Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 http://www.gandul.info/media-advertising/reality-show-ul-jon-si-kate-plus-8-ramane-orfan-parintii-celor-opt-copii-divorteaza-4591456 |
Au divortat de ceva vreme, de luni 14.03 a inceput noul sezon "Kate plus eight" fara jon
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
douradoudou spune:
girls eu de 2 zile am mancat cam 10 curmale pe zi..si am observat ceva"mi-a crescut productia de lapte..dar si inca altceva :sunt laxative
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Heidy: Multumesc tare mult! Super tipa, mi-a dat sfaturi prin telefon si cred ca maine scap de tot! Oricum, deja ma simt ok, doar ca a mai ramas o zona micuta galbuie, care ma gandesc ca oricand ar putea creste iar. Stiti ce a fost? Se pare ca a supt bebe intr-o pozitie mai ciudata si a frecat o zona sensibila. Asa cum te bate un pantof si faci batatura, asa poti face o basicuta pe sfarc! Iar ce e galbui, e grasimea din lapte, nu puroi! M-a pus sa tin comprese cu apa calda pe zona aceea, incat sa se sparga basicuta, iar daca pana maine nu se rezolva, sa bag un ac f subtire si ars in foc in prealabil, doar cat sa fac o gaurica mica de tot, incat sa iasa grasimea. Eu am pus comprese si dupa o ora deja se inmuiase, astfel incat cand am pus-o pe Iulia la san, chiar daca a durut ingrozitor suptul, a facut sa dispara basica mare, ramanand ceva foarte mic. Iar sanul nu mai doare deloc, nu ma mai inteapa nimic, e super! Sper sa fie si maine la fel, sa nu o iau de la capat! Beatrice: Scuze, m-am gandit si eu ca deranjez, dar eram disperata ca timp de cateva ore tot incercam sa ma conectez si era in zadar... Nr. tau de tel. il aveam salvat de dinainte de nastere si am zis sa incerc... Bine ca s-a rezolvat in final, ca in legile lui Murfy (sper ca am scris corect numele), cand ceri ajutorul cuiva, atunci nu mai ai nevoie de el... :) Va pup pe ziua de azi! In curand ii facem baie Iuliei, apoi o culc si cred ca fac si eu nani, ca mi-e cam somn. Aseara am stat pana tarziu, iar azi nu am recuperat nimic. Am avut probema cu sanul drept, am iesit afara vreo ora si jumatate, ca era pacat sa nu profitam de soarele acesta... Abia astept sa fie mai cald. Si eu aveam dubii cum sa o imbrac, sper sa nu imi raceasca tocmai acum, ca de iarna am scapat cu bine. I-am pus caciula subtire de bumbac si o salopeta de fleece cu niste chestii subtiri pe dedesubt. Era cald, puteam sa o tin ca in casa, doar ca nu peste tot pe unde m-am plimbat era soare, ci mai erau si zone cu umbra, cu vant si de aceea am imbracat-o mai bine. Ma obisnuiesc eu... La gat nu i-am pus fularul, ca mi s-a parut prea cald pt el, dar mi-era putin teama, ca era cu gatul "belit", cum spunea bunicul meu, Dumnezeu sa il ierte. Eu pana acum i-am innebunit pe toti in jurul meu ca o tin prea dezbracata, ca ii e frig, ca e curent, dar chiar nu e asa... doar diferenta intre mentalitatea soacra-mii si mentalitatea vremurilor noastre. Bine, si nasa mea e de o varsta cu noi, dar ea isi imbraca fiul mult mai gros. Asta ca are o pediatra babaciune si a ascultat-o... Va pup, striga sotul ca a pregatit totul pt baie. Ma duc la spalat scumpica! Pe maine! Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Ma bucur ca s-a rezolvat problema
Si noi iesim cu caciulita, mai ales ca in parc e foarte curent
si eu aud mereu ca il tin dezbracat si ca o sa raceasca dar eu le-am raspuns razand "puteti spune ce vreti dar eu tot asa il imbrac "
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
Vasari spune:
Elfica, foarte interesant! La mine mereu au disparut de la sine, in perioada destul de lunga de timp. Ma bucur ca se vede schimbarea.
adipapazi spune:
sunset, ramai pe LM. cate nu ne-am dori asta!
sugu, si noi vrem in BG.
doura, senx for skema anei culcer.
beatrice, multam fain!
sashenk, imi pare rau! sa sacad naibii febra aia ca sparg termometru!
elfica, ce face balconul personal?
ral_eli spune:
sashenka sanatate multa micutzului. sa speram ca trece repede.poate ca totusi a facut febra de la vacin si nu e racit....
sugu ai pm
beatricemultumim pt liinkul cu bolul. pana la urma la ce scaun de masa te-ai oprit? mie imi face cu ochiul chicco polly dar e scump rau. poate prind o reducere pe amazon dar chiar si asa mai ieftin de 5 mil nu cred ca pot sa-l iau.
pana la urma i-am pus o caciulita in cap , subtire, de bumbac. am intrat in casa la 6 , franta de oboseala, zici ca am fost la maraton
mami de Robert Petru
poze
ral_eli spune:
ma bag la somn ca bebitzul are deja un avans de o ora si peste 4 ore imi da trezirea
mami de Robert Petru
poze
lorin7774 spune:
salutari la fete si multumim pentru sfaturi si pareri
am incheiat ziua cu 710 ml consumati, sunt multumita si eu cat de cat, iar Antonia nu are nimic de comentat, doarme de rupe paturile
a fost o zi mai linistita, fara tipete si proteste considerabile; sper ca suntem pe drumul cel bun.
nu stiu ce ne-om face cand chiar va trebui sa mancam cu biberonul suculete si alte alea, ca nu accepta nici un fel de plastic/silicon/latex in gurita...doar titi...aaaa, si sa nu uit de pumn/degetel/bluzita...nu stiam in ultimele zile cum reuseste sa fie bluzita uda pe burtica; acum am aflat...o prinde cu manuta si o duce la gura
si eu as fi preferat suzeta in locul degetului, dar nu o vrea si pace..n-am ce-i face...
va pupacesc si va doresc o noapte linistita
ana_o spune:
http://www.maruta.ro/diverse/o-bucurie-imensa-voi-fi-tata/#more-73
http://www.maruta.ro/diverse/s-a-nascut-copilul-meu-am-renascut-eu-insumi/#more-108
Unde e, e...
Va pup, somn usor!
bb_alinus spune:
Seara buna si de la noi....de fapt e miez de noapte deja. Nu mai reusesc sa scriu nimic, bebelina ma solicita mereu, cred ca s-a cam invatat in brate, nu stiu cum sa o dezvat ca daca o pun pe undeva ( are o gramada de atractii prin casa de la parc, balansoar automatic, covoras cu jocuri, etc) zici ca o pun pe jar si urlaaaaaa. E foarte nervoasa cand nu ii convine ceva. Asa ca eu imi fac treburile ( doar cele absolut necesare) seara tarziu.
Vorbeati de scaun, noi il avem pe asta ( de la primul bebe): http://www.aubert.fr/repas/chaise-haute-prima-pappa-diner-peg-perego,fr,371236.html . Si sunt tare multumita, se inclina spatarul in mai multe pozitii ( evident ca bebitza nu vrea sa stea 1 minutel in el). Dar peste 3 saptamani am hotarit sa incep diversificarea si nu mai are de ales
Noi am inceput babygym, ne place mai ales ca interactionam si cu alti bebei, e tare sportiv ....mai ales pt parinte Am pus un mini video la semnatura sa ne vedeti cum facem " rostogolirea" :))
Pupam ursuletii mai ales pe cei bolnaviori sa se faca bine.
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.