Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

In niciun caz lichidele nu ingrasa, asta daca nu bei sucuri cu mult zahar. Ba din contra, te ajuta sa elimini toxine. De preferat multa apa si ceva sucuri naturale.

bujo mami de Filip si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Fetelor , daca tot vorbeati paginile trecute de kg acumulate... eu ma confrut acum cu alta problma- FOAMEA - acuma mamanc si in 5 minute iar mi-e foame.... si faza e ca dureaza deja de 3 zile.
Ce ma fac daca continua asa ...o sa mananc si frigiderul

+13

foamea o mai putem "pacali" cu multa apa

It's true! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Hmmm..ce frumos patut loredama, ce furmos sa vina momentul in care mergem la cumparaturi pt bebe

Zubi, mami15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Hmmm..ce frumos patut loredama, ce furmos sa vina momentul in care mergem la cumparaturi pt bebe

Zubi, mami15+

Abia astept si eu momentul sa incep sa merg la cumparaturi pt bebe ... dar cred k o las pe dupa 6 luni!!!Nu vreau sa ma grabesc!!!!

16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

In niciun caz lichidele nu ingrasa, asta daca nu bei sucuri cu mult zahar. Ba din contra, te ajuta sa elimini toxine. De preferat multa apa si ceva sucuri naturale.

bujo mami de Filip si 15+

eu beau apa cat o rata , si mai nou ceaiuri indulcita cu f putina miere..
Ma refeream daca dauneaza sa facem prea mult lichid

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineatza la pranz:) azi desi am citit nu m-am prezentat la cafelutza(am baut lapte cu cacao mmmmmm bun bun ehhee) lenesa mare azi, dar am si papat de pranz ca mi-era fomita:)

Despre dublu test si triplu test.. eu nu le fac..oricum ar fii nu ai ce face.. sa spui k ar avea bebe vreo afectiune stai cu stresul tot timpul sarcinii si mai rau face la bebe;) trebuie sa gandim pozitiv pe perioada sarcinii

Si pe mine tot bunica m-a crescut de la 3 la apr 6 ani.. dar in fiecare vara apoi mergeam in vacanta de vara acolo.Nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau ca sincer nu stiu cum as reactiona.. si asa saraca e tot timpul bolnavioara dar nici ca sta locului.
Ca tot vorbim de bunicute cand i-am spus bunicii k misca bebe pe acolo si face atunci inseamna k ai 4 luni jumate(saracutza nu stia ca bebe misca de mai demult insa nu il simtim noi).Si ma luase gura pe dinainte ca as vrea sa cumpar cate cv inainte si a sarit k arsa nu mama nu.. s anu iei k nu e bine..:))))oricum spunk ei si fac ca mine:))))Mereu am facut asa:))
Hai k m-am intins la vorba:) va pupic:)

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Citat:

Zubi, mami15+

Abia astept si eu momentul sa incep sa merg la cumparaturi pt bebe ... dar cred k o las pe dupa 6 luni!!!Nu vreau sa ma grabesc!!!!

16+ cu

noi am zis ca in iunie zugravim camera de bebe sa se uste bine ... si din iulie incolo facem planuri de cumparaturi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Seidana, cum adik ? api dr de fam mi-a dat tirm pt analize, dar doar alea uzuale,adik mg, calciu...in nici un caz complex Torch,care am vazut ca mai e si scump, stii tu ca ar trebui s aimi dea tirmitere si pt asta?

Zubi, mami15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Zubi te inteleg perfect cu nehotararea.. daca nu am trai cu bani bine ar fi.. oricum sa fii pe faza sa vezi ce si cum.. si daca poti stai cat mai mult.. eventual intri in prenatal cat mai repede posibil ca sa nu te afecteze la indemnizatie..adica de prin mai..
Pt anaalize mergi la dr de familie sa iti dea trimitere pt analizele de sange si Torch.. le faci gratuit..

Lore... ca fain obiect

Bujo.. ce noroc ai cu kg....Oare daca beau prea multe lichide o fi si asta o pb..?

Athosik.. sunt curioasa la cate ni-i se potriveste faza cu BPM... la camady se pare ca nu.. deocambata

Pai si la ea se potriveste 50% pt k primul medic i-a spus BAIETEL al doilea i-a spus FETITA ... deci clar unul se inseala ...care o fi ala???

16+ cu

Mergi la inceput

Citat:

Seidana, cum adik ? api dr de fam mi-a dat tirm pt analize, dar doar alea uzuale,adik mg, calciu...in nici un caz complex Torch,care am vazut ca mai e si scump, stii tu ca ar trebui s aimi dea tirmitere si pt asta?

Zubi, mami15+

Si eu stiu caci complexul TORCH nu se deconteaza cu bilet de trimitere de la medicul de familie ... se plateste!!!Poate daca ai vreo "pila" la vreun spital ... care are fonduri

16+ cu

Mergi la inceput