Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
lala77 spune:
Deci uitai sa va intreb cum sunt unghiile alea cu gel, bre????Adica false sau cum? Ca nu pricep in veci; daca esti de la tara nu prea vezi de-astea.Acum ca ma facui si eu o duamna de oras...sa le invat.
aelita spune:
Miguel are bronsita.nu are febra,i-au dat doar ventolin.vedem maine daca ii mai da ceva pediatrul lui.
BEBEBIA,asa e,nu au 3 minunati ,ca inca nu au copii niciunul
sper sa nu se faca mai rau la Bia.si Sofia a tot avut episoade cu amigdalele,dar a scapat usor,a avut doar viroze normale.
LALA-
Citat: |
Iezii cred ca au supravietuit invaziei. Saracii! Imi era si mila de bietele capre ca tot plangeau dupa ei si copiii ii tot intindeau. Am stat noi pe langa ei, dar la ei si iubirea doare. |
lasa-ma cu plansul caprelor,ca eu am ramas socata de mica..a avut bunica-mea o capra intr-un an,ca in rest nu crestea,si a avut doi iezi,pe care i-au taiat.si asa a plans capra aia,doamneeeeee,parea o femeie asa se jelea dupa ei ,am plans atunci si nu am mancat ,ca poezia lui Labis..
alinuk spune:
ca n-am avut de lucru sa va citesc azi..
si eu am plangeam de fiecare data cand citeam poezia 'Gandacelul'
degeaba plangi acum copile...
mai stiti?
imi amintesc perfect si imaginea din abecedar cu pustiul si gandacelul
sanatate Miguelito, Bia
aaa daaaaa
si eu aveam 'mitichii'
era vara'mea mai mare cu 4 ani, care-mi era si este si in ziua de azi ca sora (pe care mi-am dorit-o intotdeauna)
noi ne intelegeam superbine si eram ft apropiate, si peste timp la fel a fost - acum ne e nasa si de cununie si ambilor baieti
si e o femeie de mare exceptie
dar ideea e ca eram diferite, fiecare excela in anumite domenii, ea era genul mai linistit cu arderi interioare (ca si acum), eu vulcanica...
ce le-o fi trebuit alor mei sa ma sacaie cu 'vezi loredana ce face, vezi cum e ..tu de ce nu esti asa'!?
numai ca eu eram revolutionara (de mica) si le spuneam ca ete asa, nu sunt ca ea si nici nu vreau sa fiu
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
lala77 spune:
Pe mine m-a omorat Alice cu ASTA .Face asa ceva mereu si ma pune sa le "rezolv". Si eu ma uit ca curca-n lemne. Si-mi spune mereu "hai ca ti-am facut unul usor pt adulti".Sunt un fel de cifre pe care ea le imperecheaza cumva dupa niste reguli inventate de ea. Uneste cifrele in ordine crescatoare, descrescatoare sau din 2 in 2. Si i-am spus ca nu le scrie corect ca unele nici nu te prinzi ce sunt. Si cica asa se scriu ca altfel ar fi jocul prea simplu.Oare de ce nu se joaca si ea cu papusi?
Daca sunteti curioasde, iata si REZOLVAREA cica.
liuda1 spune:
neatza!!!
Ne-am trezit la 11, adica pe vechi era atat!!! Pe nou era 12!!! Haha nu stiam sa intru in ciorba sau ba....
Deci fara nani de pranz santem, am facut cumparaturi si hop la gura sobei, ca e frig tareeee!!!
Lala unghii cu gel - io am unghiile mele,adica nu am lipita unghie falsa, pentru lungime!!! Ca eu am unghii sanatoase, adica nu se prea rupeau. Cu gel adica se pune un strat de un fel de gel care se intareste la ultraviolete, gen solar, lampa din aia!!! Dupa care se aplica modelul, culoarea, frenci, ce doreste sufletu' tau!!! Si stratul de deasupra! Sant tari, rezista si o luna , nu s-a rupt niciodata si am vreo doi ani de cand fac, se vede doar diferentza cat creste unghia in timp!
Io ma atacam mereu sa le ''vopsesc'' ca io spal vase si se fac zob! Acum m
n-am treaba! Fac poza si pun!
Se pune si falsa pentru cele carora li se rup si vrea unghie lunga!
Aelita multa sanatate!!!
Bia la fel!
Alinuk pupam lovitul!!!
aelita spune:
ALINUK lasa ca tu erai Nana Mouskouri ,ce-ti mai pasa tie ca aveai si tu o a mitichii !
LALA fata,lasa-ma drrrrr ca am ramas masca !!!!!!! fataaa,iese geniu,sa mor eu daca am mai vazut asa ceva !!! du-o la englezi,n-o lasa acolo.du-o oriunde in lumea asta ,ca asta face 5 facultati inainte de 18 ani!acu,si eu sunt cu capul,si vad acolo simbolurile planetelor,il vad pe Uranus,Noduri lunare...fiecare cu pasarica lui dar daca o face inconstient si face sistemul solar?si tu zici si ea zice ca sunt numere?ea ce zice ca e ala din stanga de jos?parca sunt configuratii astrologice,cu cuadraturi si opozitii,daca vrei iti arat cum e o harta astro sa vezi ce seamana,ptiu!!! ea mai trage-o de limba,asta e geniu ,pe cuvant !doamneeeee n.am mai vazut asa ceva!
cand a facut chestia asta?Azi?
lala77 spune:
Alice: "Inima are patru camere; cate una pt fiecare om pe care il iubesti. Daca iubesti mai multi, bagi cate doi, trei in camera. Si cand vrei sa faci copii, ii scoti pe toti din camerele astea si le umpli cu iubirea lui tati. Si atunci un zozid se intalneste cu un ousor si acolo cresc intestinele la un bebe nou noutz. Si asa se fac copiii."
Oare s-o fi gandit mult?
Liuda, suna interesant. O sa intreb maine daca la noi la Gheboaia o fi aparut tehnologia asta...Ca eu nu calc la manichiura din motive de forfecuta. Dar am aflat azi cu stupoare ca si la asta ezista alternativa.
Da, si eu plangeam la povesti. Cel mai tare ma impresiona Puiul si Catelusul Schiop.Mi se pare o cruzime sa ai asa ceva in programa. Si noi am studiat Puiul in clasa a cincea; acum e in programa la gradinita.Poate e mai bine cumva ca inteleg mai putin.
aelita spune:
LALA aici nu se face manichiura cu taiat pieliti si alte alea cu forfecuta,doar se da in sus cuticula cu spatule de lemn de unica folosinta .ma rog,nu stiu cum e la toate,dar forfecuta nu e nicaieri,nici sangenici sterilizate nici nesterilizate,nu se face.
problema e ca romancelor nu le place,ca cica nu le face ca lumea..
eu una nu stau la taiat nimic,nu-mi risc sanatatea pe orice forfecuta.
banuiesc ca acum sunt saloane scumpe,unde se sterlizeaza ustensilele.dar astea sunt putine si doar in orase mai mari.in orase mici nici vorba de asa ceva! lumea inca se duce la cabinete facute in apartamente,la epilat cu aceeasi ceara tot orasul.pe acelasi cearsaf toata lumea despuiata..
asa ca,LALA,poate sa iti faca toate cele si sa ii spui sa nu taie nimic,doar unghia,si sa pileasca,si la revedere.
bebebia spune:
ALICE, e absolut uimitoare!!!!!! Vorba Aelitei, musai la facultati de prestigiu! FELICITARI. Asteptam pe Anna din urma, ca stie si ea exact ce vrea.
Treaba cu unghiile e ok, fiecare are pilele personale, iar gelul e ca un lac mai grosut, faci si economie de timp.
Astazi sunt libera, ieri am reusit sa cumpar cadouri pt Paste, mai trebuie doar mici completari, i-am luat si sandale fiica-mi marimea 28. Eu am 35, numa bine in curand imi lasa si mie cate ceva
Ma duc sa fac niste curatenie, sunt libera doar de la serviciu.
Mama de Bianca 01.01.2007
lala77 spune:
Stai ca acum vazui mesajul Aelitei de aseara. Nu, nu-s planete. Cica sunt numere dar sunt scrise caraghios ca sa te prinzi greu. Si cica trebuie sa le unesti aici in ordine crescatoare (are si alte reguli uneori) ; de ex ala din stanga jos e 4 cica; si ar trebui sa-l unesti cu 5,in dreapta sus e 2 dar nu l-am unit cu nimic fiindca n-avem 3...Te doare capul, frate!!
Multumim de complimente. Nu stiu ce sa zic; ea e asa logica de mica.Sper sa nu fie genul "branza buna in burduf de caine"; ca daca ceva i se pare greu, schimba jocul imediat.
Bebebia, o zi libera face mult la casa omului.Chiar daca bagi menaj; pe mine ma relaxeaza de ex.
Oauuu, doar 35 ai???Chiar ca te ajunge Bia curand.
Azi ma interesez de manichiura si poate imi fac si eu unghii.Tot vrea berbatul sa ma faca doamna cica sa nu mai muncesc ca ma oboseste peste masura si n-are rost.Dar sa vedem cum e fara forfecuta ca eu in asta cu sterilizatul nu cred. Ca la noi toate se fac dupa principiul "las' ca merge si asa" si s-a mai vazut si in spitale cate-o hepatita...La operatie n-ai incotro decat sa risti, dar pt o manichiura nu merita. Om vedea.
Hai sa va zic. Azi cica e ziua soacrei. In fiecare an bagam la greu felicitari, bla,bla.Azi dimineata ii pun pe fax niste mazgaleli marca Alice...Si ne suna ea inapoi sa ne multumeasca tare si sa ne anunte ca ziua ei e pe 29. Pai cum? Ca eu eram sigura ca e pe 28? Cica asa credea si ea ; dar acum se face un recensamant in Anglia si cand a completat formularele a trebuit sa puna date din certificatul de nastere si asa a vazut si ea ca e de fapt nascuta pe 29.Cica "cred ca de vreo 10 ani incoace am inceput sa le incurc".Eu o stiu de 11 ani asa, deci...Ii spun ca lasa ca nu-i bai ca la 91 de ani (atatia implineste) mai uita omul; si ea "pai am inceput sa gresesc acum 10 ani cand eram mai tanara, deci n-am nici o scuza".
O zi frumoasa!!!!