Aspirante optimiste (653)FELICITARI bella,ioana!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata si de la mine!
Va citesc in fiecare zi, dar, fiind o aspiranta care nu prea mai spera la multe, nu prea ma bag sa scriu.
Bella, eu as zice sa nu te mai stresezi "digeaba", in sarcina hormonii variaza ca si concentratie de la o zi la alta, se ajusteaza mereu, pentru ca sa ii asigure puiutului tau cele mai bune conditii....asta pina pe la 12-14 sapt., cind preia placenta functiile hormonale si atunci gravidoasa mai scapa de neplaceri (greturi, ameteli, dureri de sani si ovare etc.) . De la medicul meu stiu ca nu este niic un semn de ingrijorare daca in unele zile "simptomele de sarcina" sunt mai putin deranjante sau dispar - asta nu inseamna nimic, decit ca organismul se adapteaza la avalansa de hormoni declansata de sarcina, in unele zile reuseste mai bine, in altele mai putin bine - dar nici un motiv de ingrijorare.
Eu am facut eco transvaginala in saptamina 4 - ma dusesem la un control de rutina. Am vazut pe ecran un punctulet, dar atit de mititel, incit se poate crede ca e doar un mic defect al ecranului sau un pixel- daca medicul nu mi-ar fi spus ca el crede ca ala e , habar n-as fi avut daca e ceva pe acolo. Eu as zice sa nu arunci banii pe geam, mai bine fa beta de doua ori, la 2 zile diferenta, ca sa stai linistita pina saptamina viitoare.
AlinaBu, te asteptam cu vesti bune si ma rog pentru tine sa fi fost doar o sperietura si sa fie totul in ordine cu puiutul tau.
Tuturor o zi frumoasa!

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

p.s: deja a inceput sa mi se intareasca abdomenul inferior mai mult in partea dreapta jos

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +5

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Andra a devenit mamica dupa ce a adus pe lume un baiat de 3,75 de kilograme si 54 de cm care se va numi David.

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

lia, iart-ma, andra lu maruta sau andra noastra?

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

a lu maruta

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5

Mergi la inceput

frumos.....sa le traiasca si sa fie sanatos

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Monique77 merg la doctor sa vedem daca e nevoie de alte analize mai amanuntite sa vedem de ce nu se prinde bebe. Poate nu ovulez cum trebuie, cine stie...Sa imi dea sa fac monitorizari calumea ca luna trecuta nu stiu daca am ovulat sau nu...ca la echo nu a stiut sa-mi spuna. Apoi ovulez, se pare doar cu un ovar...am mai multe nelamuriri si vreau sa fiu sigura ca sunt eu in regula si trebuie doar sa ma prestez, sa nu ma trezesc peste ceva timp ca am eu stiu ce problema si nu am tratat-o!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

tzuki, cum mai esti?
ti-ai facut ceva investigatii?
la noi tot timpul o sa fii bine primita
nu dispera, vine si randul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Buna fetelor
Eu sunt la servici si nu rea pot scrie, nu am timp dar va citesc Mi-e trebuie sa imi vina peste doua zile, vineri asa ca ... mai am o speranta. Nici pe mine nu ma mai dor sanii, dar sfarcurile sunt tari si dureroase iar burta ma doare un pic pic ca inainte de ciclu.
De vorbit mai multe o sa vorbim diseara cand ajung acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

ELENA LA MULTI ANI SOTIORULUI TAU!!!
cu intarziere

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput