Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Olga, la ele m-am uitat si eu adineaori. Chiar e avansat Vlad. Noi suntem cam la toate categoriile, ba inainte, ba inapoi.:)
Sorina, spunea cineva pt exersat statul pe antebrate si sustinut capul: rulat un prosop si pus sub pieptul bebelusului. Asta ca sa nu se mai "odihneasca" de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Hello!

M-am intors de la vacuum, oribila vreme! Vine iarna cumva?

Beatrice, superbe pozele!

Tinker, ca si neuro, eu o recomand pe Irina Florescu, e tot la ortoclinic, luc

Mergi la inceput

Am apasat inainte pe trimite

Deci ziceam de Irina Florescu, lucreaza cu Valentina Contanu (ortoped) la orto clinic. Mie mi-a placut mult. Gasesti progr usor, vine miercurea parca la orto clinic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Auzul si localizarea zgomotelor

Sugarul aude bine si se intoarce spre sursa de sunete. Este important ca atunci cand se testeaza auzul sugarului, acesta sa fie calm, iar in jurul lui sa fie liniste.
Sugarul deosebeste calitatile sunetelor. Recunoaste sunete si se bucura de unele, refuzand pe cele prea zgomotoase sau cu care nu este obisnuit. Repeta propriile sunete...

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

ieri i-am cantat o melodie din afara "repertoriului" zilnic si a inceput sa planga, am revenit la "repertoriu" si a inceput sa rada, deci clar au preferinte pt zgomote

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

I-a adus maica-mea o carticica draguta, cu butoane, fiecare facea ca alt animal de ferma. Lucas a ascultat cu interes catelul, pisica, porcul etc. Cand am ajuns la vaca s-a pus pe un plans neconsolat am mai testat apoi o data, e clar,nu ii plac vacile

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Auzul si localizarea zgomotelor

Sugarul aude bine si se intoarce spre sursa de sunete. Este important ca atunci cand se testeaza auzul sugarului, acesta sa fie calm, iar in jurul lui sa fie liniste.
Sugarul deosebeste calitatile sunetelor. Recunoaste sunete si se bucura de unele, refuzand pe cele prea zgomotoase sau cu care nu este obisnuit. Repeta propriile sunete...

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

ieri i-am cantat o melodie din afara "repertoriului" zilnic si a inceput sa planga, am revenit la "repertoriu" si a inceput sa rada, deci clar au preferinte pt zgomote

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

Mergi la inceput

Am saptamana viitoare botezul, si nu am facut layoutul la cardurile de menu!! Si nu am tiiimp! maine ma duc la ikea sa cumpar niste boluri pt niste aranjamente pe mese. Mi se parea ca mai e atat pana la botez, am intrat in criza de tiiiimp

Mergi la inceput

Ah! Si legt de tinutul capului, care pt mine a fost un subiect stresant care mi-a mancat.... tiroida vorbeam alaltaieri cu fotografa care a venit sa il pozeze pe lucasel in costum de botez, are un copil de sa zic 2 ani, care a inceput sa tina capul la 5 luni juma si e perfect ok acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu mai striu cine a intrebat:pieptul de pui il fac ca pe snitel ..pun si rozmarin si il pun in tava la cuptor stropit cu putin ulei de masline..salata cu tot ce am :salata verde..varza rosie..rosie..castraveti..ceapa verde..menta verde..rucola..frunze de ridichi si o iarba care la voi nu exista si cu dressing din putin iaurt cu zeama de lamaie piper sare si un strop de mustar si bien inteles ulei de masline

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

cHIAR NU POATE SA IMI RASPUNDA NIMENI LEGAT DERACEALA LA BEBE CU MUCISORI CARE NU curg si tuse?

Scuze pt caps lock

LORE mami de VLAD ANDREI (20.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

nu mai striu cine a intrebat:pieptul de pui il fac ca pe snitel ..pun si rozmarin si il pun in tava la cuptor stropit cu putin ulei de masline..salata cu tot ce am :salata verde..varza rosie..rosie..castraveti..ceapa verde..menta verde..rucola..frunze de ridichi si o iarba care la voi nu exista si cu dressing din putin iaurt cu zeama de lamaie piper sare si un strop de mustar si bien inteles ulei de masline

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

aha....adica faci snitel, numai ca il pui la cuptor in loc sa-l prajesti. Buna idee. Merci

Mergi la inceput