Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Salutare !

geniusamb cam tre sa te muti de la ea..Asa ca o curiozitate personala, e mai in varsata?

lorin7774 uaua ce de chestii gatesti! Succes! Mi-ai facut o poofta!

ral_eli si noi am fost la vaccin luni si ne-a zis sa dam panadol preventiv D si S, am dat doar dupa ce am ajuns acas panadol si dupa pt ca a fost ok nu am mai dat nimicuta.

beatrice, superbe pozele! Rochia ta a fost minunata, tu esti o frumoasa,bb cu tine seamana.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

fetele daca nu scade febra in cat pot sa-i dau din nou pnadol?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

eu stiu ca dupa 4 ore
sanatate la puiut

PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

heidy poop you back. de ce sa fiu suparata , doamne-fereste. de aceea ne-am adunat aici sa ne expunem parerea, sa relatam propria experienta.

tudor nu doarme noaptea? sau se trezeste des?

mami de Robert Petru

poze

Depinde de noapte. Uneori doarme bine (5 ore legate, apoi 3) alteori nu prea. Azi noapte s-a culcat fara sa manance pe la 9.30 (mancase la 8, i s-a facut somn si s-a culcat) si s-a trezit pe la 12 noaptea, apoi la 4 si pana la 5.30 nu s-a mai culcat . A mancat si la 4 cand s-a trezit un san si apoi si la 5.30 innainte sa adoarma. Apoi la 7.30 era fresh, iar nu a mancat.. s-a culcat la 9 si s-a trezit la 10.40 (n-am apucat sa dorm ca eu credeam ca se trezeste repede si pt 20 -30 min nu ma mai amagesc cu somnul ca mai rau e).

Nu ar fi problema ca se trezeste des (ca la 3-4 h nu e des), dar pauzele de nesomn astea peste noapte ...

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sunset, la 4 ore daca e musai...din experienta, supozitorul cu paracetamol e mai eficient impotriva febrei decat Panadolul. Depinde acum cat are..ma rog! Era o idee. Mie dupa vaccin mi s-a recomandat supo daca face febra mai mare de 38 intrarectal.

Beatrice, Alina, vazut poze, admirat bebici, pici, mamici, tatici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sunset, panadolul se da la distanta de 8 ore!

Nu stiu de la ce varsta se poate da nurofen. Nurofenul si panadolul se alterneaza la 4 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

buna all,
referitor la diversificare iata schema de diversificare de la medlife#536;

1) alimentatia sugarului 0-5 luni
sugarul alaptat la san nu se diversifica #259;ana la 6 luni cu conditia de a avea un spor ponderal de 200 gr/sapt in primele 4 luni si 150 g/sap#259;t in lunile 4-6
-sugarul alimentat cu LP poate primi fainos fara gluten, in cazul in care cresterea ponderala se face mai lent(cereale de orez milupa sau cereale cu mar de la jumana care se fac cu lapte- o lingurita de cereale la biberonul de dimineata +o lingurita de cereale la biberonul de seara)

La 4-5 luni, toti sugarii poot primi sucuri naturale intreme mese#536;
- 1a zi 10 ml suc de morcov+10 ml apa plata
- a 2a zi 20 ml#537; suc de morcov +20 ml apa plata
...............................................
- a6a zi 60 ml suc de morcov+60 ml apa plata
- a 7a zi 30 ml suc de morcov+30 ml suc de mar+60 ml apa plata

atentie#536; este obli8gatoriu ca in momentul inceperii diversificarii sugarul sa aiba
- scaune normale
-absenta semnelor de boala acuta

Principiile diversificarii
- prioritar (intai alimentul nou introdus apoi cel vechi)
-progresiv(alimentul nou introdus va fi administrat in cantitati treptat crescande scazand cel vechi)
-selectiv(nu se vor introduce 2 alimente noii in acelasi timo)
-durata unei diversificari este de 7-10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alina, Sunset, m-am uitat pe cutie si scrie ca se poate repeta la 4 ore, daca este necesar. Am citat Nu vorbesc inainte sa verific

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Neata!

Sorina, voi sunteti bine? Cum mai sunt fetele? Stiu ca racise Eva.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

Multumimm de intrebare! Eva a fost cu muci si tuse doua saptamani. N-a facut febra deloc, era in aceeasi stare, nici mai bine nici mai rau. Duminica am vazut primele semne de ameliorare. Clara e bine, desi n-am reusit s-o tin pe Eva departe, i-a tusit in fata in fiecare zi.... A avut ceva secretii vreo 3 zile si-atat. Nu i-am dat nimic, doar ser si aspirat.

In schimb, eu sunt cu mintea prastie. Clara nu-si tine caputul. De sprijinit pe antebrate nici vorba. Am incercat cu pusul pe burtica, ba se enerveaza cu capul pe scutec, ba se aseaza frumos si se zgaieste la jucarii. Incotro ma duc cu ea? La neurolog? La kineto? As merge si eu la Valentina Contanu. Cat de repede se obtine programarea?

Sunt intr-o stare foarte proasta si de cateva zile laptele s-a imputinat simtitor. Motiv pentru care i-am dat de doua ori formula. Motiv si mai mare de suparare. Nici macar nu stiam sa-i tin biberonul ca lumea. Iar ea saraca nu stia ce sa faca cu biberonul.
Sper in zile mai bune, ca ultimele 3 saptamani au fost horror.

Uitam: n-am mai prins voucher. Voi mergeti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Acum am vazut ce mesaj "negru" si disperat am scris. Scuze!

La multi ani sarbatoritilor zilei!
Am vazut poze frumoase de la Alina si Beatrice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

florina multumim pt schema

heidy asa e: e greu tare cand se lungeste pauza de papa noaptea.

am spalat/taiat zarzavaturile pt ciorba acum poate mai doarme bebe putin sa fac nitica ordine prin casa.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput