Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu,nu ma laudati degeaba ca nu am mai dat cu aspiratorul !!
ce vrednicie ,Lala,ca am casa de mi-e silaaaaaaaaaa ! nu apuc sa fac decat la bucatarie unde matur de 10 ori pe zi ,spal odata pe jos daca apuc ..si in restul casei..ieri am avut 2 copii in plus,jucariile calci pe ele peste tot,nu amavut timp de nimic,Miguel e iar marait si nu suge.dar mananca piureurile,deci nu e problema el,ci eu ca mor de nervi cand pleznesc de lapte !!!!!! nu stiu ce are,o fi dintele nr 2 sau face ca fratii lui care la 8 luni s-au intarcat,singuri,urlau cand ii puneam la san.se apropie 8 luni ...nu stiu ce are,probabil la al zecelea copil ma prind ce prag e aici !
astept sambata ca pe painea calda !
desi sambata probabil punem coada pe spinare si colindam,iar duminica ma bag la curatenie.cred..

ma rasei si io cu cmparaturile voastre de la copii

ca Alice si Anna cu hartia igienica in baie
a bagat si Andres un sul de hartie in cada,cand facea baie,si a inceput sa faca pumni de hartie si sa ii spoiasca pe pereti.
arunca din cada pana la usa .si cand plicia,sareau bucatele de hartie uda si se lipeau peste tot.usa,tocul usii,faianta,prin toate colturile.pe unde nu am vazut atunci repede,s-a intarit hartia aia ,bilute mii si mii,de ziceai ca e ciment !!!!!!
sa morrrrr cat am racait la ea.

a mai avut niste zile in care imi golea bidoane intregi de gel din ala lichid-sapun.omu' facea baie cu clabuci !!litri intregi de sapun mi-i arunca.
le iau de pe marginea cazii,cand imi amintesc.candnu,il prinde si il goleste.baaai,nici cand era mic nu facea asa!!

si cu crema...a avut dambla mare cand era mic,cate cutii de crema mi-a golit si pus pe lenjerie,cremele meleeeeee !!1 se lasase si ieri il gasesc cu un tub de crema,insirase pe jos,pe patutul lui Miguel ,el cica spala cu crema ! am zis ca imi iese ultima suflare !

dar cea mai tare pedeapsa a dat-o Aice,clar !!!!!!!!!!!

LORI,mama e mandra ea de mine,in felul ei,dar acum nu stiu eu de ce e mandrape vremuri i se pareau doar ai mitichii,acum tind sa ii dau dreptate hahahaaa
vorba mamei LALEI,si-au vazut frumos de viata lor

ALBINUTA

LIUDA fa,fata,cum poti cu citatul. credeam ca nu stii,dar tu faci cum iti vine la mana .

hai ca era s-o fac lata,sa inchid inainte sa trimit mesajul.
chiar ca scoteam ultima suflare ,
puneam manili-n piept,ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata, doamnelor!!!

Cica la teatru a fost ok. Mi-a explicat Alice :"s-a facut noaptte dar nu mi-a fost frica deloc; si daca te intereseaza n-am zis nici pas"Si cred ca si Anna s-a dat pe brazda ca mi-a facut creoerii prastie despre cum i-au batut cuie calutului in copite si l-au pus pe carusel, bla,bla.
Si cu caruselul sa va spun ca Alice nu zice carusel ,ci "comedie" -cu accent pe primul e.Imi vine sa mor cand incepe sa-mi explice; cred ca de la bona a invatat; parca-i de la Gheboaia.

Aelito, vino aici si explica la doamna Alina cum e cu ai Mitichii sa nu ramana femeia nelamurita!

Lori, Albinutza, multumesc de sustinere!!!Eu chiar merit bataita ca sunt asa din noiembrie.Nu m-am ingrasat dar nici nu am slabit. Si ma enerveaza rau. Oricum, ieri ma facui om; sa vedem cat ma tine!

Albinutza, succes mult!!! Hai ca m-ai distrat cu "nu stiti ce inseamna sa fii grasa"Ai si tu dreptate...

Lore, copilul asta al tau e periculos rau. O sa vina vremuri grele.
sa va treaca mucii.

Liuda, vad ca a inceput sa manance cat de cat Diana. Poate se intremeaza incet-incet.
Sa porti sanatoasa unghiile!!!Eu n-am suportat niciodata unghhile lungi. Ma zgarii cu ele in somn de toanta ce sunt.In plus, nu ma pot abtine si le rod.Ma mai mir cu cine seamana Alice!

Alina, vad ca nu prea cazusi in picioare.Hai mai ca glumeam!!!!

Aelita, exact asta au facut si ele cu hartia.Ziceau ca arunca cu bulgari de zapada.
Fug la gradi. Azi am de descarcat un camion si apoi ma intorc aici sa fac curatenie ca e omor la mine in casa. Ne-om mai vedea.Si cica mi-au fatat caprele, bre. Dau de baut.Maine stiti unde vor sta copiii mei, nu? Mi-e mila anticipat de bietii iezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

bine ma, m-ati convins

sunt o slaba!

vai ce slaba suuuunt!

e mai bine da?

Aelita imi esti datoare cu mitichii aia la care m-am uitat eu crucis ca nu stiu despre ce e vorba in propozitie

va pup si va doresc weekend frumos si insorit

si va invit la cafelutzaaaaa
gloriaaaaaaa!!!!??

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

fetele va salut va pupacesc!!!!!!

lala a scris

Citat:
Sa porti sanatoasa unghiile!!!Eu n-am suportat niciodata unghhile lungi. Ma zgarii cu ele in somn de toanta ce sunt.In plus, nu ma pot abtine si le rod.Ma mai mir cu cine seamana Alice!

haaa, eu am ros unghiile pana la sange ... pana am inceput sa mi le cresc/fac!!!! Cand cresc imi pare rau sa le rod!!!! Si m-am lecuit inca de prin facultate, doar pentru ca le crescusem!!!! ASTEA CU GEL fata mea sant groaseeee nici cu foarfeca nu le tai!!! Io le fac scurte, sa aiba loc sa creaca fooo 3 saptamani pana ajung iar la facut!!!! Astea cu gen in viatza ta nu le rozi cu dintzii!!!

alinuk
Citat:
si va invit la cafelutzaaaaa
gloriaaaaaaa!!!!??

nici nu stii tu ce buna era gloria aia!!!!

hai fata ca ejti buuunaaa!!!!

Aelita - coada pe schinare!!!!

beiii azi e primavara afara si la noi!!!! Copilul a primit bani si o sarcina mare, sa se duca sa se plimbe si cand se intoarce sa faca cumparaturile la aprozarul de langa csa... sa o vedetzi cum facea listaaaa,
si morcov mami?
daa!
Dar e pentru tine nuuu? ca mie nu-mi plac legumele!!! Si ceapa?
da
bun, si ardei? da pentru tine daaa? ca mie nu-mi plac legumele!!!

Copilul meu ma intreaba in fiecare zi cand "VINE CALDU'"
adica cand se incalzeste!
Zic ca asteptam!!! Ar trebui sa se incalzeasca deja!!!
Stiti de ce o intereseaza? dava zic!!! SA APARA MECLIII!!!! M-a omorat cu melcii, de vreo 3 saptamani ma tot seaca cu melcii astea, cand apar, cand se incalzesteee!!!! ARE SI BORCANUL PREGATIT DEJAAAAA!!!! nu stiti ca anul trecut toata vara a fost cu borcanu' de melci dupa ea....
Io sant multzumita si asa, decat sa ma bata la cap ca vrea pisica - mai bine melc! Este animalul meu de casa preferat! Nu face mizerie, nu trebuie scos afara, nu mananca muuult!!!

aseara doua ore n-a vorbit cu mine!!!! Io ma bagam sa ma gudur pe langa ea, mai sa vorbim, sa facem ceva impreuna - ea nimic!!! ERA OCUPATAAAA!!!!
cu ceee
cu DOMNUL SOSETAAAA!!!
adica o soseta - pe care o umple cu banutzi!!! Areo galeata de aia de nisip, pe jumatate cu banutzi!!! Greaaa! E aproape 100 ron in banutzi acolo, ca am avut odata rabdare sa numar!!!! Si umple pe DOMNUL SOSETA< vorbeste cu el, il miluieste!!! La ora 11 noaptea ea nu se dadea culcataaa! Zic hai ca ti-l umplu' eu... si bag un pumn de bani in soseta, sa o umplumai repede la care Diana tzipa "nu ii desface guraaa asa de tare ca il doareee pe domnu' sosetaaa"
A fost circ, la 12 a adormit!!! Ca nu am reusit sa o ridic de pe galeata aia ci bani si sosetaaa!!!

v-am puuupat!
mai trec!

Mergi la inceput

Neata!!!

Alinuk, o sa iti spun eu pe scurt: ai Mitichii erau niste copii cumintei din vecini-genul ala care stau unde-i pui, nu scot un sunet, invata bine si isi ajuta parintii in gospodarie.Si de cate ori ei (Aelita si fratii) nu faceau cate ceva calumea, erau apostrofati cu expresia "dar ai Mitichii cum or putea, fir-ar ai dracului ei!".Cred ca toti am avut niste "ai Mitichii" in copilaria noastra. Eu i-am avut pe prietenii mei, politistii de ex.

Liuda, deci acum umblati cu soseta, ha?!E ieftina ca jucarie, plus ca aveti si rezerva.
Cu cumparaturile, bravo! Razi tu, dar la un moment dat chiar va fi de folos. Alice face asta de cand era mica.La supermarket stie ce luam de obicei si chiar imi e de folos ca- mi mai aminteste. Si asa lucrurile sunt clare si nu mai sar cu treburi de genul "imi cumperi de-aia?"-desi la noi nu-i cazul ca nu s-a lasat cu tavaleli inca si stiu ca nici la voi.

Eu tocmai avusei o revelatie: ma bucuram de nu mai pputeam ca se trezesc si fetele mele pe la 6.30-7 si mi-am dat seama ca maine se schimba ora si iar o sa se trezeasca la 5.30.Impuscatii-ma!!!Noi n-o sa scapam in veci de asta cu trezitul devreme.

Liudo, pt linistea ta, Gloria n-a dat faliment. Cica i-a executat banca silit si le-a luat echipamentul. Se spune ca se deschide iar.

Noi azi mergem la tara ca avem capre mici.Dar o sa mergem abia dupa ce ne trezim ca altfel n-o sa le mai scot din grajd de la capre.Si o sa fie gasca mare de copilasi, deci rugati-va pt bietii iezi.

O zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

am primit socul mare! Se schimba ceasul!! Adica dormim mai putzin!!! Sant suparata pe viatza!!! Si de luni avem si ora noua si gradinitza!!! Ca doua saptamani am dormit linistiteeee!!! Lunea asta e dubla disperarea!!!

Gata, rolele, am luat bicicletaaa!!! Alta ca aia veche nu ducea douj' de kile!!! Deci asta e rooozzzz, mare si cu viteza nene!!! Sant calica dupa prima zi!!! Pacat ca dupa ''sala'' am ajuns in carciuma, dar picioarele tot ma dor!!!

Cica maine frig, lapovitza, in moldova ninsori, adica la noi???? Omorati-ma!!!!! Nu mai poci!!!

Ma duc la domnul soseta, am treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

azi am deschis si noi sezonul de parcareala
am fost in Herastrau
ne-am vazut si cu niste prieteni dragi

a fost fain chiar daca Andu i-a fript una lu' fraxu cu un batz
slava cerului ca nu a fost fix in ochi
undeva sub pleoapa

cand se intampla din astea ii pun sa-si ceara scuze (cel vinovat..chiar daca a fost un accident) si sa-i dea un pupik lu' fracsu'
mai anihilez din frustrari (cred ca Teo tare si-ar fi dorit sa-i friga si el una lui Andu)

in fine asa sper ca mai echilibrez din tensiune

va pup si maine o duminica faina va dorim

noi avem prg de concert...stiti voi..
ufff da, iar s-a anuntat ca vine iarna
vorba Liudei
m-am saturat

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Alinuk,hai ,ma,ca am mai spus povestea asta de cateva ori
avea mama o prietena care avea doi baieti ceva mai mici ca noi,si mereu ni-i dadea exemplu,dar in stilul ei :"fir-ar ai dracu ai Mitichii cum or putea si voi nu puteti?" .la aia era curatenie luna in casa ,la noi era dezastru,aia isi incalzeau singuri mancarea,spalau vasele dupa,adunau scamele dupa jos...etc.Bietii,cand eram mari,peste 20 de ani,ne-am intalnit si cum toti prietenii mei stiau povestea,la o adunatura intre prieteni i-am luat toti " voi de ce puteati,si astia nu puteau ?!" si bietii de ei nu stiau despre ce e vorba,si era rusimnosi,timizi,la fel de curati si de cuminti Adevarul e ca au iesit niste baieti exemplari,nu descreierati ca noi,avea ea mama dreptate.de admirat,asa doi baieti bine crescuti.
si de atunci a ramas cu ai mitichii dir-ar ai dracu!

am pus coada pe spinare azi ,asa ca abia acum am deschis si eu netu'
a fost as alunga ziuaaaa,de toate am facut !! dar chiar de toate
inclusiv mers la urgenta cu Miguel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Aelita, aoleu de ce urgenta cu Miguel? Sunteti bine? Lasa draga, a ai Mitichii nu cred ca au 3 copilasi minunati ingrijiti exemplar! Na!

Lala se schimba ora si va veti trezi la 7.30, oricum Bia e setata deja pe fostul 6.30 de la inceputul lunii. Rezistara iezii????

Si Bia a fost in parc cu tata vineri, ieri a fost cu tatal ei ca eu lucrez si sambata.Aseara ne-a prin ploaia la plimbare.

Bia are amigdalele marite, homeopata mi-a explicat ca face episoade periodice din cauza asta. De cand mergem la dansa, perioadele s-au lungit putin (inainte erau cam la 20 zile). In 24 s-a facut luna. Vineri seara a tusit o data, ieri dimineata si seara cate o tura, azi noapte o data, dimineata inca o data.Total de 5 ori. Ma ia groaza, ca iar coace ceva. Nu a mai fost la gradi de 1 luna, voiam sa o duc maine. Macar am apucat sa facem vaccinul in timpul asta.

Sper sa trecem usor peste treaba asta.

Nici mie nu imi plac unghiile lungi, dar mi le fac cu gel ca si Liuda, la nivelul degetului, in 3 saptamani cresc 3 mm. Altfel mi se rup in carne si arata tare rau.Normal ca nu le mai rod, m-am lasat pe la 16 ani, dar rup pielitele la greu. Si fiica-mea se piscaleste la unghii.....

Azi mergem pana la Sibiu sa mai schimbam decorul, cumparam cadouri pt Paste. Sper doar sa fie Bia ok, nu am mai dormit de cand a tusit azi noapte.

Mama de Bianca 01.01.2007

Mergi la inceput

Neata!!!!

Alinuk, imi pare rau de lovitura!Asa se mai lovesc si ale mele si am ajuns la concluzia ca astia care cresc cate doi sunt rezultatul unui sir de evenimente norocoase si doar de aceea nu sunt schiloditi...

Aelita, dar ce facurati fata la Urgente? Sunteti ok acum?

Bebebia, sper sa nu incepeti iar cu raceala.
sa treaca repede.

Da, asa este, calculasem gresit. Asa ca eu ma bucur de cum e ora acum pt ca desi dormim mai putin , capul meu crede ca se trezesc la 7 fetele si e bine pt centrii nervosi.

Iezii cred ca au supravietuit invaziei. Saracii! Imi era si mila de bietele capre ca tot plangeau dupa ei si copiii ii tot intindeau. Am stat noi pe langa ei, dar la ei si iubirea doare.

Anna se conversa cu Denisa (o prietena de-ai cu 4 luni mai mare): "mama mea are tite"; "si mamica mea are tite"Dar erau asa serioase!!!

Azi e frigut afara!Asa ca o sa stam pe langa casa, abia ne odihnim pt maine.
Sapt asta m-am hotarat sa o urc pe Alice pe role. Oi vedea ce-oi pati.

Si ieri pot sa ma laud ca n-am mai ca poarca. Poate imi revin in sfarsit ca eram prea de tot.

Ma duc sa le dau la fete micul dejun. O duminica frumoasa!!!!

Mergi la inceput