Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
alinuk spune:
hahaaa
Lala e tare maica'ta cu lucratul la 'stat'.
In fine ..poate ii dai vreo satisfactie daca-i spui ca ai o prietena care lucreaza la 'stat'? si ca si-ar dori si ea ceva de 'borfasi'.
E absolut dementiala Alice cu cazutul lui Dzeu din cer.
v-am zis ca Teo are un costum de spiderman cu o pelerina!?
se invartea si zicea ca face niste 'vrajeli' alias 'vraji'
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
lala77 spune:
Lore, iti urez succes sa gasesti! Pana atunci nu poti sa scoti de tot butonul sa nu mai bage Roni mana in el? La mine se scoate si ramane doar cuiul ala pe care nu-l poti invarti cu mana.Si cand i treaba, il montezi tu ca ii pui arcul si butonul...Zic si eu.
Lori, fiecare se pacaleste cu ce poate. Si la fiecare ni se potriveste altceva. Eu ma fraieream la inceput cu tot felul de chestii degresate, salate care sami umple stomacul...Pana m-am obisnuit sa mananc mai putin. Apoi am avut curaj sa mananc si chestii mai consistente in cantitati mici. La fel ca la tine, am luat-o incet ca de naravuri se scapa greu.
Oricum, eu zic mereu ca ideea conteaza; conteaza sa tii regim de vreun fel-asta e disciplina si disciplina creste sansele de reusita in orice domeniu.Si eu nu tin musai sa fie lumea de acord cu mine ca poate nici n-am dreptate, cine stie?Sau poate am dreptate pt mine, dar in ce-i priveste pe altii...
Si pe mine ma ajuta sa stiu ca mai e cineva, ca e gasca. Parca imi e rusine sa calc pe bec.Desi cu toata rusinea, am cam calcat ieri de ex, ca m-am spart in niste cozonac.Si in ultimul timp parca am luat-o razna.Asa ca eu clar merit
Multumim de complimente!Va pupacim tare!
Albinutzza spune:
Neata pe la pranz...
Eu sunt in grafic, ma tin de treaba, daca mi-as face si timp sa ma duc la sala, as fi bomboana de fatadar e greu tare
Copii la gradi, azi noapte s-a trezit Maria ca o doare gatul, cred ca respira pe gura, si i se uscase gatul, ca nasul era infundat! Sper sa fie bine, vremea asta ma scoate din mintinu mai suport atatea hanteee
loremunteanu spune:
Lala, ERIC, umbla, nu Roni... Roni nu pune mana, decat daca Eric umbla si asta ca sa-l opreasca pe Eric... Tocmai cuiul ala de blocheaza... Ca butoanele sunt scoase demult.. stau pe masa, pe raft, cat mai departe de cotropitori... Cuiul ala e problema... ala intra inauntru si ramane blocat acolo...
Lore1980 spune:
Lala, da, e ce zici tu, o reeducare dupa ce o luasem razna rau de tot! Sunt super pofticioasa, imi place sa mananc si sufar acum, sau ma rog am suferit mai mult in primele zile decat acum... acum mi-e chiar ok, m-am obisnuit, am gatit pt baieti in week-end, colega mea mananca chestii super tentante in fata mea si n-am calcat pe de laturi! Sper sa ma tina, pentru ca eu una nu mai rezistam!
Pentru mine tu esti un monument de vointa si determinare, ai slabit fantastic de mult si arati bestial, ca o pustoaica! Dar tu iti stii targeturile si stii ce trebuie sa faci! Oricum ai ajuns sa-ti faci un mod de viata din asta si e cel mai important! Ca mai calci pe bec din cand in cand, oricum esti constienta de asta si nu se perpetueaza greseala!
alinuk spune:
bai m-ati spart cu rusinea asta
cum fac eu sa-mi vina niste rusine cand imi comand saptamanal KFC (cand mergem la patinoar..e o obisnuita deja)
hai sa va bucur si pe voi
ca aveti fete pe aici
7art.ro
un loc de unde se pot lua rochite de fetitze dementiale si la pret bun
(sunt de bbc, au laut fetele de la gashca de Andu)
am sunat sa-mi comand si eu modelul 1012A care-mi place maxim
nu au pt grupa de varsta 13-14ani, unde m-as incadra eu la marimi (destulde generoase zic eu)
si-a comandat colega mea de birou...care se incadreaza la 11-12 ani?!
catamai oftica pe mine...
clar musai sa mai slabesc / uite asta un bun motiv
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
Nimic nu-i intamplator!
Lore1980 spune:
M-am uitat si eu la rochite, sunt superbe si chiar au preturi bune!
Alinuk tu zici ca ne bucuri? Da, le bucuri pe mamicile de fetite, dar pe mine ma umilesti, auzi grupa de 13-14 ani, 11-12 ani!
Glumesc desigur! Sper sa nu te superi!
Helenutza23 spune:
LORI nu te impacienta cu privire la categoria de varsta pt ca in ziua de azi copii au alte dimensiuni decat cum eram noi. adica sunt ditamai! eu de exemplu la 58-60 kile mi-am luat de la C&A niste blugi de la copii. si canadiana mi-am gasit tot la copii
si crede-ma, Alinuk pare copil pe langa ce pustoaice dezvoltate am vazut eu. adica ea la 50 de kile ale ei (acum o sa sara cu gura ca are vreo 52-53. ma rog! ) normal ca se incadreaza la astfel de categorii.
fata nasilor mei avea asta vare 12 ani si avea 60 kile si 1.65 inaltime. asta asa, ca sa ai o vaga idee cam cum sunt multi dintre copii-adolescentii din ziua de azi.
ALINUK, intr-adevar f frumoase rochiile si un pret excelent. iti spun asta in cunostinta de cauza pt ca in ultimele luni sor-mea a luat vreo 2 rochii pt Mari si au fost un mil si ceva bucata. noroc ca o sa isi scoata banii ca o sa fie purtate si de fii-mea. hi hi hi!
liuda1 spune:
Neatza!!!!
Biribu a scris
Citat: |
Liuda sa-ti zic o chestie, apropo de otita medie, de care inteleg ca are Diana. aici tratamentul pt asta nu e scoaterea de vegetatii, pt ca ele se refac, plus ca e tesut limfoid care ajuta la lupta cu infectiile. aici se pun niste tubulete in timpan, in felul asta se aereaza urechea medie si nu se mai acumuleaza lichid acolo. e mult mai eficient asa. intreba la orl, vezi ce-ti zice. |
Io nu stiu unde esti tu dar pe mine ma ingrozeste ideea timpanului perforat!!! Jur!!!! Nu e chiar otita medie, e otita seroasa, care e alta mancare de peste!!! Ideea e ca cica (zic babeste ce am intzeles) polipul ala a crescut, inflamat, posibil sa aiba si vre-un streptococ ceva acolo (pentru care e un mediu excelent) din cauza caruia e sensibila si sta inflamata mereu in interior, chiar daca pe exterior e bine, adica fara tuse, muci, insa acolo e tot inflamata! Polipu' ala i-a si infundat nasul si rasufla doar pe guraaa, atata timp cat nu se desfunda nasul - nu se produce nici aerisirea intre ureche - nas- gat si timpanul nu vibreaza cum trebuie, deci aude mai prost! Nimeni nu mi-a zis despre gaurirea timpanului, ma duc si la Bucuresti sa vad ce zice si acolo, dar ma ingrozeste ideea numai daca ma gandesc!!! Io dupa mine mai bine ii scot polipu' chiar si cu riscul sa creasca innapoi, dar sa nu umblu' la timpan!!! Si poate nu e bine, dar eu am o "super incredere" in medicina romaneasca incat nu stiu cum as rezista la "gaurit de timpan" ca mi-e ca astea o lasa surda si nu raspunde nimeni!!! lasa-ma ca mor!!!
Aelita stiam cu citatuuuu' dar eu de lene faam e invers!!!
LALA A SCRIS
La maica-mea visul cel mai frumos e sa lucrez eu la stat. Nici o alta munca nu e destul de onorabila in opinia ei. Desi ea si-a dat demisia de la Garda Financiara sa lucreze la banca.Si odata imi zice de prietenii mei (care s-au facut toti politisti-ironia sortii): "toti copiii aia si-au vazut frumos de viata si au servicii bune la stat, numai tu ai ramas cu borfarimea"Adica in opinia ei, SRL egal borfasi. Altfel nu se poate. |
adevarul ca are dreptateeee!!! Ti-o fi si tie timpul sa muncesti!!! mai ai sa stai degeaba!!! Ai si doi copii!!!!
Liuda, cum bre, n-aveti patinoar?????N-aveti patinoar!!!!!Oauuu!Pana si noi avem la Braila!!!!Suntem tari, bre!!!! |
avem bre unu, ma rog avem iarna, in sezon, cand ingheatza de la frigul de afara!!!! Intzelegu tu, adica se face natural! Desi e acoperit! E ala langa depozite daca stii, dar am fost acolo odata si m-am linistit!!! Ca mai bine ma las nepatinata decat a ma risc odata si sa ajung la doctor!!! Arata jalnic, crapat, alergau niste ebuni pe el, unde sa ma bag io cu copil de 4 ani? lasa-maaa!!! Dupa mine e inexistent!!!
Unde e primavaraaaa
ca azi plouaaa!!!!1 M-am satuuuraaaatttt!!! pe mine ma apuca depresia asaaaa!!!! Si nu ma scapa nici extraveralul!!!!
ramona - mai lasa-ma si tu cu mancareaaaaa!!! ca ma dispera copchilu' astaaaaa!!!! Cu gripa asta a zlabit!!! iarasi e trasa toata la fatzaaaa, nu mai cur, nu mai buci, Daconst comenta la o poza ca degeaba ma plang ca nu mananca!!! pai atunci avea falci de la painicaaa, ca tare ii mai place!!! Acum e trasa toata, galbena, si maaannnaaannnncaaaa intr-o disperare, fix cate 3 linguri de mancare!!!! baga 3 linguri si "gata, m-am saturat!!"
Aseara am avut paste cu sus si piftele, a mancat vreo 3 furculitze de paste din alea... si a sorbit niste sos (pifteaua realizez ca nu e inclusa la portzia ei) si GATA!!!! Am ajuns sa-i razuiesc para cu piersica si mar sa-i bag fortzat pe gat ca la bebei, ca ea nu vrea nimic!!! Daca se vede fortzata mananca, dar trebuie sa stau langa ea, sa insist, sa amenitz!!! Cand i-am zis ca ii pregatesc para a sarit "io vreau pasteee!" pai nu paste i avut la masa acum juma de oraaaaaa??????? de ce n-ai mancat!!!!
Helenutza a scris
ma oftic cu atat mai mult cu cat in laboratorul privat la care mergem de obicei aveam incredere. dar acum incep sa imi pun semne de intrebare. |
fata mea, idem!!!! Io am ajuns sa intreb pe la doctori, domle da-mi un laborator unde nu se fac analize la misto!!!! Deci io i-am facut la copil exudat de nu stiu cate ori si e negativ, la kk la fel - pentru parazitzi!!! Mereu megativ!!! sau odata pozitiv, odata negativ, Nici nu stii, sa o intoxici cu medicamente sau nu, e la ghici!!!
Intrebare intrebatoare "de ce scrasneste copilul din dintzi?"
Diana scarsneste de cateva noptzi in somn, io stiam ca e semn de parazitzi!!! Voi stiti ceva? si mi-e si lehamite sa-i fac analize ca nu am undeee, nu mai cred in laboratoare, oare o sa ajung sa car rahatu' la Bucuresti? pentru o analiza de 2 lei!!!!!!!
Intreb la un doctor, zice de un laborator, alt doctor ziice noooo acolo le fac la misto, du-te dincolo, intrebi al 3 - haaaa, nuuu va duceatzi acolo ca nu fac, uite iti dau eu altuuuu!!! Adica te trimite acolo unde au contract, nu ca ar fi eficientzi, ci isi iau banii pe numarul de clientzi trimisi!!! Si io unde fac analize adevarate?
Lala
Hele, nasoale aventuri cu laboratorul.La noi aici se practica la greu. Cred ca se uita la fata ta si asa iti fac si analiza. Le mai si incurca...Oare v-am zis vreodata de mama unei prietene care ducea pipi copilului la analize si vesnic avea ala infectie urinara si era asta disperata la cate antibiotice bagase in el (copilul era in plasament si trebuia sa depuna actele medicale la dosar). Si intr-o zi s-a suparat femeia si le-a dus ceai de tei.Si a iesit tot infectie urinara. Sau aveam noi un baiat angajat aici-i s-a facut rau si s-a internat in spital. I-au luat sange in salon dar a uitat asistenta eprubetele acolo pe noptiera. Insa n-a fost problema ca dupa amiaza a venit frumos rezultatul, avea omul si diagnostic pus si tratament prescris. Pe care evident ca spitalul nu-l avea si trebuia cumparat doar de la o anume farmacie...Si tipul a spus asistentei ca el nu ia nici untratament ca uite, sangele e langa pat.Asa ca a venit dr f nervos si l-a externat ca era nesimtit.Si gata cu bolile lui grave.Se internase pt o infectie orl, il suspectau si de oreion;dar l-au externat ca era magar; in final a ajuns la dentist si ala l-a facut om la locI-a scos maseaua. Ca de la aia erau.Cum zice si el : "bine nabii ca am nimerit-o pana la urma". |
nu stii ca am dus io kk de copil in doua docuri cate doua mostre, am declarat unu al meu, unu al copilului, si la un laborator - nu avea copilul, avem io , la alt laboratr - avea copilul si nu aveam io!!! Iar kk era de copil in 4 eprubete din alea!
iar in spitalul de copiii, unde am fost internata, cand nu manca copilul, la reanimare, ca sa-mi faca analize la urgentzaaaaa - copilul meu era perfect sanatos, adica pana si fierul si calciul si glicemia era perfecta, dupa atata nemancat!!!! Diagnosticul - mama nebuna!!!! Iar cand am facut analizele a doua zi la un laborator - am constatat ca era anemie cronica, fierul fiind sub valoarea minima admisa cu foarte mult!!! Era ca si inexistent!!!! Pe cine impusc?
se recomanda sa facem analizele anual, analizele uzualeee, de ce? ca sa ma umplu de bucurie? pe niste diagnostice false?
Albinutzaa - multa sanatate! Si Diana cere de baut noaptea ca i se usuca gatul, adica ii dau eu, ca ea se plange ca o doare!!!
a scris Alinuk
un loc de unde se pot lua rochite de fetitze dementiale si la pret bun (sunt de bbc, au laut fetele de la gashca de Andu) am sunat sa-mi comand si eu modelul 1012A care-mi place maxim nu au pt grupa de varsta 13-14ani, unde m-as incadra eu la marimi (destulde generoase zic eu) si-a comandat colega mea de birou...care se incadreaza la 11-12 ani?! catamai oftica pe mine... clar musai sa mai slabesc / uite asta un bun motiv |
bai fetelor, voi santeti sanatoaseeee? serios!!! Controlati-va la un doctor de cap ceva!!! Cand omu se oftica ca are curu cat casa, ca gafaia pe scari, ca ii atarna burta, vii tu mare OFTICOASA ca nu incapi in marine e copchil 11-12 ani? Pai eu ce sa mai cred, intzeleg?
sa te impusti nu alta cu asa "PRIETENA" ti-as scrie si de dulce dar mi-e sa nu iau amendaaa!!!!
injuratzi-maaa scriu mesajul asta de dimineatza!
pac un raspuns un telefon
iar am scris doua cuvinte - sedintza,
un raspuns - am mancat
al raspuns sedintza speaker!
acum sa trimit ddr mesaju' ca daca se sterge amba, ma tai de pe listaaaaaa!!!!
nici nu mai scriu de noi, ca mi-e ca nu mai termin!!!!
aelita spune:
A murit Liz Taylor ...
sunt cu oalele pe foc,va citesc si nu apuc sa scriu
fac ..ce fac demult
supa de galuste
piure pt Miguel din legume si piept de pui
aripi cu cartofi ,ardei,ceapa la cuptor
dovlecei pane
si as vrea si aspirator...daca semai poate