Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Buna seara dragelor.

Vin de la ecografie. Sarcina 5 saptamani. S-a vizualizat doar sacul gestational, unic, intrauterin. Pana acu e bine.

BHCG-ul s-a dublat de acu 48 de ore.

Asadar...UM 11.02.2011
DNP 18.11.2011

Heleeee, pazea ca vin!! Nu puteam sa te las singura pe aici.

Ma duc sa culc piticul... mare.
Va pup.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Maryela, felicitari!
Sa creasca bebe mare si sa se nasca sanatos!

Mergi la inceput

Multumesc muult, Lore!

Am asa de mari emotii, zici ca sunt la prima sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Vai Maryelo,mor aici!!!!
Eu te intrebam de bb2 si tu ma abureai ca nu vrea barbatul...na ca tot s-a lipit.
Felicitari sa fiti sanatosi si fericiti!

Hele,hai ca acum ai tovarasa de suferinta.Eu preiau stafeta de la voi...cu Liuda,promit.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

cand scrisesem tot, s-a inchis pravaliaaaa, merge greu tare de pe mobil!!! Reiau ca ni poci altfel la vesti buneeee!!!

Maryelaaa sarcina usoaraaa!!! Io stiu ca tu vrei bb2 de acu' fo 3 ani!!! Ai sedus omu' l-ai pacalit!!! Multa sanatateee si sa fie cum vreti voi!!!

Daconst-tu vrei sa ma seduci, fataaa????

lala - aia cu sutientu' am scapat usor, mai complicat a fost sa explic de ce chilotzii mei se poarta bagati in fund!!! Ca a incercat ea aia cu ''pietricica'' si nu i-a convenit!!! Apoi a tzinut o gura la gradi cum chilotzii de mamici se poarta bagati in fund!!!

Copilul asta tuseste in pozitia '''culcat''. De altfel nu tuseste. De cand s-a culcat a vomitat de atata tusit, si tot nu s-a potolit!!!
Vroiam sa ma scufund in cada dar n-am sanse. Ca o tot tzine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Maryela felicitari pentru samburel si sarcina usoara!!!!

Biribu la noi sunt schimbate finalurile la povesti gen scufita rosie sau capra cu trei iezi... totul se termina cu bine pana la urma. Isa a avut o perioada in care era fascinata de lupi si inca mai e un pic si vroia sa-i spunem numai povesti cu lupi ca cele doua de mai sus sau cei trei purcelusi, etc. Puneam si-n scena scufita rosie, ea era regizorul si ne spunea ce si cum sa facem

Mergi la inceput

Hele, mi-am adus aminte... nu stiu cat te consoleaza... La mine, Eric, a fost fata pana la 22 saptamani... Asa ca poate se mai schimba treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Maryela, felicitari! sarcina usoara!

Liuda, e cumplita tusea, asa am tot patit si noi, v-am zic ca mi-e si groaza sa o duc la gradi, dar e musai. Pe mine Lala ma sfatuise cu ketof in cazurile astea, si ii dadeam laptic mai putin la culcare, perne inalte. Va tin pumnii, sanatate multa!

Biribu, tare faza cu bra-ul! La noi il tot paraste pe tat'so ca are blana. Bietul om!

Lala, sunt absolut totale. Alice e versata deja, iar Anna a prins si ea meseria asta! Felicitari pentru olita!

Ieri a fost o zi horror, am calcat pe bec incontinuu: nevasta sefului mi-a cerut bani imprumut, o suma marisoara pana luni. Stia ca e zi de salar, i-am spus ca mie nu-mi ramane la finalul zilei suma, ma apucasem sa fac plati, asigurari, s.a., sunt banii mei doar. M-a intrebat indignata de 3 ori; vrei sa spui ca nu imi dai?!!!!Sotul ei are salar dublu.....ea vine la mine.(e maniaca, cere tuturor incontinuu)
Apoi seful s-a suparat ca am facut evaluari prea bune unor colegi, m-a luat peste picior; sa vedem unde sunt cei excelenti sa le facem bust in fata firmei, fata de rezultatele de anul trecut. Aseara mi-a mai tras un mail, vad eu azi. Pe treaba asta mi-a taiat si mie la evaluare la punte de genul"colaborare cu superiorii"
Apoi am licitat sa cumpar o imprimanta folosita, am castigat, licitasem peste cealalta directoare, m-am oferit sa i-o las, nu stiu cum a ramas dar era furioasa.
Si asta peste migrena mea care a inceput luni, peste cele aproape 10 ore zilnic in firma, sambata la munca fara sa ne ponteze.
Parca lucrez in evul mediu, unde.....e corectitudinea?!

Mama de Bianca 01.01.2007

Mergi la inceput

Bebebia, imi pare rau. ca sa vina si zile mai bune.

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc muuuult de tot. Vestea m-a luat si pe mine un pic prin surprindere. Daaarr sunt tare , tare fericita. Sper din tot sufletul ca o sa fie in regula totul.

Dana, barbata-meu a vrut cand a aflat ca sunt gravida :))) pana atunci zicea ca vrea si el sa mai doarma. Sa fie cum vrei tu cu bebe 2. Liuda, ai auzit-o pe Dana. Pregateste-te!

Va pup.

Mergi la inceput