Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellena_d

zicea cineva de vit C, nu iau decat Elevit si Acid Folic

Elevitul contine 100mg vit C.

Ce mi se pare ciudat este ca contine si vit A, iar vit A nu este recomendata in sarcina decat in cantitati f mici. Corectati-ma daca gresesc

Vitaminele mele contin: Fier, magnesiu, Omega3, acid folic(o gramada de b-uri), yod, vit C, si ceva zinc mi se pare. oricum merita pretul, aprox 20€

ce am mai facut eu cand am racit: gargara cu apa sarata(am avut puroi in gat), inhalatii pe ureche cu ceai de dafin(am dat si de ceva otita), am incercat sa beau mai multe lichide, chit ca greturile m-au doborat, fructe, legume si mancarica homemade.

may am citit despre sangerarea ta, bine ca s-au dus; vroiam sa pove despre o amica care a patit mai rau: tasnea efectiv sangele(noroc ca era in Austria si avea echipa profi de medici). Au descoperit ca de fapt era o varice vaginala care se sparsese si a trebuit suturata. Altei amice i s-a dat alta explicatie sangerarilor pe nepusamasa pe la 14 sapt: uterul se intinde, se mai rup ceva ligamente pe-acolo. Ambele amice au copii sanatosi, dar sperietura ce-au tras-o a fost groaznica.

Eu am constatat ca am slabit 1 kg, mama lor de greturi...
Sper sa nu dureze mult...sunt de'abia la 8s

Pup

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Salutare, lume!
Am frunzarit si eu p-aci, vad ca va impartasiti problemele de sanatate si alte lucuri intime, apoi cineva care are sau a avut aceleasi simptome isi da cu parerea... Stiu ca sunt persoane care se "arunca" asa, daca cineva a avut aceleasi simptome, urmeaza acelasi tratament, fara sa mai consulte medicul sui mi se pare periculos. Nu sunt doua persoane la fel, nu sut doua sarcini la fel.

si ti ai facut tu azi cont pe acest forum , special ca sa ne faci noua observatie , ntz ntz ntz

Poti fi malitioasa, daca asa te simti bine. Intr-adevar azi am facut contul, in fond toata lumea care a facut cont a avut o prima zi si un prim mesaj. Si nu faceam nicio observatie cuiva anume, vorbeam la modul general, imi spuneam si eu parerea ca toata lumea de aici. Ce, nu e voie?

da ti am zis io sa nu ti dai cu parerea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Am revenit si eu dupa 2 zile de absenta,nu prea am apucat sa intru pe DC ,serviciul si treburile casnice ma tin destul de ocupata,nu stiu cum va fi cand voi avea bebe

May , imi pare bine ca esti ok acum Sa nu te ingrijorezi de acele intepaturi,am avut si eu ,am intrebat chiar la capitolul trecut si mi-a raspuns ca e normal.De multe ori am in vagin sau in burtica.

Zubi, cred ca ai cea mai nesimtita sefa !!! Sper sa-ti rezolvi problemele si sa-ti iei concediu cat mai repede.

Hellena,felicitari pentru a 3 pasarica

Felicitari noilor mamici care au aflat deja ce au in burtica

Eu mor de curiozitate,dar ami am cale lunga pana aflu.Eu as vrea baieteeellll si sotul la fel de fapt
Am vazut ca unele dintre voi deja planuiti sa incepeti cumparaturile pt bebe.Woowww !!! Eu sunt mai superstitioasa si pana in luna 7 nici nu ma gandesc sa cumpar ceva .

Rocaille , presimt ca mai ai un Id pe DC .daca e asa,sper sa fii prinsa si ai parte de un BIG ignor !
As spune mai multe dar ma abtin !!!!!!!!!!!

11+

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Citat:
Bine ai venit draga mea, sa stii ca aici ne dam cu parerea sau cum ai zis si tu ne impartasim problemele de sanatate, insa nu ne luam una dupa alta, doar vorbim pe tema asta, ca daca am face asa, nu ar mai exista medici, si am lua dupa ureche, insa doar discutam atat, si facem asta ca si forumul e facut pentru asta,pentru o informatie...ptr socializare..etc

Georgi

Multumesc pentru urarea de "bun venit" .
Chiar daca sunt membra doar de astazi, am urmarit forumul mai multa vreme, la asta chiar am ceva vechime. Am inteles de ce sunteti cu toate aici si, din ceea ce stiu, permite-mi sa spun ca stiu ca sunt persoane care se iau dupa ce aud/citesc. Hai sa zicem ca pe aici nu sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Rocaille, bine ai venit.
esti gravi?

hai fetelor, ca poate nu a vrut sa fie rautacioasa. :)

Dbunny, merci :)
si de la mine a tasnit. hemoragie in toata regula vreo cateva ore.
bine ca s-a oprit...
sper si eu sa am la fel un bebe sanatos
sunt cu inima cat un purice.
recunosc ca m-a speriat danagi rau si daca mai citeste o rog sa nu mai dea detalii
2 dr mi-au zis ca-s semne bune, mi-au mai zis prietene de cazuri fericite, si unele dintre voi, dar eu stau sa ma gandesc cum a zis dana ca a patit la fel si peste o sapt a pierdut

acum incerc sa dau de moasa sa-i zic ce s-a intamplat.
ei as... ia-o daca o gasesti...
tre sa fac programare la cinica sa vedem daca ma poate primi sapt viitoare in ziua cand e la clinica de care apartin...

daca n-aveam bani sa merg la privat cred ca pana acum muream de inima...
si costa privatul ala... oaleu...

11+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

merci, alayna :)

dbunny, nu esti singura cu greturi.
si eu am... rele de tot.
si acum mi-e rau... seara e cel mai greu, nici apa nu pot bea ca o dau afara.
mai ai din pacate pana pe la 14 sapt :)
sau poate esti mai norocoasa

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui darisa

Buna fetelor, buna helena,

Si eu sunt o gravidutza cu bb nr 2, de 10+ DPN 12.10.11
Am trecut si eu printr-o gripa foarte urata la 6 sapt, febra 3 zile si 3 nopti 39 si dureri musculare f mari ca nu am dormit deloc. Am luat in 3 zile 6 pastile de paracetamol (simplu), la recomandarea unui medic ginecolog, apoi in a 4-a zi m-am consultat medicul meu (Conf.) si mi-a zis sa intrerup paracetamolul si sa iau aspirina simpla. M-a linistit f tare ca mi-a zis ca faptul ca am facut febra este bine, ca este reactia organismului la virus si ca organizmul in acest fel protejeaza embrionul. Dupa toata gripa am fost la control si bb era bine.
Am aflat apoi ca ceapa este fff buna in tratarea gripelor si virozelor, cica se taie o ceapa in 2, se pune o jumatate la capul bolnavului iar ceapa absoarbe toti virusii si bacteriile din aer si de la bolnav ( are proprietati grozave antiseptice si curative).
Am incercat cu fiul meu intr-o seara cand avea muci grosi si se prevestea o febra si a functionat. Merita incercat ca nu ai nimik de pierdut, decat un miros f deranjant. iti mai recomand vitamina C cat de multa, kiwi si ananasul au mai multa vitamina C ca si portocala, dar nu strica si niste fresh-uri de porto cu gref si lamaie! Sanatate multa!

bine ai venit

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Sa inteleg ca toata lumea care a citit primul meu mesaj m-a suspectat de rautate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Darisa... bine ai venit.. ce ma bucur ca mai e cineva din Cluj.. .. sa ai sarcina usoara, si te mai asteptam pe la noi..

Rocaille...
ok acu ca stim parerea ta despre cat de rele sunt medicamentele si cat de toante suntem ca ne luam una dupa alta fara sa consultam medicul... vrei sa ne zici mai multe despre tine? adik esti graviduta ? cand trebuie sa nasti etc.. sau dar faza cu medicamentele sunt kk era interesanta?

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

May3 am vrut sa-ti spun mai demult insa nu am vrut sa fiu inteleasa gresit. Aici sunt asigurate de casa de sanatate doar 3 controale ginecologice pe perioada sarcinii : la 10s, 20s si 30s.

Fiecare face cum considera. Insa eu am ales un pachet care cuprinde 15 ecografii doppler si inca alte chestii (si nu costa 2 lei). Pe langa astea platesc dublutest care e 170 euro plus celelalte teste pe care le voi mai face.

Ideea e ca atat timp cat ceva scartie ...trebuie monitorizat atent.De ce nu vb cu dr sa-ti spuna ce pachete au si cat costa ...si daca iti permiti ...cu siguranta te vei simti mai bine sa fii permanent sub supraveghere.

+13

Mergi la inceput