Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Seidana si eu tot sambata

Atunci eu cred ca dublutest nu-si avea rostul.Dar, ce nu facem noi pentru bebei?Mie doctora mi-a zis ca fac direct triplutest.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!

eu cred ca de cele mai multe ori .. dublu sau triplu nu-si au sensul pt ca acestea sunt statististici si nu diagnostic... va dati seama cum ar fi sa iasa un rezultat prost , sa te stresezi 2 luni ca sa ajungi la aminocentoza, sa iti zica ca nu ai nimic

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

eu luni schimb semnatura.

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele, acum am si eu un pic de timp
Elly, stiu ce inseamna, bunica m-a crescut,are tot 83 de ani,si la fel, o iubesc cel mai mult,si ma rog mewreu macar sa apuce sa vada pe bebe,s a nu se intample ceva cu ea in timpul sarcinii..cum vreau Dumnezeu acuma, are el randuielile lui, sa nu te intristezi te rog
SEidana, inca nu situ ce s afac..tot astept, a venit sefa la birou, nu a mai zis nimik, dar nici nu mi-a semnat instiintarea, nici nu mai situ ce sa fac, ma crezi?daca pot sa ma mai duc asa un pic , as mai vrea, eu am 15oo net, dar nu sunt toti trecuti pe cart, pe carte am sal min pt economist, adik 1200 brut, si deci,daca intru in concediu, cred ca mai iau vreo 7...si e totusi o dif intre 7 si 15, noua nu ne ajung banii asa, dar apoi..si as vrea sa vin mai vin ,dar daca e anu imi semneaza, nu cred c apot sta asa , nu? tot astept sa vad ce mai zice
tocmai cand vroiam sa ma prog la Bucuresti in sf, pt analizele d elupus, cand am facut rost d ebani, nu e dr acolo...off, si d;abia pe 35, mi se pare asa de tarziu. Macar am zis sa ma duc sapt asta sa fac si eu tripu test, nu situ cat de relevant este,dar parca prea voi toate ati facut fel de fel de analize, si eu nimik, si sutn cam speriata asa, sa fie bebe bine
Si SEidana, cred ca e de la vreme, vreau sa spun ca si eu la fle ma simt de cateva zile, d'abia imi poty tine ochii deschisi la serv, si parca am creierul in ceatza
Sa aveti o zi buna, cea mai buna

Zubi, mami15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Jade am facut testul si mi-a iesit fetita.
Fetelor sa nu credeti acum ca m-am ghidat dupa asta ca dupa sfatul medicului, a fost mai mult de amuzament. Ca daca nu ramaneam in decembrie, nu saream peste ianuarie ca-mi arata baietel. Mai degraba am insistat pe metoda cu ovulatia, adik sa prestam inainte de ovulatie ca sa iasa fetitza, desi nici asta nu e ceva dovedit.

Eu n-am facut nici dublu nici triplu test.
N-am pus niciun kil pana acum, burtik mi se vede de la 10 sapt. Inca n-am apucat sa pun poze, nici n-am facut cu burta.

Pt lichidul amniotic lichidele sunt solutia. Am o prietena care avea cantitate sub medie si s-a redresat dupa lichide multe.

bujo mami de Filip si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

fetelor merge un coleg de-al sotului in bucuresti zilele astea siiiiiii ne cumpara urmatorul obiect din IKEA: http://www.ikea.ro/product/show/code/70116002

Lori 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetelor.
S-o iau cu inceputul. Bebe are 8,7cm, 130 g, si 130 batai/minut si de data asta cica e fetita. Deci mai astept pana la urm eco sa vad ce-mi mai spune. Baietel mi-a zis dr de la braila. Sotul e in al 10 lea cer............eu vroiam baietel. Acum ce-o fi o fi sanatos sa fie.Insa, am cam putin lichid amniotic si se poate ca atunci cand am fost racita si am tusit sa fi curs cate putin. Mi-a zis sa beau lichide multe si sa ma odihnesc. Voi stiti vreo metoda ptr imbunatatirea lichidului amniotic?
Pe 30 martie m-a programat ptr. triplu test.

Legat de hainute nu stiu ce-o sa ma fac. Nu-mi mai vine nimic. Ieri am fost in cta la city mall si tomis si nu am gasit niciun magazin de gravidute...........iar ca sa intru intr-un magazin obisnuit sa-mi aleg un model mai largut n-am starea necesara. Ma apuca nervii, oboseala. Offff.

Legat de kg acumulate, eu am luat 3,600 kg.
Va pup.

14+si mami de Razvan 7 anisori

Sub 140batai/minut=baietel .... asa se spune

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

fetelor merge un coleg de-al sotului in bucuresti zilele astea siiiiiii ne cumpara urmatorul obiect din IKEA: http://www.ikea.ro/product/show/code/70116002

Lori 16+

Fain "obiectul"

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Fetelor , daca tot vorbeati paginile trecute de kg acumulate... eu ma confrut acum cu alta problma- FOAMEA - acuma mamanc si in 5 minute iar mi-e foame.... si faza e ca dureaza deja de 3 zile.
Ce ma fac daca continua asa ...o sa mananc si frigiderul

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

stefy poate ar trebui sa incerci gustari mici si dese. si eu m-am confruntat cu FOAMEA :)) de-mi venea sa mananc si farfuria, acum vad ca s-a mai potolit foamea sau poate am invatat eu fara sa stiu cum sa o controlez.

Lori 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi te inteleg perfect cu nehotararea.. daca nu am trai cu bani bine ar fi.. oricum sa fii pe faza sa vezi ce si cum.. si daca poti stai cat mai mult.. eventual intri in prenatal cat mai repede posibil ca sa nu te afecteze la indemnizatie..adica de prin mai..
Pt anaalize mergi la dr de familie sa iti dea trimitere pt analizele de sange si Torch.. le faci gratuit..

Lore... ca fain obiect

Bujo.. ce noroc ai cu kg....Oare daca beau prea multe lichide o fi si asta o pb..?

Athosik.. sunt curioasa la cate ni-i se potriveste faza cu BPM... la camady se pare ca nu.. deocambata

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput