Stelute de ianuarie februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
anis spune:
cred ca a fost o alegere buna...mai ales ca un aport a fost adus de unchiul sotului, medic ortoped si desi pensionar cunoastea tot mecanismul.Mi s-a facut o anume metoda pt ligament..care la noi e facuta doar de dr care m-a operat, o metoda facuta numai in Franta si austria.
Ideea e ca doareeeeeeeeeeeee si recuperarea inseamna carje 3 luni..ma urc pe pereti.
Daconst spune:
Hop si noi in peisaj!
Am fost ieri la o zi onomastica care incepea la ora 4 si ne-am intors azi la pranz la ora 12.
Deci va dati seama ce noapte alba cu tot programul am avut.Iar azi a fost vreme super asa ca am iesit si cu mama la o terasa ca ramasese saraca acasa si o aveam pe constiinta.Asa ca sunt chiauna de cap,sper insa ca pina maine sa fiu ok la servici.
Anis,recuperare rapida!
Ce sa zic,naspa rau cu durerile.Eu nici nu vreau sa ma gandesc cite se pot intampla de la un banala cazatura la ski.
Alinuk,da ce lucrezi acum?(daca se poate spune).E ceva nou la tine?
Aelita,ce tare e Andres!!!Bravo lui!
Si el cauta filmele pe youtube?
Ca Lucas asa a invatat literele.L-a pus pe ta-su sa-i scrie Crazy Frog pe o hartie si el apoi tasta literele singur pe youtube.
Liudo,esti de coma cum povestesti.
Lala,ai deja probleme ca vin baietii din Tufesti la petzit.
Desteapta Anna,stie sa-si urmareasca scopul,hahaha.
Adeli,bine ai venit!
Mai povesteste de Evelyn.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
loremunteanu spune:
Neata.
Ce poate fi mai frumos decat doi copii mucosi!?
Deocamdata doar ceva muci... A inceput Roni si a inceput si Eric de azi, ca doar nu era sa-l lase singur...
In rest, suntem ok...
aelita spune:
of,mai,ANIS,ce rau imi pare ca doare asa..eu am o frica de dureri de imi vine sa fug numai cand aud de spitale..Imi imaginez ce e pe tine,si cu dureri,si fara fete.of...sa mergi mai repede la ele,si sa te recuperezi !!
Helenutza23 spune:
neata.
de data asta am patit-o. am fost atacati de streptococul B. copii sunt afecati cel mai tare, in special Filip care a dat in scarlatina. restul au decat un rosu oribil in gat. am facut toti exudate insa nici nu am mai asteptat rezutatele exudatelor ca am fost bagati toti(adica tot fameleonul)pe penicilina.
eu fiind in situatie speciala ma voi duce azi pt noi testari. o sa imi fac un test rapid de streptococ. oricum cred ca va trebui sa incep si eu trat cu penicilina. maine am programare la gineclog, asa ca mai aflu si opinia lui.
pupici, o zi buna!
13+
lala77 spune:
Neata!
Haha, Sa-a ingrasat Andres!!!Bravo!!!
Anis, recuperare rapida!!!
Si drum bun la fete inapoi. Cred ca ti-e dor rau.
Biribu, bafta cu soacra!!!!Hai ca o zi nu-i asa mult. Barbatul tau a stat cu ea o buna parte din viata lui si inca misca.
Dana, ce dezmat pe tine acolo!
Eu daca pierd o noapte, dureaza o sapt sa-mi revin. La varsta mea...
Lore, sper sa va recuperati rapid. Hai ca de-acum incepeti sa va obisnuiti.La noi anul trecut cand la un moment dat n-au mai racit mi se parea ca lipseste ceva.
Of, Hele, imi pare rau.Sper sa fie bine si sa treaca repede.Sa ne spui ce-ai facut, ce-a ziss dr ginecolog!
La noi fetele sunt ok insa mie incep sa-mi curga toate: nasul, ochii...Asta-i finalul; cum imi place mie-muci si tuse.Dar macar eu sunt ditamai capra. Bine ca-s fetele ok-desi eu ma vait mai tare decat ele.
Fugim la gradi ca suntem l;a ferma si facem o ora pana acolo.O zi buna!!!
adela81 spune:
Anis recuperare rapida si fuga la fetitele tale minunate,ele precis iti vor mai alina durerea.
Amigdalele trebuie scoase neaparat pt ca am si eu streptococ si nu vrea sa treaca.Plus am puroi intarit in amigdale si in fiecare zi trebuie sa le tot curat.Am luat si eu peniciline 4 mil pe zi si moldamin,dar o amigdala mi-e marita.Am suflu sisitolic de gradul 2 si regurcitare de valva mitrala iar orl-ul a zis ca cel mai indicat ar fi scosul in cazul meu.
Hele multa sanatate.Dar este posibil ca restul familiei sa nu-l aiba.La noi doar eu il am.
Aseara a plecat sotul in Austria pt cateva zile si la Evelyn i-am spus ca o sa dormim doar noi doua ca tata merge sa lucreze undeva mai departe.Cand sa iasa barbatu pe usa il intreaba evelyn -tati da nu chiar nu poti sa iti gasesti de lucru mai aproape de noi.Asa dulce a fost ca imi venea sa o mananc.
Sa aveti o zi cu soare
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loremunteanu Neata. Ce poate fi mai frumos decat doi copii mucosi!? Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007 Eric si Roni atelierul meu |
cred ca Anis si Aelita ti-ar putea da un raspuns promp...in genul
trei copii mucosi!
glumesc clar
multa sanatate pentru micuti!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daconst Alinuk,da ce lucrezi acum?(daca se poate spune).E ceva nou la tine? www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07) |
Dana nu e nou si nici la secret deloc
Jobul meu oficial de peste 10 ani (de unde-mi castig existenta, ca daca nu ar fi si acest aspect de viata, as sta cu copiii acasa... pe cuvant! / as face voluntariat in continuare acolo unde e nevoie) e la un birou de presa intr-un minister.
Monitorizez presa, realizez comunicarea intre compania din cadrul ministerului si jurnalisti / filmari, conferinte, diverse evenimente
si in rest / in timpul liber / voluntariez pt copii
stiti voi...pt sanatate, greenpeace si reprezint pe parte de PR DC ul
hahaa si imi mai ramane timp si pt asta (ceea ca va recomand si voua):
mai multe aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161573&whichpage=3
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
Nimic nu-i intamplator!