Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

lalo

tu ar trebui sa te apuci de scris..ca ai face bani cinstiti / pe buen
'dintr-o generatie intr-alta'..asa ceva

adica si alice si buni sunt absolut dementiale

si cred ca vine din urma cu potential si Ana

zau/ ti-ai gresit vocatia

neatza haideti la cafelutza

hahaaa Aelito da ce-ti veni cu nana mouscuri asta?
ca eram mica (3-4ani) si incepusem sa port ochelari (eram usor chioamba din frageda pruncie) si aveam un breton tuns cu ciobul ...
si nu stiu de ce-mi zicea lumea (apropiatii evident) ca as semana cu Nana asta
si asa de tare imi placea, ca-i purtam cu mandrie, chit ca restul lumii imi zicea aragaz cu 4 ochi

m-am uitat si eu pe 'astrograma' lui Alice, nu ma ridic la nivelul ei asta e clar / ma gandeam la ceva grafice cu.. de la zerola infinit

nici pe departe cu vreo legatura cu Alice....da sa va pove ca aveam si eu in jur de 4 ani si ma jucam cu fratele mamei (pe atunci student constiincios si cu rabdare) cu un pachet de carti pe care erau figurile marilor scriitori romani, cu ani de nastere, deces, detalii despre operele scrise. Stiu ca jocul era sa ii stiu dupa poze (habar nu aveam litere, chestii) cu tot cu detaliile respective.
Si toata lumea era shocata ca le stiam la perfectie, era un pach complet de 52 de carti (cu perechi de 4 stiti voi) (shocul era ca ei cred habar nu mai aveau, cum nu ii mai stiu nici eu acum ..cum ii stiam atunci).
Mi-am amintit de asta zilele trecute cand am primit un pachet de carti din alea 'minunile lumii' (de la mega) cu animale
A doua zi Teo le stia la perfectie si facea misto de bunici care habar nu aveau de unele (lamantin, chira, veverita zburatoare,etc)...nici eu dealtfel, numai ca spre deosebire de ele vad inca sa citesc

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

copilul nu am terminat cu bolile...
eu nu am terminat cu greturile...

nu-mi mai arde de nimik.

pupici, o zi buna!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Neatza!

lala uite!

ungia

tot ungia

ma nu imi taie nica cu nici o foarfeca, asa ceva nu se foloseste, mie nu-mi taie nik!!!
se numeste unghie tehnica,

Lala sa-ti traiasca soacraaa,
si
pune-ma dr. la regim ca nu ma mai supooopr!!!
gata, am urcat pe cantar am 63 de kile am pus 3 kile intr-o luna! ultima saptamana adica... caci ultima saptamana am rupt!!!! Am mancat in prostie, si mi-e foame mereu! zici ca sant gravida luna a 9!!!! Serios! Nu zic ca aseara am mancat o milka, ciocolata, dr. m-a pus ca mi-a taiat somnul si am adormit la 4!!!!la 4!!!!! Asta dupa ce la 3 m-am ridicat si am mancat! Daca nu dormeam... ma apucase foamea!!! Nu MA SUPORT!!!! Azi sant zombiii!!!
Acum sa vina Alinuka sa zica de rochii de ploade!!!

Helenutza - te pup, azi ma simt ca tine, gravida, gretzoasa si nedormita!!!

Ala :"cum se fac copii "made Alice am cometat pe FB!!! Este fenomenala!!!

V-am pupat si am plecat sa fac cumparaturile, azi nu stau in birou ca adorm pe tastatura, deci munca de teren!
V-am pupat!
Am copchil la gradiii, dupa 2 saptamani de prosteala acasa... cica avem temee, ca am pierdut mult, asa ca o sa recuperam acasa O sa invatzat desinestatator sa scrim 11 si nu stiu ce literaaa, haaa, Doamne ajuta!
Oricum saptamana asta e frig si o sa stam acasa, deci putem sa ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Buna fetelor!
Sunt varza, n-am niciun chef de nimic, iar vremea nu ma ajuta deloc. E oribil, urat si frig, ca de-nceput de iarna. la lucru am deja al doilea audit, care va sta 3 saptamani la noi, 3 persoane… si ma dispera. Dar cum speranta moare ultima, inca sper ca se va termina cu bine ca de obicei si ca primavara va veni definitiv la un moment dat.
Aelita, sanatate multa lui Miguel! Si cu ai Mitichii, cred ca toti am avut asa ceva in copilarie. Pentru ca eu cred ca sta in firea poporului asta sa se uite in curtea vecinului, macar de ar fi ceva contructiv si de-ar iesi ceva bun din asta. Dar nu frate, de multe ori se intampla sa ia din increderea in sine. Si ma mai enerveaza o chestie, aia cu sa moara si capra vecinului. Dar ma rog, asta este si nu avem ce face. De fapt putem sa avem grija cu copilasii nostri sa le insuflam altfel de viziuni asupra lucrurilor.
Lala, cat de tare e Alice, inca o data, bravo! Si cel mai bine, incercati ceva alternative peste hotare, pentru ca natia asta este mult prea ingusta de multe ori, si s-ar putea sa sufere!
Cu povestile, si mie mi s-au parut intotdeauna prea crude si se incapataneaza toti sa le mentina in manual. Triste tare, Puiul, Moartea caprioarei…
La multi ani pentru soacra ta! Super tare, o varsta venerabila, ce sa mai. Si foarte lucida doamna pentru aceasta varsta, super tare!
Liuda, sunt super unghiutele tale! Mi-as face si eu asa ceva, dar mi-e teama ca le stric mai rau. Mie mi se exfoliaza foarte rau, asa incat eu care avea odata unghii exemplare, acum le tin numai scurte. Ati patit asa ceva?
Esti ca de obicei de coma cum prezinti diferite situatii. Asta cu mancarea e groasa rau. Dar probabil ca n-ai atins un prag critic asa ca mine, ca sa vezi atunci mobilizare. Deci azi la 2 saptamani dupa inceperea curei, am dat jos aproape 5 kg. Si am mai scapat la o patratica de ciocolata, 2-3 smochine, un pic de zeama de supa cu o galusca, am mai gustat din mancarea pe care am gatit-o. Daaar, una peste alta s-au dus multe kg, fara sa fac foamea, si cred ca stomacul meu s-a mai micsorat un pic, pentru ca nu mai cere incontinuu mancare. Stiu ca sunt multe kg prea brusc si nu speram la asta, dar asta e tot ce-am stiut sa fac pentru a-mi reveni din pofte si orgii culinare.
Bebebia, bravo pentru cadouri de Paste! Te-ai miscat ff repede! Super si pt ziua libera, te remonteaza un pic, mai ales daca apuci sa rezolvi din probleme!
Chiar, voi ce cadouri mai luati copiilor, sotilor? Eu sunt mereu in pana de idei…

Alinuk tare cu memoria, chiar au copiii asemenea memorie… ma uit si la Radu, retine lucruri si detalii pe care eu nici macar nu le-am luat in seama. Si in general ei au capacitatea asta, unii mai putin, altii mai mult, dupe posibilitati.

Hele, sanatate multa pentru voi! Ce zici de Horia? Sau si de nepotei?
Va pup si asteptam noutati, Aelita, Lore, Liuda dupa prima zi de gradi dupa 2 saptamani…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LALA bai,e bestiala soacra-ta !!!!!!!!! mortala !! mortala !
bai,Alice o zice ea ca sunt numere,dar mai stii ce geniu zace in ea si scoate chestii de care inca,nu e constienta si pe care rational nu le cunoaste inca?si le traduce si ea in functie de ceea ce stie pana acum.nu ma mira daca face maine pimaine semnul de integrala si altele..si tu sa crezi ca e doar un S.cine stie ce imagini are ea in creier,si noi habar nu avem !
ia sa mai faci poze la desene d-astea cu numere.

ALINUK pai stiam povestea despre Nana Mouscouri.
tare si tu cu 52 de carti sa le stii pe dinafara.nu am inteles ce erau,scriitori pe fiacare sau opere si scria jos a cui e?

HELE of,nasol e primul trimestru !!!!!!

LIUDA dar sunt lipite unghii false si le umple cu gelul sau e alta tehnica?
super ti le face!

haha cand facusi,fata,63?

LORI aia cu capra vecinului nici eu nu o suport,n-am cum sa invat copiii cu asa ceva ca mi se ridica parul in varful capului numai cand vad asa oameni...Cu comparatul ne mai scapam,ca suntem oameni,uneori cica chiar e bine sa invete ceva bun de la altii...dar in veci nu o sa iasa acel " ai mitichii fir-ar ai dracu"

oricum ar fi ,am invatat multe din propria-mi copilarie,fara sa mai judec pe nimeni,fiecare e asa cum e si eu probabil a trebuit sa trec prin diverse ca sa ma maturizez sau sa imi rezolv vreo karma veche,..important e ca am invatat din toate si am crescut .

ma doare-n piept..desi nu tusesc,ca abia pot sa tusesc cand vine..dar am o durere .bine ca nuavem febra niciunul,nici durerile alea nesuferite de muschi,oase...Miguel respira greu dar e vioi,nervos,tipa,ne cearta,sare ca o broasca de necaz ca nu stie sa mearga de-a buselea.
mai pun poze pe colo

Mergi la inceput

uitam de ce intrasem.
poate ati auzit de scandalul europarlamentarilor prinsi cu mita(se presupune)sau tentativa...ce o fi..
e un austriac,un sloven(?asa-i zice),un romaaan siii??? si uuun?spaniooool !
nici nu ma mira de toti la un loc,din zecile la acre au incercat inselatoria.
la cine prinde?? cin sa fie cin sa fie?ca-n bancul cu scufita rosie cand o prinde lupu'.Ei,cine-o fi o fi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

ALINUK pai stiam povestea despre Nana Mouscouri.
tare si tu cu 52 de carti sa le stii pe dinafara.nu am inteles ce erau,scriitori pe fiacare sau opere si scria jos a cui e?

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

aaa deci v-am ma spus povestea cu Nana?
si nici nu am ajuns la venerabila varsta a soacrei lu' Lala si m-a lasat neuronu

ma voi va dati seama ca pe la opjdeaani cred ca o sa ne vorbim pe skype (ca de scris nu stiu cat ne-o mai tine vederea) si ne-om spune la multi ani uri si povesti ... cu repetitelea..ca ce daca, oricum vor fi ca noi

cartile erau asa:
poza mare scriitor roman, sub care era perioada in care a trait
apoi vreo 4-5 scrieri celebre din opera lui, de ex:

[poza]
Ioan SLavici
(1848-1925)

Moara cu Noroc
Budulea Taichii
Mara
Padureanca
Popa Tanda

se repeta de 4 ori figura asta, dupa care ii recunosteam
erau deci 12 figuri
si 4 jokeri parca

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Va tot citesc zilnic,dar cind sa scriu uit ce aveam de scris.

Lala,am ametit cu jocul lui Alice!Moama daca eu pricep ceva,ma mir de tine ca-i faci fata.

Si Lucas inventeaza jocuri de te doare mintea.O face insa mai mult cu ta-su ca eu nu prea am rabdare.

Aelita,sanatate lui Miguel.Of si cu voi.
Hahaha,stiam si eu povestea cu "ai Mitichii"tare rau.

Liudo,moama ce ce culori turbate ai.
Eu sunt mai cumintica asa,adica doar french imi fac si la zile mari mai pun o dungulita de sclipici.

Hele,ce rau imi pare de voi.

Sa va mai spun de noi...Lucas a primit deja scrisori de dragoste de la fetita din vecini care are 3 ani jumate.
Era sa fac cu inima cind am gasit scrisorica in posta.Nici nu stiam cum sa reactionez.A doua zi iar o scrisoare si tot asa pina a treia zi mi-a spus ca Sara l-a cerut in casatorie si ca ea il iubeste si se casatoresc.
Am ras de numa pe seama lui,iar in we l-am intrebat daca se mai insoara cu Sara si el imi zice:
-mama,nu vreau sa ma insor in fiecare zi

Deci al meu a inceput cam devreme cu fetele si daca o tine asa nu apuca sa mearga nic la scoala pina se insoara.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

ALINUK da da asa o sa ne tot conversam noi pe la otzeci de ani !
vreau si eu carti din alea,daca or mai exista.pt mine,clar,nu pt copii.

bai,eu deja sunt octogenara,am uitat,fir-ar,ca pe 27 fu ziua sorei lui Pablo.si pe 29 ,odata cu soacra Lalei e Paaaaaablo!!! ta-na-naaa!
vorbesc azi cu sora-mea la telefon,imi dau seama ca ieri nu am sunat,zice ca nu e acasa fata,zic ca sun mai tarziu si AM UITAT! acu mi-am adus aminte,e 11 noaptea..
maine sun pt Pablo,SA-MI ADUCETI AMINTE! si ii zic si ei ,saraca...
vai de mintea mea
am luat-po pe urma lu' mama,ca ea mereu ne uita pe toti,cica sa vin eu sa ii scriu pe-un calendar odata...

DANAAe tare rau LUCAS cu insuratoareaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Eteee, si primul ginerica.La cum arata, nu ma mir!
Daca te-aude Liuda...

Aelita in scandalul ala dintre toti domnul roman refuza sa demisioneze. Eu nu inteleg asta: du-te nene ca esti nesimtit. Te-a prins? Te-a prins! Acum cara-te acasa. Pe de alta parte, f multi europarlamentari sunt corupti...de parca ar fi de aici de pe la noi.E al nu stiu catalea an consecutiv cand auditorii contabili refuza sa vizeze evidentele pe motiv ca 10% din buget nu se stie pe ce s-a cheltuit. Si asta inseamna mult. Deci mai au si altii. Dar ca ai nostri nu-s.

Alinik, ce frumos cu cartile alea! Mie mi-au scapat cumva ca n-auzii de ele.

Lori, sper sa plece auditul!!!
Eu am avut o data control de fond care a stat 3 luni. Am zis ca mor.Pana la urma i-am bagat singuri intr-un birou , le-am pus toate dosarele pe jos gramada si le-am spus ca eu pe acolo nu mai calc-sa discute cu contabila daca au nelamurir. Si in 3 zile au disparut.
Bravo pt kg!Asta e super!

Eu am fost om cuminte in ultima vreme; am lasat 1 kg in mai putin de o sapt, deci e de bine. Si cea mai mare realizare e ,ca la Lori, ca nu mai fac ravagii in frigider!

Alinuk, ai inebunit cu scrisul tau! Ce sa scriu fata? Povesti cu tarani?Morometii-varianta moderna?

Liuda, spor la treaba!!!
O sa cercetez cu unghiile alea...Saru'mana.

Noi am luat-o de la capat cu Anna cu kk. Iar face pe ea. Nu stiu ce sa-i mai fac. Iar i-am bagat interdictie la locul de joaca; sa vedem daca tine iar.

Merg sa o trezesc pe Alice ca aseara la ora 22.30 dansa inca nu dormea. Si acum evident e lata.Si e aproape ora 8.
O zi frumoasa!!!

Mergi la inceput