Aspirante optimiste (653)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena.togan Monique77 merg la doctor sa vedem daca e nevoie de alte analize mai amanuntite sa vedem de ce nu se prinde bebe. Poate nu ovulez cum trebuie, cine stie...Sa imi dea sa fac monitorizari calumea ca luna trecuta nu stiu daca am ovulat sau nu...ca la echo nu a stiut sa-mi spuna. Apoi ovulez, se pare doar cu un ovar...am mai multe nelamuriri si vreau sa fiu sigura ca sunt eu in regula si trebuie doar sa ma prestez, sa nu ma trezesc peste ceva timp ca am eu stiu ce problema si nu am tratat-o! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
pai foarte bine faci elena,
e bine sa descoperim, sastim si sa tratam daca este nevoie
mult succes azi
si eu tot azi merg, la colposcopie
In curand burtica
lorena_86 spune:
fetelor, ma doare rau in partea dreapta....ma inteapa tare

mi-e frica....ca am avut febra si sa nu fi avut trempele inflamate.....sa ramana bebe pe acolo

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
aaaa si imi pleaca durerea pe picior in jos
si imi raspunde si in spate

incerc sa ma linistesc...sper sa si pot
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Bafta Moni ![]() ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
sa fie sa fie
In curand burtica
lucianamoga spune:
Lorena incearca sa te linistesti 

Nu te mai gandi la rele , ai sa vezi ca totul e bine 

de ce nu te pui un pic in pat ?
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, ma doare rau in partea dreapta....ma inteapa tare ![]() ![]() ![]() ![]() mi-e frica....ca am avut febra si sa nu fi avut trempele inflamate.....sa ramana bebe pe acolo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore, stai linistita si eu am astfel de intepaturi uneori
cateodata am chiar pe mijloc cutite infipte asa...
groaznic
daca n-ar tine putin cred ca m-as face covrig
stai linistita, trec
pune ceva caldut pe mijloc. (nu fierbinte ca nu e bine) si stai cumintica in pat
In curand burtica
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 aaaa si imi pleaca durerea pe picior in jos si imi raspunde si in spate ![]() ![]() ![]() ![]() incerc sa ma linistesc...sper sa si pot ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
daca iti pleaca pe picior in jos, sa nu fie de la rinichi
ei se mai manifesta asa
asa mai patesc si eu
dar sunt rinichii daca durerea se duce in jos. ea se si reflecta si iti poate lasa impresia ca e de la ovare sau organe din zona
In curand burtica
lorena_86 spune:
of moni, sper sa fie bine
luciana, si in pat mai rau ma doare
azi m-am trezit datorita durerilor
aaa si nu mai pot dormii pe burta ca ma doare
imi e putin teama
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
nouasnrs spune:
Da LORENA nu te mai supara atat, stai linistita nu iti face bine stresul. Stai un pic intinsa in pat, citeste o carte sau vezi un film si nu te mai stresa deloc.
O sa fie bine trebuie doar TREBUIE SA FII OPTIMISTA

!!!