Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sa dea Dumnezeu sa se faca repede bine.
Luni i-am facut vaccinul...oare are vreo legatura cu el? adik poate sa ii faca rau ptr ca s-a racit?

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Olga, noi suntem bine. Ne luptam cu diversificarea. Ba mananca cu pofta supa si nu vrea lapte, ba refuza supa si vrea doar lapte...nici el nu stie ce vrea . Eu le prepar pe toate si ii ofer Cum se impaca Sofie cu Vlad?

Sashenka si mie imi e dor de voi si de multe fete pe care le vad din ce in ce mai putin active. Cum merge cu viata la tara ? Am vazut ca te-ai apucat serios de gradinarit. Pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc la bulbi . Sanatate muuulta lui Horea! Tare greu cand sunt mai multi ca iau unii de la altii.

Beatrice, cred ca e vechi articolul sau a ajuns mai greu la noi. Sunt divortati de un an si ceva si se lupta pe copii. Dovada ca nici opt copii nu pot tine impreuna doi oameni. Multumesc de info! La ei ma gandisem si eu sa merg. O sa imi fac curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sashenka, sanatate multa micutului!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Olga, noi suntem bine. Ne luptam cu diversificarea. Ba mananca cu pofta supa si nu vrea lapte, ba refuza supa si vrea doar lapte...nici el nu stie ce vrea . Eu le prepar pe toate si ii ofer Cum se impaca Sofie cu Vlad?

Sashenka si mie imi e dor de voi si de multe fete pe care le vad din ce in ce mai putin active. Cum merge cu viata la tara ? Am vazut ca te-ai apucat serios de gradinarit. Pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc la bulbi . Sanatate muuulta lui Horea! Tare greu cand sunt mai multi ca iau unii de la altii.

Beatrice, cred ca e vechi articolul sau a ajuns mai greu la noi. Sunt divortati de un an si ceva si se lupta pe copii. Dovada ca nici opt copii nu pot tine impreuna doi oameni. Multumesc de info! La ei ma gandisem si eu sa merg. O sa imi fac curaj.

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Nu mai vrea lapte de la mine Si scot cam 400 ml pe zi. Ce sa fac?? il arunc?
acum chiar intru in depresie

sa il amestec cu praf? nu cred ca e ok asa.. de ce nu mai vrea sa pape oare? sunt taare suparataaaa

Ana, mami fericita Matei (1.11.2010)

400 ml?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

http:// www.kskids.com/new2/php/KksProductList.php?brand_id=1&mode=shopping&folder_id=15&page=3

am bagat o pauza la inceput. sunt cele de pe randul 2. ai mei au fost pasionati de ele si i-am dezobisnuit de deget cu ele....asa ca le recomand cu caldura

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Si nu-si mai sug degetelul?
Super tare! Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

s-a imbolnavit si horea. de dimineata febra 38.9 iar acum 38.6 desi i-am dat panadol cu 2 ore inainte

of, dragul de el... si saraca de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna seara si de la noi,

sashenka_h sunt alaturi de tine, succes poate revine lapticu. Incearca pe cat posibil sa te mulgi, cat de putin o iesi, mai stimuleaza cat de cat.
Vazut jucarele anti supt dest,cred ca o sa mearga. Unde se gasesc de cumparat la romanica?
Eu aj vrea o intalneala. Veniti si voi cu propuneri de loc. Preferabil un parc ceva sa venim cu cupii.

adi asa e- manca cat vor si cand vor..Nu prea ne putem noi baga pe gat ca borizeaza dupe . De azi am inceput cu o lingurita de suc de mar. Sa vedem cum ne merge. Taare de tot bancuu!

sunset_zuzi ma sperii cu suptu de deget. Am decis sa le pun manusi iarasi si sa se enerveze cat or vrea nu mai le las. Varam suzi.
Cu iesitu la IOR - eu plec deacas in jur de 13 si ceva si o ardem cam pana la 15.30. Eu sunt aia cu carut movaliu. A, si cu doua beiburi.

ral_eli eu le pun caciulita la Pufe in parc. Azi ai fost?

douradoudou f util postul tau cu diversificarea!

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Profit ca bebe doarme sa va citesc, ca pana acum am postat fara sa citesc nimic din urma.

Eu credeam ca Vigantolul se schimba la o luna

Eu abia astept sa ajung la nutritionista ca nu mai pot!Sunt mai multe variante privind diversificarea, in plus, daca bebe incepe la 4 luni sau are vreo problemuta, lucrurile se schimba.Daca ati stii ce greu mi-a fost sa obtin o programare la un nutritionist pt bebei, nu va vine sa credeti. Cel mai bun loc liber l-am prins in 2 sapt, in rest, numai o luna, o luna juma….

Vai, imi povestea cineva ca are un copil cu reflux si ca absolute tot ce manaca, vomita. Mai, la noi nu e asa. A vomitat putin cand era si mai bebe, iar acum la diversificarea nu a acceptat decat cerealele. Eu cand avea o luna i-am facut eco abdominala sin u i-a iesit niciun reflux.

Adi, i-am cumparat o minge de 63 cm pt kineto. Dk te intereseaza, mergi la Decathlon, spui ce te intereseaza sit e ajuta ei.

Fetelor, eu revin la o problema mai veche: vacanta. Ziceam sa mergem pe la inceputul lui sept cd mai trece canicula si bebe creste si sa nu ne indepartam prea mult de Romanica draga, adica prin BG. M-au speriat 2 cupluri pana acum care mi-au zis ca si-au interupt sejurul ca bebe s-a imbolnavit. Altcineva imi zicea sa profit si sa merg acum, ca la anul, nu mai e chip de liniste cu Robertino care va dori sa exploreze tot si va fi un fel de Speedy Gonzalez.

Da, Anymona, se strica vremea. Noi vroiam sa plecam la munte ca-s neiesita in lume de o groaza de luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sashenka_h sanatate micutului Horea! O sa ii scada cu panadol.

mirunam tu ai inceput cu supa?

beatrice, stii si noi ne gandim sa merem cu ele tot la Bg. Sa se distreze si ele cu colaceii, sa stam cu ele la plimbare, le face bine soarele (evident cel bun de dimi si dupamasa, nu intre 11-17).Ma gandesc sa iau borcanase cu noi. Iar asta cu buala-esti aproape de Romania, in 3h esti inapoi la Buc (dc vii pe Giurgiu),deci faci mai putin decat la noi la mare. Iar ca si conditii, clar nu se compara.Daca nu le schimbam alimentatia si suntem atente, nu au ce sa pateasca.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput