Aspirante optimiste (653)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
eu zic sa mai astepti,fa un beta ca este mai ieftin si dupa te duci la 7 saptamani sa auzi si inimioara.
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Katy82 spune:
Fetele eu ma duc la smotruit. Pup pe toate.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman eu zic sa mai astepti,fa un beta ca este mai ieftin si dupa te duci la 7 saptamani sa auzi si inimioara. ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
pai am facut beta luni si a fost parca 54,14. deci e mica sarcina.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+5
lucianamoga spune:
bella eu zic sa te calmezi , si cum ti s-a mai spus daca vrei neaparat sa investighezi mai bine fa beta , fetele mai experimentate uite spun ca nu se va vedea mare lucru , si cum spui si tu doctorul te-a chemat abia saptamana viitoare pentru ca stie , la fel cum ti-a garantat si atunci dupa HSG ca vei fi graviduta repede 

sa nu te supi pe mine , pana la urma faci cum crezi tu ca e mai bine ca sa te linistesti 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
ancadragoman spune:
at mai stai ca te duci cum m-am dus eu tot la 4 saptamani si ceva si s-a vazut un punct negru iar dr a spus ca poate sa fie orice nu neaparat sarcina.![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
camcris spune:
neata fetele ![]()
bella ce ai? bebelinu este foarte bine doar ca nu vrea sa fie vazut inca
este prea mic, de ce vrei sa arunci banii pe fereastra, ia sa vezi ce repede trec zilele si vine si saptamana viitoare mergi la dr.
asa este noi nu prea intelegem cum este ca de ... nu am trecut prin starile astea, dar multe fete au zis ca nu se vede, i-ti va parea rau si vei fi dezamagita daca nu se vede nimic zic si io sa nu te supi pe mine

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lorena_86 spune:
bella, mai rau iti vei face
e ca si cum ti-ai face un test de sarcina inainte sa-ti vina menstra si iese negativ ca e prea devreme......desi stii ca e prea devreme tot te ingrijorezi si te enervezi.....asa e si cu eco
mai rau o sa-ti faci ganduri negre....daca e extrauterina, daca nu e bine, daca daca......
stai calma ca bebe e bine si nu stiu cine ti-a zis tie ca sanii trebuie sa fie mereu ca de ceara.....stai calma
uite, o fosta aspiranta, roxy, ea cand a ramas se plagea ca pe ea de ce nu o dor deloc sanii, nu ii avea deloc tenmsionati sau mariti.....si acum a nascut si isi tine bebelina in brate
calmeaza-te ca mai rau ii faci lui bebe, el simte toate starile tale
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
nu ma mai duc....am vb cu dr mea de fam(care ne este si prietena) si mi-a zis sa stau in banca mea ca nu se vede nimic momentan.
asa ca stau cuminte pana sapt viitoare
..cred ca imi va fii nu greu foarte greu, mai ales ca eu sunt mai disper de felul meu, sa ma cau sa ma verific de toate cele![]()
p.s: deja a inceput sa mi se intareasca abdomenul inferior mai mult in partea dreapta jos
+5
lorena_86 spune:
fetelor, merg sa papic si eu ceva....dar nu stiu ce
imi e asa foame dar habar nu am ce sa mananc
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
pup fetele, sunteti niste dulci..vedeti de ce nu pot eu sa plec de aici. o sa plec cand veniti toate cu mine la odisee

+5