Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
alinuk spune:
imi pare rau de Liz Taylor
cred totusi ca s-a bucurat de o viata frumoasa
buei io va dau doo la fund
ia de intrati pe site si vedeti ce marimi sunt la masuri..are dreptate Hele..nici copchiii nu mai sunt ce erau odata
la cate hormoane incurgiteaza saracii cresc precum puii aia de ii mananca
e acolo un link / cum se calculeaza masurile...
pai la 13-14 ani sunt fete de 1.65 (ceea ce io iok) si marimi super;
am vb la tel cu femeia de la comenzi si a zis ca daca nu au pe stoc, la comanda nu fac / au pe stoc pt 13-14 ceva cam cu multe floricele
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
lala77 spune:
Beiii, io mor aici cu voi!!!!Cum mai, sa-ti cumperi haine de la copii si sa tii regim ca esti grasa????Eu ma omor frate!!!!
Acum lasand gluma la o parte, sa stiti ca si eu aveam in clasa a 6-a 1.68 m inaltime, tot cat am acum. Dar eu eram dintre aia clampai.Si cand m-au luat de la clasa sportiva si m-au dus la scoala normala, ma puneau in ultima banca, cu toti repetentii ca altfel nu mai vedea nimeni la tabla.Si eram f suparata.
Citat: |
au pe stoc pt 13-14 ceva cam cu multe floricele |
Pai normal daca-s pt copii, nebunelor!!!Voi vreti tinute business pt fetite?
Eu n-am sanse in viata asta sa ma imbrac de la copii; poate in America...
Azi mi-a explicat Alice ca sunt pedepsita.
Aseara mi-au facut tsunami in baia in care e cada; si au bagat hartie igienica in apa...M-am suparat tare pe ele. Si le-am spus ca drept pedeapsa, toata sapt nu mai fac baie, doar dus , la ele in baie , unde nu au decat cabina de dus. Si azi imi spune ca ea isi cere scuze, ca-i pare rau, bla,bla. Zic :"f frumos ca-ti ceri scuze; te iert, dar pedeapsa tot trebuie sa ti-o aplic, imi pare rau". Si atunci a decretat: "si eu te pedepsesc pe tine-o saptamana nu te mai ascult!"Deci sunt pedepsita.
Albinutza, baga-ma si pee mine in graficul tau. Ca in seara asta iar bagai botul in niste cozonac. Eu ma impusc! Parca nu mai am vointa...Nu stiu ce-i cu mine!!!!
Maine ma duc la sala, poate asa imi vine cheful ca m-am saturat de atata regim.Sa termin odata cu el.
esti un monument de vointa si determinare, ai slabit fantastic de mult si arati bestial, ca o pustoaica! Dar tu iti stii targeturile si stii ce trebuie sa faci! Oricum ai ajuns sa-ti faci un mod de viata din asta si e cel mai important! Ca mai calci pe bec din cand in cand, oricum esti constienta de asta si nu se perpetueaza greseala! |
Fost-ai Lele cat ai fost!!!!Nu mai sunt asa!!!!M-am preostit cum spuneam mai sus.
Deci revin la Alina care ,acum am inteles : nu vrea sa slabeasca fiindca-i grasa.Ci ca sa incapa in rochite de fetite de 11 ani.Ce cruda-i viata asta cu unii, breee!!!!!!!
Si Hele cu haine de la copii!Pe tine te iert ca esti gravida si n-o sa-ti faci cumparaturi de acolo o vreme.
Of Liuda,iar nu mancati? Daca a fost si bolnava, e cumva normal sa ii dispara din apetit. Si ea si-asa nu prea avea...Muci mai aveti?
Aelita, dar esti harnica rau azi!Cand termini, treci si pe la mine!Ca e jale!Am un munte de haine de calcat!Si nemernica aia de masina tot spala, nu se gandeste ca n-are cine le calca.
Am chemat bona ssa le calce maine, desi m-a enervat ultima data de mi-e urat tare sa o vad. Dar banii tot si-i ia asa ca poate sa si presteze ceva de ei. Si ma duc la sala sa n-o vad. Iar curatenie...Poate o veni vreun politist de la Circulatie ,vorba lui tata mosu', ca tot sta degeaba in drum toata ziua.
Ma duc sa culc odraslele. Maine trebuie sa le duc mai devreme la gradi ca merg la teatru.
I-am luat Annei tricicleta si ea sta si eu imping. Si ce credeti? Dupa 15 min de plimbare cica ea a obosit.I-am scos tava aia de tinut picioarele ca sa si le tina pe pedale. Si pt ca in timp ce impingeam eu, dumneaei i se miscau picioarele...a obosit!Are copilul asta o leneeee!!!!!!!!Mai ceva ca ma-sa!
Biribu spune:
Moama ce vise... sa incap in ce incapeam la 13 ani aici de acord cu Liuda
Liuda otita medie poate sa fie seroasa sau de alte feluri. Seroasa e cind e lichid dar nu e infectat/purulent. Lichidul ala poate sa stea acolo mult si bine, si fara polipi, unii copii au canalele acelea mai inguste si nu dreneaza bine mai ales dupa cite-o viroza ceva. ideea e ca se urmareste in general citeva luni si apoi daca nu se rezolva natural se indica tuburile. nu surzeste copilul din cauza de lichid, ci din cauza de infectii netratate. oricum, un medic orl bun te va linisti in privinta asta. eu in studentie aveam o parere f buna de cei de la spitalul panduri, cum s-o mai numi acuma, lucrau cu copiii f bine.
Lala a plecat, acum curatam urmarile dezastrului. De pilda Anna iar azi a zis ca ea nu vrea sa creasca si vrea sa ramina mica
Alinuk aici si cu bicicleta e lege sa poarte casca, au toti si li se pare normal. plus ca lui fii-miu ii si place sta cu ea si prin casa ca il are pe Thomas pe ea
Mami de doi mici
"If you believe everything that you read, better not read"
lala77 spune:
Beeei, dar nu-i nimeni acasa???
Biribu, cred ca a stresat-o tare saraca daca nu mai vrea mare.
Asa o toaca si maica-mea in special pe Alice: tu esti mai mare si nu faci asa, tu esti mare si trebuie sa faci asa...De parca ea n-ar fi copil si ea.Ma enerveaza rau cand face asa si ii spun dar degeaba.
Anna azi noapte s-a foit rau. Imi venea sa ma iimpusc; cred ca s-a trezit de doua ori pe ora.Ori ii iese vreo masea, dar nu vad nimic inca; ori a agitat-o gandul ca azi merg la teatru de papusi ca toata seara se tinea dupa mine si intreba "da' tu nu vii?".Ma gandesc eu ca ultima data cand au fost, la ea era pt prima data, si i s-o fi parut ciudat ca se sting luminile...Apoi imi aduc aminte ca Alice a plans ca a venit lupul in sala si daca o fi vazut Anna ca si ea plange...!!!Am vorbit cu educatoarea si i-am spus sa ma sune daca i se pare ca nu vrea ca ajung in 5 min. Si i-am explicat si eu cum e treaba cu teatrul, ca alea sunt niste personaje, ca atunci cand ne prefacem noi ca suntem Stefania si facem sport, bla,bla.Si ca daca ma suna Simona, vin repede.Vad ca nu m-a sunat-poate s-a lamurit ea ca n-o papa nimeni.
Ma duc la sala!
Lore1980 spune:
Hello!
am ras... esti fantastica!
"si eu te pedepsesc pe tine-o saptamana nu te mai ascult!"Deci sunt pedepsita. |
Si Hele cu haine de la copii!Pe tine te iert ca esti gravida si n-o sa-ti faci cumparaturi de acolo o vreme. |
Le iertam ca sunt ele dragutze...
Fost-ai Lele cat ai fost!!!!Nu mai sunt asa!!!!M-am preostit cum spuneam mai sus. |
Si fi-miu plangea la inceput la teatru, la ei vine de 2 ori pe luna in gradinita o trupa de teatru. El se speria de zgomote mai puternice!
Doamne Aelita esti o adevarata mama/femeie caracatita! Am obosit numai citind! Cred ca mama ta ar fi fost mandra pe vremuri de tine, ca tot vorbeai de ai Mitichii!
Liuda, ce faci? Hai da send la mesaj pe bucati! Te asteptam, cum mai e Diana?
N-ai mai zis nimic de draga de Elis, ai primit scrisoare de la ea? Mai are un pic! Abia o astept!
Lore, nazdravanii tai cum sunt?
Va pup!
Albinutzza spune:
si eu prin preajma, astept pranzul.
Lala hai a big hug for utu esti exemplul meu de vointa, asa ca eu nu cred ca vei mai ajunge vreodata de unde ai plecta, si pana la coada suntem oameni deci mai si gresim...eu sunt inca pe pozitii, si sper sa raman aici ca am un target de atins pana in iulie, cand plecam la mare
Alinuk, nici nu vreau sa mai aud la tine cuvantul "grasa" sa fie clar!!! Fetelor voi nu stiti ce inseamna sa fii grasa?!pe bune!!!
Liuda, ce face Diana? Sper sapt viit sa ajungem la control, ce sa zic iar e plina de muci Maria!
Aelita esti super-sexy-mama
Lori, si luca are probleme cu zgomotele puternice, de cand era mic. Nu suporta! si la inot se mai plange, ca fluiera antrenorii, si fiind in interior are ecou si-l deranjeaza. I-am explicat ca asta e, nu treb sa se sperie, sa ignore sau sa traga casca mai bine pe urechi
loremunteanu spune:
Neata!
Noi suntem la fel... Muci... Ceva tuse azi dimineata, de la 3.30, Eric....Roni la gradi... el e mai bine...
Eu am treaba multa si profit cat doarme Eric, in rest nu prind calculator ca e pericol public.. Nu sta decat pe mese; se plimba ca pe bulevard... Nu mai spun ca da si cu sutul in monitor si fura diverse de pe mese...
Fug la plodulet ca s-a trezit si se cere jos.
liuda1 spune:
a scris lala
Aseara mi-au facut tsunami in baia in care e cada; si au bagat hartie igienica in apa...M-am suparat tare pe ele. Si le-am spus ca drept pedeapsa, toata sapt nu mai fac baie, doar dus , la ele in baie , unde nu au decat cabina de dus. Si azi imi spune ca ea isi cere scuze, ca-i pare rau, bla,bla. Zic :"f frumos ca-ti ceri scuze; te iert, dar pedeapsa tot trebuie sa ti-o aplic, imi pare rau". Si atunci a decretat: "si eu te pedepsesc pe tine-o saptamana nu te mai ascult!"Deci sunt pedepsita. |
hahahahahaaaaaaaa
asta gen Diana
"Offf mai mami ce ma mai superi, lasa-ma in fufletu' meu si nu ma mai necaji"
asta cand io amenintzam cu aspiratorul sa trag cleiul de muci!!!
lala scris
Beiii, io mor aici cu voi!!!!Cum mai, sa-ti cumperi haine de la copii si sa tii regim ca esti grasa????Eu ma omor frate!!!! |
eu nici nu o mai bag in seama, serios, ca altfel imi bag unghia in gat!!!
Mai vine acush ia si Aelita sa explice ce regim tzine si imi dau demisia!!!
Ce cruda-i viata asta cu unii, breee!!!!!!! |
Ma duc la sala! |
beiiii...
deci cica azi a venit primavaraaaaa, maine e tot bine cica depoimanese raceste!!!! M-am si plictisiiit!!!!
Lumeee lumeee sa vina promavara
am ajuns la facut unghii azi (asta dupa ce am anulat programarea de 4 ori.... odata am zis ca nu pot, a doua oara am zis ca n-am bona (sant o minciunoasa, recunosc) a treia oara am zis ca am gripa, a 4-a oara ca sant plecata) azi mi-a fost rusine sa mai anulez, ca de altfel aveam treaaaaabaaaaaa, pana peste cap!!!! Dar deja eram de cacao!!!! Asa ca m-am dus!!! Si mi-am tras 4 unghii PORTOCALII si inelaru verde!!!!!!! Verde cu floare portocalieeee!!! sa vina primavara aia odata, ca asa ceva nu am mai avut in viatza mea!!!! Io doamna decentaaa... tura asta m=am prostit!!!! aaa cu strasuriii, bre!!!!
Deci daca nu pot sa port haine de 14 ani (impuscati-o pe Alinukaaaaa) macar unghii stridente mi-am tras, sa moara tot poporu' de ciuda!!!!
Diana... e bine, mai are ceva muci, dar necurgatori, tuseste dimineatza si seara adica nesemnificativ, punem picaturi in nas cu un preparat nu stiu ce de la farmacie, cu dexamitazona, cu nu stiu ce... mi l-au facut pe reteta! Inca este "surda" dar abia 2 zile are de "preparat"
azi a fost la nu stiu ce expozitie cu gradinitza, adica Diana era afara si s-a intalnit cu gasca de la gradi, care se ducea la expozitia de arme si caini dresatzi si ... chestii militaresti!!! Si s-a aliniat si ea cu ei!!!
A inceput sa manance mai bine! aseara a cerut ea oua prajiteee!!! Din propria initiativa, mare lucru! Si i-am facut unu' , l-a mancat, mai vreau unu' si tot asa am prajit vreo patru!!! A mancat doar albush, tura asta, caci in general e innebunita dupa galbenus, dar eri a fost pe invers...
ma rog, una peste alta mai mananca si afara un covrig, si mancare cat decat acasa, poate o fac om, pana luni sa o trimit la gradinitza, ca prea s-a prostit!
Io - muncesc cu drag si spor!!! Un spor de nu va inchipuitzi... de 3 zile ma gandesc sa citesc macar cancanu' pe mobil, sa stiu de ce sufera Alinuk, pardon Qeride... sa nu mor proasta, si nu reusesc!!!!
cam astea fiind spuse fug la munci ca azi am avut ceva mai mult spor, cu tot cu unghiile mele portocalii!!! Dar mai e oleak de munci! sa-mi merit banii domle, ca de cheltuit imi place!!!!
alinuk spune:
auleooo va bat
uitati-va aici ce inseamna 15 ani
http://www.7art.ro/ro/ghid-marimi?KeepThis=true
masurati sa vedeti ca nu e deloc slabutza o madama cu dimensiunile alea
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
Nimic nu-i intamplator!
liuda1 spune:
io nu vaz panala 12 ani, doar pana la 6 ani, dar nu conteaza, io te stiu ''cata'' grasa/mare esti in realitateee si te cred,...
Doar ca mi-e ciudaaa!!!
Si cand te aud cum ''necesitzi'' tu regim...uuufffff... Doar bag unghia in gat!!!
Mor ca esti si ''nesimtzita'' cand declari in gura mare ca vrei sa comanzi la ''14 ani''!!! Haaaa si ca vrei la regim, ca ai o greutate extraordinar de pufoasa la 52 kileeee..impuscatuuuu!!!! Si trebe ''rejim'' ''urjent'' sa scapi de cele 2 kile care te trec pe lista celor ''subnutriiite''...ffffff, ufffff fum, scrasnesc din dintziiii!!!