, sa intoarca capul, sa planga etc. ...desi laptic este. In schimb, acelasi lapte de la mine il bea foarte bine cu biberonul....
Desi imi propusesem sa nu-i dau niciodata bibe dc sunt acasa, parca nu imi vine sa-l las sa planga de foame....asa ca fie ma mulg, fie decongelez si ii mai dau cate un bibe peste zi.
Sper sa revina la sentimente mai bune in cateva zile si sa ne revenim la normal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ral-eli
Si Maria a mers cu mine peste tot. De obicei o luam in scoica, iar dusul il faceam impreuna, altfel nu era chip, dar era si foarte frumos, ne distram.:) Cand aud plans parca imi trec numai cutite prin inima, nu pot si gata, iar un minut mi se pare mult. Si acum se intampla sa planga amandoua din varii motive in acelasi timp si le iau pe amandoua. Si Bogdan la fel, ieri mergea cu amandoua in brate pe strada. Iar Maria nu e deloc rasfatata. Adica emotional le-as rasfata oricat. Insa nu a plans niciodata dupa lucruri materiale.

Olguta , Sara e bine, fara febra sau altceva. Ti-am lasat un mesaj si aseara, dar nu cred ca l-ai vazut.:) Ne-am intors tarziu din oras, 8:30-9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Of, ce e cu greva asta a bebelusilor?:(
Adica pauzele mari le-as intelege ca le stiu, dar sa refuze... of. Sper sa nu ajungem si noi acolo. Sara cand ma vede ca ma schimb incepe sa tipe de fericire, crede ca urmeaza papa.

A, sa va povestesc ceva amuzant: Sara e cantarita lunar acasa si la pediatra (cam in aceeasi zi, max o distanta de o zi-doua). Noua ne-a iesit o crestere de 600 gr luna 3, iar la dr de 900 gr. E interesant de facut exxperimentul.:)
Bine ca nu am verificat si lungimea... la pediatra a iesit o crestere constanta de 5 cm/luna.
Sugubina, si eu sunt pt degetele, cum zice Olga, nu pt suzeta. Sara le foloseste pe rand la nani, insa unori adoarme si fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ral-eli
david de ana

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Se para ca, incepand de la noapte, se strica vremea :-(. Cica vin ploile...si inclusiv in we va fi vreme urata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fetelor, ma doare un san de lesin! Cred ca diseara, cand vine sotul de la serviciu, merg la doctor. Oare sa ma duc la camera de garda de la Filantropia, unde am fost la control in timpul sarcinii? Nu stiu ce are, de cateva zile ma jeneaza mai tare si m-am gandit ca fie are ea mai multa forta, fie am alaptat-o mai mult in ultima vreme in pozitia intinsa in pat. Inainte o alaptam asa doar noaptea, dar de o perioada stau dimineata cu ea in pat, mai atipesc si eu, mai citesc, iar ea doarme bine. Aseara ma durea mai rau, iar azi ma ustura rau de tot, ma sageteaza durerea chiar si cand nu suge, iar sanul sta la aer, nu se atinge de nimic. Am dat cu Garmastan, stiu ca nu trece imediat, dar mi-e teama ca e altceva si nu va trece ca la senzatiile de la inceputul alaptatului. Mi-e sa nu fie un/niste canal/e infundate, ca la mijlocul sfarcului am o zona care dupa supt ramane o vreme alba, apoi se mai colreaza in roz, zona care e lucioasa, nu cu muguri, ca restul sfarcului. Asa e de la inceput, cred, asa ca nu mi-am facut probleme. Acum insa pare ca zona aceea nu mai e alba, ci galbuie, cu niste firisoare rosii si mi-e ca e puroi acolo, desi cand pun degetul, nu ma doare fix acolo, ci toata zona e sensibila. Oare s-a infundat canalul la exterior si laptele nu poate sa iasa? Acum am pus-o pe Iulia sa suga si ma termina durerea. Nici la inceputul alaptatului nu era asa nasol, ma durea la inceput, pana lua sfarcul si putin dupa, apoi se obisnuia zona. Acum ma doare continuu si daca suge si daca nu suge si daca e la aer... Of! Va tin la curent cu evolutia, dar daca aveti niste sfaturi, spuneti-mi ce sa fac, cu ce sa dau: cu betadina o fi bine, in caz ca o fi puroi? AnaO: Am vazut ca si tu te plangi de dureri de la supt, oare o fi o etapa fireasca, sug ei mai altfel, mai cu forta, presand cu gingiile? Ce ne facem atunci cand or avea dinti?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor chiar sunt disperata...bebe nu mai vrea titi si nici nu mai am lapte, plang de 2 ore dar nu vreau sa renunt

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Sashenka , nu mai plange ca sia sta opreste laptele. Iti spune una care a avut vreo 3 saptamani in care a plans seara de seara cu sughituri pana cand m-a luat barbatul la rost ca am innebunit ca de-aia nu mananca bebe ca sunt eu nervoasa si nu mai am nici lapte. Daca poti, mulge-te pana cand revine bebe la lapticul tau.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

si la noi suptul degetului este o problema pentru ca si eu la fel ca olgutza am supt degetul pana pe la 8 ani ...in clasa aruncam un creion pe jos si ma faceam ca mi-a cazut sub banca ca sa mai sug putin ...ideea e ca la mine mama mi-a aruncat prea brusc si prea devreme suzeta si atunci am descoperit degetul si a fost tare greu sa scap de el ...am avut si probleme cu dintii in primul rand ca aveam maxilarul prea mic si prea multi dinti si sunt incalecati dar si suptul degetului a ajutat ...m-am lasat de deget cand mi-a pus mama aparat dentar si nu mai puteam suge (desi cateodata il mai scoteam si sugeam si asa)

asa ca Alexia nu are voie deget...pentru supt si alintat avem tzati sau suzi...cand o vad ca baga degetul in gura il scot si ii dau suzi...mana o las sa o molfaie dar de deget mi-e frica

fetele care iesiti in IOR pe la ce ora iesiti ca poate ne intersectam cumva

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Lorin, mandra mea papa cam 650 ml /zi. Asta urmarit timp de 2 zile consecutiv, ca sa vad ce si cum. La indicatia medicului. Si e drept ca n-a prea luat in greutate. Luna asta sper sa luam macar 500 g. Dar nici n-am cum sa-i indes laptele pe gat. Copilul meu mananca cat ii trebuie. Daca mananca mai mult regurgiteaza urat. Asa ca am decis sa n-o mai fortez daca nu vrea. Vom vedea daca e cazul sa-i dau supliment. deocamdata papa cam la 3 ore si se opreste singurica, n-o opresc eu din supt.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput