Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(21)
Raspunsuri - Pagina 9
amelia_ilie spune:
Dragelor, vin si eu cu o intrebare: de la ce varsta pot pune bebelina in marsupiu? Am un marsupiu de la Chicco, primit, si pe el arata 0-3 luni 2 pozitii: semi-culcat (a mea nu vrea nici sa vada pozitia asta) si normal, cu fata spre mami, si 4luni + cu spatele spre mami.
Voi cum ati procedat?
Mami de Cristiana (29.12.2010)
Olgutzika spune:
Of, am dat escape si mi s-a dilit tot mesajul
Nu l-a mai vaccinat pe Guli pentru ca astia de la Glaxo i-au trimis pentru Vlad Varilrix in loc de Rotarix, asa ca le-am amanat pentru saptamana viitoare pe toate vaccinurile. Are 7400g si 68 de cm, Sof nu avea atat nici la 6 luni...E perfect dezvoltat, face tot ce trebuie sa faca ( se intoarce de pe spate pe burta si isi scoate mana de sub el, de pe burta pe spate, sta la burta si se sprijina pe antebrate cu pieptul ridicat, intinde mana dupa jucarii, etc.) , tzitzi pana la 6 luni fara suplimente de niciun fel ( lp, Ca, etc.)
Afara l-am scos pe Vlad in body cu maneca scurta si un puloveras subtirel cu fermoar si in jos raiati normali, nedublati si sosete. Sof a fost cu o bluza cu maneca lunga, eu in tricou. Mi-a fost frica sa o tin si pe ea in tricou, nu a transpirat, a fost ok. La fel au fost si ieri...Fara caciula, fara gluga. Fara vant.
Hera25 spune:
Ana_o am fost si noi de dim cu bebe la dr Valentina Contanu. Noroc ca ai scris tu de ea ieri ca eu cautam urgent si au avut loc si pt noi, caci la dr Thierry nici un gand sa te lipesti pre curand. Mi-a placut mult de ea s-a uitat la bebe pe toate partile, si intradevar are probleme la gatut. Vom face kineto de 3 ori pe sapt. Voi face tot la ei acolo. DC dupa o luna nu se vindeca ii va da sa poarte un guler din burete care va fi mai inalt pe partea cu problema.
Eu am descoperit cauza grevei lu bebe. Ii dau in curand 2 dinti jos, mai are putin si plesneste gingia, ii simt la pipait.... Cam devreme dar asta e materialul genetic, lu sora-sa i-au dat primii dinti la 8 luni.
sashenka_h spune:
s-a imbolnavit si horea. de dimineata febra 38.9 iar acum 38.6 desi i-am dat panadol cu 2 ore inainte
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ana_o spune:
Elfica, pe mine ma doare sanul din cauza unei muscaturi serioase... Cred ca pozitia incorecta dintr-o dimineata l-a facut pe David sa ma roada in asa hal. Dau cu Garmastan in fiecare seara si ziua cand imi amintesc. Momentan strang din dinti la fiecare alaptare si sper sa se vindece de la sine. Imi pare rau de problema ta.
Olga, super vestile de Vladut! Avem grasani in odisee, nu gluma!
Hera, ma bucur ca ai mers la ea. Eu de la Fluturasha am auzit prima data, apoi a mers si Alina Vasari si tot asa, foarte multumita. Sa speram ca nu va avea nevoie de acel guler si se va remedia problema prin masaj.
Legat de afara, e f cald, dar vantul tot bate. Cand va veni caldura, are timp suficient sa stea cu capul gol. Eu il imbrac subtire, adica body cu maneca scurta, pantaloni sport, sosete(fara incaltari) si hanorac cu gluga peste body. Evident, always caciulita subtire in caput. Btw, i-a cazut cam jumatate din par, e asa haios. Merg sa-l schimb, l-am lasat la "bai de aer" si a facut kk...am auzit.
Va pup!
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h s-a imbolnavit si horea. de dimineata febra 38.9 iar acum 38.6 desi i-am dat panadol cu 2 ore inainte Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Ufff, multa sanatate!
ana_o spune:
Poate asta e explicatia la lipsa poftei de mancare... incipienta bolii. Se declanseaza si ea in 2-3 zile... Of, ce rau imi pare! Multa sanatate!
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h s-a imbolnavit si horea. de dimineata febra 38.9 iar acum 38.6 desi i-am dat panadol cu 2 ore inainte Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
beatrice75 spune:
Elfica, scuze ca nu am raspuns la tel. Dadeam lui bebe sa pape si apoi a facut kk si repede sa-l schimb. Uneori in timp ce-l schimb, ne mai puam, ne mai jucam. Am vazut si ca e nr necunoscut si nu m-am grabit. A fost o faza tare: ii dadeam sa pape si a auzit tel, a intors capul spre mine si se uita fix, parca vroia sa spuna:Hai, mami, nu raspunzi?
ana_o spune:
L-am lasat pe David in mijlocul patului, pe-o aleza mare. Cand m-am dus sa-l schimb, tot kk era pe langa aleza.