Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
alinuk spune:
Adeli ai dreptate
sa vedeti voi cum Anis va zburda cand va ajunge acasa la fete
Anis
stii ca te iubesc, nu?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
hai ca am uitat sa va invit la cafelutza pe ziua de azi
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
Albinutzza spune:
Am fost trasa de maneca de sefa Liuda, asa ca ma conformez si scriu.
Din 17 febr tragem si noi cu virozele, ultima tocmai s-a incheiat, cu tuse/muci/febra. Inclusiv eu si socrii. E ceva de groaza, toata iarna asta a fost ingrozitoare! Eu am stat o sapt in CM din cauza virozei, 4 zile n-am fost om, plus o colica biliara! Dar acum suntem bine, iar la gradi/inot/dans!
Liuda, ce-ai mai facut cu Diana cu urechile? Ca si noi la fel cu Maria: otitat seroasa in ambele urechi, amigdalele sunt mai mari decat normalul, si pe deasupra are un opilip imens, toate astea duc laniste sforaituri noaptea de nu poti dormi langa ea Am facut si noi cura de 10zile zinnat, spalaturi prin nas, si urmeaza sa ne ducem iar la control sa vedem ce zice
liuda1 spune:
Neatza!!!
Vreau cafeaaa!!!!!
Accept orice cafea acum... lala Gloria e visul meu! deci io ma caram sa fac cumparaturile la Braila sa ajung la Gloria aia!!! Ca de altfel avem supermarchet si in galati, cu loc de joaca decent si restaurant alaturi!!!!
deci vreau cooofeeeee!!!!
albinutzaaa... cu urechile sant in mare necaz si trebui sa ma hotarasc sa fac ceva! Treaba sta ca dupa o saptamana de picaturi a inceput sa auda bine (dupa mine, ca la aparat nu am reusit sa ajungem) dar oricum era evidenta diferentza!!! Cand sa ma bucur - a luat-o cu acea gripa toata saptamana trecuta!!!! Cat nu am chinuit io mucii aia (care ii face super grosi, clei adevarat) cu aspirator, marimer toate draciile... De sambata iar am observat ca nu mai aude bine! Azi mi s-a confirmat, ca vorbea bona in usa si Diana n-a reactionat!!! deci... nu e de stat! Mai ales ca sant constienta ca pana la vara mai am vreo 2 ture pe putzin de muci, asta inseamna sa o las surda !!!! Asa ca astept sa-i treaca "resturile" dupa gripa, ca mai tuseste inca incarcat, ma are ceva muci, dar mai usor! Si ma duc iar la doctor, apoi vreau la bucuresti, ba chiar sant decisa sa-i scot polipu' ala daca e musai, numai sa stiu ca aude copilul astaaaa!!!! Nu e un capat de tzara polipu' masii, pe cand auzul e important! Operatzia aia e fara internare, imi bag cracii si o fac, ca nu vreau sa risc auzul!!! Ma rog, asta zic acum in disperare! Vedem, ma duc la doctor si aici, la asta de a desfundat-o odata! Si la Bucuresti dupa aia, numai sa o vad tratata, ca nu o baga nimeni in seama cum e acum ea, cu muci si tuse...
Zi-mi si mie daca faci ceva, vad ca avem acelasi diagnostic!!!!
Si BINE AI VENIT IN GRUP!!!!
Anis insanatosire grabnica, 3 luni carjeeeee e greu!!!!!!!Sper sa ai multa rabdare! Fataaa ce naiba luxatzie ai avut si tuuuu!!!!
Alinukaaa muncesti exact unde trebe' pentru mine!!!! Era mai bine daca erai la infrastructura, decat la presa, dar na, ce sa fac, sa stii ca santem colaboratori intr-un fel!!!! Adica voi emitetzi facturi si io platesc!!!1 Doamna, sa vorbesti frumos, ca io sant Client!!! Clientu e mereu corect!!!
helenutza - multa sanatate !!! astept vesti... ce v-a pocnit neneeee!!!!
pupici!!!!
aelita spune:
ALBINUTA Bine ai venit ! multa sanatate !
maama,toata lumea e bolnava??multa sanatate tuturor,ca vad ca e jaleeeeeee aici !!
HELE,la tine parca e cel mai naspa..of,cum v-a atins tocmai acum??
sanatate multa !!!
ALINUK ce munca misto ai !!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liuda1 Alinukaaa muncesti exact unde trebe' pentru mine!!!! Era mai bine daca erai la infrastructura, decat la presa, dar na, ce sa fac, sa stii ca santem colaboratori intr-un fel!!!! Adica voi emitetzi facturi si io platesc!!!1 Doamna, sa vorbesti frumos, ca io sant Client!!! Clientu e mereu corect!!! pupici!!!! Liuda, mami de Diana Maria (18.01.2007) |
hahaaa Liuda daca lucram unde dai tu banii ...zau ca negociam un discount special pt tine
nu lucrez nici la compania de infrastructura feroviara, nici la aia de marfa
ci la partea cu pasagerii / adica trsp feroviar de calatori /
haideti ca fac aici un loc de dat cu capul pt cine merge cu trenul / acolo unde clientu' da direct cu injuratura... si presa la fel hahaaa
acu' ma gandesc ca o fi vreo deformatie profesionala la mine si ca am lectia asta invatata din frageda pruncie... poa sa ma injure lumeaaa cat o vrea / sunt imuna
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
Albinutzza spune:
Va pup si va mlt
Liuda, si la noi la fel a zis, ca afecteaza auzul! Asta ma sperie si pe mine, si noi am zis la fel, daca e de operat sa nu mai afecteze auzul o facem...sa vad, cre dca sapt viit mergem iar la control. Acum e cu tuse si muci, dar nu f rau. Am trimis-o la gradi!
liuda1 spune:
Alinukaaa - vre eu stiam exact unde esti tu!!! Ma refeream la minister, la general, nu ca si subdivizii cum santeti voi impartziti!!! Io vobeam de CFR la general!!!!
Io nu te injur ca nu merg cu trenu', io aduc marfa cu trenu'... dar in principiu e la fel - de dat cu capu
Albinutza sa-mi zici si mie ce faci, ca daca e de operat, io sant fan "oriunde numai nu in Galati" asa a ... intzelegi tu!
azi mergem la doctor sa ne vada, sa luam aviz pentru gradi, sa cerem sa facem niste analize (exidat, repetat in toate pozitiile) si apoi incet incet la ORL, si tot asa... numai ca tura asta trebuie sa ma hotarasc ce fac...
V-am pooopat, sa va fac in ciudaaa, ma duc sa ma vad cu lala
Lore1980 spune:
Buna fetelor!
In primul rand sanatate multa tuturor, vad ca sunt destui copilasi dar si destule mamici care au nevoie! Imi pare rau si sper sa treceti cu bine si cat mai usor peste aceste boli!
E nenorocire cu ele, nu cred ca a scapat cineva neatins!
Noi Doamne ajuta sunte ok deocamdatam, sper sa amanem asa, ca o varicela urata si o viroza si mai cumplita ne-au umplut vreo 5 saptamani asa, la Radu vorbesc! Asa ca vreau o pauza...
Anis, refacere cat mai rapida! Desi solicitant, timpul petrecut langa fetele tale te va ajuta sa te incarci cu o altfel de energie! Ai grija si drum bun!
Liuda, tinem pumnii sa fie bine pt Diana!
Hele, sanatate multa si voua! Scarlatina asta e oribila, am avut si eu in copilarie, a avuut si Radu, am stat internati de 2 ori! E un streptococ tare nenorocit! Aveti grija si tratati-l cum trebuie, trebuie cumva si analize de sange parca stiam, sa se vada VSH-ul si ASLO apoi, dupa tratament! Sanatate multa voua si lui Filip!
Lore, sanatate multa si voua! Sa dea Domnul sa fie o raceala usoara! E rau ca saptamana asta Livia e plecata din tara, a cedat nervos si fizic de oboseala! Sper sa n-aveti nevoie de medici!
Alinuk, foarte frumos ce ne arati tu noua! Asa am admirat tot timpul la tine faptul ca esti activa si ii duci pe copilasi la spectacole! Mi-ar placea si mie, imi poti spune si mie te rog pe ce site-uri intri si gasesti evenimente? Sau de unde te informezi despre spectacole? Auzi la Teo ce scump e, apreciaza calitatea, bravo!
Albinutzza, sanatate si voua si sa treaca repede!
Aelita, pupam copilasii isteti! Si pe Miguel sa nu mai sufere asa de rau!
Dana o sapatamana cat mai usoara!
Adeli, sanatate multa si refacere rapida daca chiar e nevoie de operatie!
Sorry ca am fost cam haotica si daca am uitat pe cineva!
Poop!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lore1980 Buna fetelor! Alinuk, Mi-ar placea si mie, imi poti spune si mie te rog pe ce site-uri intri si gasesti evenimente? Sau de unde te informezi despre spectacole? Auzi la Teo ce scump e, apreciaza calitatea, bravo! Lore, mama Raducului |
lorei
sa zic ca e o parte buna a faptului ca 'monitorizez' media
imi vin si informatii bune / pe langa columbeni, pepi, kerinde bleah
(v-am zis ca i-am visat nu!?)
si nu tin pt mine aceste info, aleg sa deschid subiecte pe teme ce le consider importante
postez si aici http://meseriademama.blogspot.com/ (am linkul la semnatura)
daca setati forumul pe 'subiecte active' vedeti acolo ce e in actualitate iar la 'discutii generale' eu postez si subiecte de acest gen
da, Aelita e fain ce fac,imi place (tragand o line pana la urma, ca sunt si aspectele negative ale bombardamentului media de proasta calitate...dar iar musai sa devin imuna)
cred ca e o binecuvantare pana la urma sa faci lucruri care-ti plac
multumesc lui Dumnezeu pentru asta
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!