Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)
Raspunsuri - Pagina 16
ral_eli spune:
bb_alinus ai 2 superbitati
beatrice am vazut pozele. esti o mamica f frumoasa. cand ma gandesc ce suparati erati inainte de botez
mami de Robert Petru
poze
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 Azi am in program supa cu galuste, salata boeuf si sarmale. deci ar fi bine sa ma apuc de treaba va pupacesc _ LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O |
Galusti, salata boeuf, sarmale!!!!! you are my hero!!!!
Io voi gati pt cina de azi cel mult ceva de genul: niste pulpe de pui aruncate intr-o oala din aia de pamant cu niste legume peste ele..... la cuptor vreo ora....si gata masa
Sau, dc nu reusesc nici macar atat, bag varianta de rezerva: cartofi copti la microunde cu topic de branza almete sau ton si o salata. In 10 minute gata cina
heidy spune:
Beatrice esti o mamica f f frumoasa si puiul iti seamana cu siguranta!!
Mi-a placut rochita ta bleu f tare.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
Ramo_P spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, iata pozele de la botez. Las linkul doar pt putin timp, apoi il mut la albul nostru foto. Daca va plac sincer si doriti, lasati mesaj pe blog. Multumesc mult! |
vazut poze, sunteti frumosi foc!
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
heidy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anymona
Galusti, salata boeuf, sarmale!!!!! you are my hero!!!! Io voi gati pt cina de azi cel mult ceva de genul: niste pulpe de pui aruncate intr-o oala din aia de pamant cu niste legume peste ele..... la cuptor vreo ora....si gata masa Sau, dc nu reusesc nici macar atat, bag varianta de rezerva: cartofi copti la microunde cu topic de branza almete sau ton si o salata. In 10 minute gata cina Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) POZE |
Anymona suntem in asentiment. Citeam ce a scris Loredana si imi zbura gandul la ziua de ieri cand am facut o supita de pui cu taitei si simteam ca am muncit o gramada... Fix asa fac si eu cu mesele.. rapid..ceva in 10 min sa fie gata.
Deci Loredana... mult spor!
ral_eli ca sa nu fii suparata pe mine..
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
anymona spune:
Doura, cum faci pieptul de pui cu pesmet?
Am si io un piept in congelator, ma uit la el in fiecare zi, dar in afara de snitele sau gratar nu-mi inspira nimic
ral_eli spune:
heidy poop you back. de ce sa fiu suparata , doamne-fereste. de aceea ne-am adunat aici sa ne expunem parerea, sa relatam propria experienta.
tudor nu doarme noaptea? sau se trezeste des?
mami de Robert Petru
poze
sunset_zuzi spune:
fetele daca nu scade febra in cat pot sa-i dau din nou pnadol?
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
Crissellena spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, iata pozele de la botez. Las linkul doar pt putin timp, apoi il mut la albul nostru foto. Daca va plac sincer si doriti, lasati mesaj pe blog. Multumesc mult! |
Ce frumosi sunteti voi 3 !!!