Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata.

Biribu, noi nu citim povesti de-alea de groaza ca nu-mi plac mie; imi vine sa plang mie...Ele nu fasc prea urat atunci insa tin minte si cred ca isi fac scenarii in cap. Ca Anna cand nu se ducea in camera la ea ca vine tigrul.
Schimba si tu fkinalul daca vrei; nu stiu ce sa-ti spun. Eu le mint cu nerusinare ca mi se par mai mult povesti pt adulti-nu stiu ce-o fi fost in capul alora cand le-au scris. Mai ales Capra cu Trei Iezi mi se pare sadica rau. Si uneori Alice imi spune ca nu e asa ca ea stie varianta corecta de la gradi. Si eu ii zic mereu ca eu asa o prefer, ca e o poveste si cu povestile putem sa facem ce vrem noi si imaginatia noastra, daca vrem putem sa-l trimitem pe lup si in armata...Si rade si ma lasa ca pe mine.

Maryela, sa fie intr-un ceas bun!!!!!Felicitari!!!!

Haha, Liuda, fiica-mea cea mare de cate ori se imbraca cu vreo rochie de-a mea, obligatoriu isi vara si chilotii in fund.

Noi ne treziram tot cu febra.Inclusiv eu. Crred ca asta e gripa de la mama ei. Si parca zic eu ca ma ia si gatul.
O sa sun la dr sa vedem ce zice de Alice daca ii dau antibiotic sau nu. Anna vad ca n-are nimic inca.
Cred ca pana la urma tot trebuie sa plec de aici ca nu prea mai avem nimic de mancare. Offf!

Mergi la inceput

Bebebia, din pacate mai avem si cate-o zi din asta. Si nu lucrezi in Evul Mediu ci in Romania.Imi pare rau.

Maryela, ma bucur mult pt voi. Sper sa aiba Mihnea o surioara! Sau ce vrei tu!O sa fie bine pana la final;de ce sa ai emotii? Just enjoy!!!

Dana daca tot astepti la Liuda, ramai asa cu un copil.Apuca-te de treaba, doamna ca in baza ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

MARYELA felicitari!!! sa ai o sarcina usoara usoara! ce ma bucur ca nu sunt singurica!

BIRIBU la noi sunt gustate povestile in stil clasic. uneori mi se par si mie cam dure dar... nu m-am obosit sa i le spun in variante "aranjate".
a, ma intrebai cate saptamani am. aproape 13. am fost la un ecografist f bun care vede repede sexul si se pare ca nu prea greseste.

LORE nu am asa o mare problema cu sexul copilului. acum chiar am inceput sa caut nume de fete, sa imi fac diverse planuri, vise cu fetita mea. sincer nu as vrea sa se schimbe. cum o vrea Doamne Doamne, sanatos sa fie.

...greturi ...greturi.. greturi. am luat trat homeopat de la un medic, am incercat ieri sa iau. dar sunt dulcege pastilutele alea si am asa o sila de la ele....parca mai rau imi fac.

pupici o zi buna!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Eu la fetita, ma gandisem la Maia - Raisa... Acum imi place si Maria si Anastasia....
Daca o fi sa fac vreodata vreo fata, raman si la Maia si la Raisa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

LORE hahahaaa te gandesti sa faci si o fetita?
in legatura cu numele copilului, la numele nostru de familie nu se potrivesc nume din astea Raisa, Maia. sunt frumoase, nu zic. insa ni se potrivesc mai bine cele romanesti. ma rog, asa ni se pare noua. sper sa facem pana la urma o alegere buna

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Aelita, sa fie sanatos puiul mic! Si mititelul de Andres e atat de scump, raman marcati de anumite lucruri. Cu Radu am patit urat dupa ce a scapat de pampers, pe la vreo 2 ani asa. S-a constipat rau de tot, dar cred ca pe fond psihic, alimentatia era variata. Si plangea mereu cand facea kk, dar la un moment dat a fost atat de rau incat a inceput sa urle efectiv de durere, se invinetise la fata si tremura de frica . Am ajuns la urgente ca mi-era groaza de asta, ne-a dat apoi nush ce laxativ si incet incet s-a rezolvat. Dar e greu!
Liuda, sanatate si Dianei! Si bravo pt role... al meu nu prea e ambitios, daca vede ca ceva e greu, se lasa pagubas. Cu rolele a cazut de vreo 2 ori in fund cand l-am lasat singur si a renuntat.
Hele, cred ca vei cumpara hainute de fete, sunt atat de multe modele frumoase, ca n-ai cum sa rezisti, dar clar multe ii poti da si de la Horia. Cu numele, e greu sa te hotarasti, mie imi place mult Alexandra Ioana.
Biribu, ce nenorocire in Japonia iar soacra ta tocmai acolo. Bine ca n-a patit nimic, in afara de spaima groaznica probabil. Iar cu vizita, ce sa zic, sa treaca cat mai repede! Tare faza cu sutienul…
Si sa stii ca primavara a fost vreo 4-5 zile, azi e urat si friiig, si eu flower-power.. imbracata de primavara… o port in suflet…

Despre povesti, nepoteii mei se sperie, dar nu de povestile citite, de personajele negative din filmele Disney, gen mama vitrega a Albei-ca-zapada.
Maryela, felicitari pentru sarcina, sa fie usoara sis a fiti sanatosi amandoi, copilul si tu. Si bineinteles ceilalti doi baieti ai tai. Ce zice Mihnea?
Dana, ce tare, o iei pe Liuda pe sus! Tare vreau s-o vad si pe asta! Bine eu vorbesc, al meu are 6 ani si eu tot nehotarata…
Bebebia ce povestesti tu acolo e horror! Cum se poate sa existe asa ceva? Asa imi place Romania asta, n-ai timp niciodata sa te plictisesti!

Va pup si va doresc sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Dana daca tot astepti la Liuda, ramai asa cu un copil.Apuca-te de treaba, doamna ca in baza ei...

In sfarsit am gasit si eu un om care sa ma intzeleagaaa!!!! Deci In sfarsit, daaa!!! Corect Lauraaa, si io zic la fel, decat sa ramana cu tzeapaaaaa, mai bine se lasa de idee!!! Cuscroooo pune mana (sau ma rog, ce s-o fi pus acolo) si pune temelia lu' bebe2 ca eu sant cu gura mareee, numai vb, da' rezultate nik!!!!

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Eu la fetita, ma gandisem la Maia - Raisa... Acum imi place si Maria si Anastasia....
Daca o fi sa fac vreodata vreo fata, raman si la Maia si la Raisa...

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Eric si Roni
atelierul meu

sa te audaaa soacra-taaaa
Maia a fost fi-mea pana in ziua nascarii!!! Deci 9 luni de sarcina, ma rog cat am stiut ca e fata, a fost Maia!!! Apoi m-au convertit unii!!!

Helenutza- ca antivomitiv!!!!

Povesti? da cine le citesteeee????????? Fi-mea n-are nici o atractzieee! de cate ori am incercat mai de parte de pagina a doua nu am ajuns, imi inchide carnea, imi sare paginile, pleaca ca are treaba... Deci si prin urmare fi-mea e departe de folclor!!! Nu cred ca stie sigur care e sfarsitul la Scufitza rosie!!! haaa, apropo mi-a adus cineva cadou vreo 20 de cartzi cu povesti din astea romanesti!!! Am zis ca sant nebunaaaa, sant toate cu final schimbat!!! Si nu se mentioneaza nicaieri ca e schimbat, insa la pungutza cu doi bani, nu exista violentza gen batut cocosu' sau batut gaina, ca capra cu trei iezi nu se mananca iezii, Lala le vrei? ca a fii credibila in fatza fie-tii!!! Deci toata violentza din povestile romanesti este exclusa, modificat! Nu prea au farmec, parerea mea, adica sant cu terminatzia in coada vacii asa...
si daaa, la o poveste ma contrazicea Diana, ca stia ea ca nu e asa cum zic eu, cica citeste corect, nu ma mai minciuniii!!! Deci copilul a mai auzit povestea de pe la gradi, de la bona nu stiu de unde, in variant originala, si vin eu cu crtile modificate in ideea "non-violentza" si fi-mea ma apostrofeaza, cica nu mai stii sa citesti????? Demonstreaza-i ca pot!!!! Cum? daca ea stie alta variantaaa

Diana e la fel de racita, curge nasul si tuseste incarcat!!! Io sper ca asta e ultima zi nasoala si astept de maine imbunatatziri, ca si gripa asta 7 zile o tzine, nu mai mult, sper!!! pana atunci tusese rau cand se culca, toata ziua nimic, cnd noaptea cum adoarme cum tusesteee pana vomita!!! Aseara am dres-o cu tantum verde puf, am vazut ca nu se mai linisteste, am asezat-o in cur, i-am pufait de vreo 5 ori, a inghitzit si n-a mai tusit! Si eu asa m-am rezolvat odata cand nu reuseam sa ma abtzin sa nu tusesc 2 minute.... doar ca eu inghitzisem vreo 12-15 pufuri nu stiu cat...

Mergi la inceput

Lore, ai ceva ganduri ascunse?

Pe mine m-ar bate un gand dar cred ca nu mai am curaj.Ma opresc aici. Doar daca o fi vreun accident ceva si n-oi avea 75 de ani...cine stie?

Biribu, ma bucur ca ai scos-o pe soacra-ta de acolo!
Ma scuzi, te rog dar eu am ras.
Mi-am adus aminte de o prietena a socrei mele care era unde era un dezastru; daca vedeai news alert cu ceva si ii dadeai tel aflai ca e acolo in vacanta. A fost in Thailanda la tsunami, in Egipt cand au bombardat statiunea aia, etc. Acum in Japonia n-a mai ajuns saraca-au dat-o disparuta la Christchurch in Noua Zeelanda.Avea 89 de ani. Dar nu se stie...La ea se poate orice.

Lori, exact asa e Alice: daca ceva e prea greu, da foaia.Imi vine sa mor.
Tot un fel de..., azi la pranz: cine nu mananca tot, nu primeste desert(inghetata). A negociat ea putin apoi a realizat ca nu cedez si spune "eh, si-asa nu vroiam inghetata ca e rece". Si gata.

Noi am sunat la dr care mi-a spus sa mai astept cu antibioticul putin. Ca cica umbla anul asta un virus ordinar care da febra mare cate 5-6 zile.Deci mai stam. Oricum vad ca scade repede. Ei,mie nu. Eu diseara cred ca ma scol ragusita.Ma scvol fiindca ma duc la culcare acum ca parca m-a lovit ceva in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Lore, ai ceva ganduri ascunse?

Degeaba am... Ar trebui sa mai am si cu cine. Cu sfantul duh, nu se poate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maryela

Buna seara dragelor.

Vin de la ecografie. Sarcina 5 saptamani. S-a vizualizat doar sacul gestational, unic, intrauterin. Pana acu e bine.

BHCG-ul s-a dublat de acu 48 de ore.

Asadar...UM 11.02.2011
DNP 18.11.2011

Heleeee, pazea ca vin!! Nu puteam sa te las singura pe aici.

Ma duc sa culc piticul... mare.
Va pup.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

heeeiiiiiiiiiiiiiiii mi-ai adus o bucurie pe ziua de azi!!

bravo maryelaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sa fie intr-un ceas bun!

cu povestile ...asa e!
Eu chiar imi amintesc ...cand eram pice (pana in 4-5 ani) plangeam de fiecare data cand auzeam povestea Capra cu trei iezi !!!
Sa va zic de ce plangeam... de mila lupului care cadea in groapa cu foc

Da ce te faci cu ostrogotul caruia ii plac dinozaurii si mosntrii (am negociat noi si am ajuns la ..monstrii prietenosi)

Ieri a venit acasa cu buzunarele doldora de foi desenate de el la gradi cu mosntrii prietenosi, avea vreo 6 pagini

ete Hele se si gnadeste la numele fetitzei! parca maine poimaine aud ca naste!

eteteee vorbiti de copilul nr 3
mi-as face o gradinita daca:

nu ar fi perioada aia de luna 8-9 (cel mai greu dupa mine)
nu ar tb sa ma gandesc la pb financiare
as fi mai tinerica
..daca Dzeu are in plan cu mine sa mai fac vreunul asa va fi...daca nu, zic ca mi-am implinit o misiune pe acest pamant

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput