Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

noi nu avem venituri f mari de aceea am hotarat sa cumparam treptat lucrurile pentru bebe. patutul este unisex astfel ca il putem cumpara de pe acum. mie imi plac foarte mult lucrurile de la IKEA si e f ieftin patutul , 300 lei. la noi in iasi in magazine nu gaseste patut din lemn sub 600 lei si urate...

saltelutza o sa o lasam pentru mai tarziu sa nu se prafuiasca/ deformeze daca o luam de pe acum. in afara de patut chiar nu stiu ce as putea sa ii mai cumpar dinainte sa aflu sexul bebelusului.

Lori 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

stefy poate ar trebui sa incerci gustari mici si dese. si eu m-am confruntat cu FOAMEA :)) de-mi venea sa mananc si farfuria, acum vad ca s-a mai potolit foamea sau poate am invatat eu fara sa stiu cum sa o controlez.

Lori 16+

Tocmai asa si fac ....insa eu mananc multe fructe, care la randul lor imi provoaca foame. In ultimele 2 saptamani am luat 100 g .
Apa beau mai ceva ca o ratusca ... de merg de 5 ori pe noapte la baie.

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Fetele, n-am citit din urma, sper ca sunteti toate bine

Eu sunt bine. Azi am fost la privat la gineco si mi-a facut si eco intravaginala.
sunt semne bune. Bebita nu pare afectat de sangerarea care a fost. N-am hematoame sau alte semne ca sangerarea a fost din uter.
O explicatie ar putea fi o vena sparta in col de la presiunea care e acum pe venele din zona.
nu mi-a zis 100% ca nu am niciun risc dar a zis ca dupa cum arata totul si fiindca sangersrea s-a oprit in aceeasi zi, sunt semne f bune.
Bebe era vioi. Dansa pe acolo :D
sper sa fie bine de acum incolo.
sapt viitoare am scanul de la stat
Pana atunci... atata timp cat mi-e rau si ma dor sanii am reper ca e de bine.
Nu mi-a dat tratament ci doar sa stau la pat toata sapt.

11+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Seidana, cum adik ? api dr de fam mi-a dat tirm pt analize, dar doar alea uzuale,adik mg, calciu...in nici un caz complex Torch,care am vazut ca mai e si scump, stii tu ca ar trebui s aimi dea tirmitere si pt asta?

Zubi, mami15+

Mie mi-a dat la infectioase, cu internare de-o zi...bineinteles ca nu te interneaza nimeni...
Daca o fi numai la cluj asa nu stiu...

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

buna fetele.
scuzati ca dau buzna asa la voi. sunt o mamica ce a nascut in februarie si am un vaccin Rhesonativ de vanzare (pentru rh-ul negativ).
L-am cumparat inainte de nastere cu gandul ca trebuie sa-l fac dupa, dar bebelina mea are si ea rh negativ asa ca nu-mi mai trebuie.

Daca aveti nevoie de acest vaccin, il vand cu 380 lei, este valabil pana in 2012, este sigilat si tinut la frigider la temperatura optima.
Daca intereseaza pe cineva astept PM.
Pupici.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Seidana, cum adik ? api dr de fam mi-a dat tirm pt analize, dar doar alea uzuale,adik mg, calciu...in nici un caz complex Torch,care am vazut ca mai e si scump, stii tu ca ar trebui s aimi dea tirmitere si pt asta?

Zubi, mami15+

Si eu stiu caci complexul TORCH nu se deconteaza cu bilet de trimitere de la medicul de familie ... se plateste!!!Poate daca ai vreo "pila" la vreun spital ... care are fonduri

16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

nu e vb de pile.. cand am fost eu( dupa ce 2 sapt imi tot spuneau de la spital sa sun la ssf lunii sa vada daca au fonduri), erau vreo 15 fete.. eu aveam trimitere din alt oras, nu din cj , dr imi e din orasul parintilor.. si stand si asteptand au mai venit si alte fete cu trimiterea si le programau pt zilele urmatoare

Mergi la inceput

MAY... ma bucur din suflet ca esti bine... saptamana asta e ziua ta ? La multi ani !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

noi nu avem venituri f mari de aceea am hotarat sa cumparam treptat lucrurile pentru bebe. patutul este unisex astfel ca il putem cumpara de pe acum. mie imi plac foarte mult lucrurile de la IKEA si e f ieftin patutul , 300 lei. la noi in iasi in magazine nu gaseste patut din lemn sub 600 lei si urate...

saltelutza o sa o lasam pentru mai tarziu sa nu se prafuiasca/ deformeze daca o luam de pe acum. in afara de patut chiar nu stiu ce as putea sa ii mai cumpar dinainte sa aflu sexul bebelusului.

Lori 16+

Ai putea si carucior.. asta daca nu tii neaparat sa fie roz sau albastru... am vazut galbene, sau gri sau verde ocru...
Masuta de infasat...
Oricum mai ai timp berechet..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ma indoiesc ca se face prea mult lichid amniotic, si daca da, nu dauneaza.

Fetele care aveti probleme financiare, nu va sfiiti sa cumparati de pe okazii. Daca nu sunteti fac produse second, desi sunt multe in stare impecabila, sunt si produse noi acolo. Am vazut patuturi noi de la Ikea la 150 lei.
Si cumparati din timp, asa prindeti toate reducerile si nu simtiti golul financiar deodata.
Eu la Filip am cumparat tot dinainte. De la carucior, scoica, hainute la medicamente. Am luat pe culori neutre.

bujo mami de Filip si 15+

Mergi la inceput