Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cu acidul folic nu e problema de supradozaj, ce e surplus se elimina.

bujo mami de Filip si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocaille

Salutare, lume!
Am frunzarit si eu p-aci, vad ca va impartasiti problemele de sanatate si alte lucuri intime, apoi cineva care are sau a avut aceleasi simptome isi da cu parerea... Stiu ca sunt persoane care se "arunca" asa, daca cineva a avut aceleasi simptome, urmeaza acelasi tratament, fara sa mai consulte medicul sui mi se pare periculos. Nu sunt doua persoane la fel, nu sut doua sarcini la fel.

si ti ai facut tu azi cont pe acest forum , special ca sa ne faci noua observatie , ntz ntz ntz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:

Salutare, lume!
Am frunzarit si eu p-aci, vad ca va impartasiti problemele de sanatate si alte lucuri intime, apoi cineva care are sau a avut aceleasi simptome isi da cu parerea... Stiu ca sunt persoane care se "arunca" asa, daca cineva a avut aceleasi simptome, urmeaza acelasi tratament, fara sa mai consulte medicul sui mi se pare periculos. Nu sunt doua persoane la fel, nu sut doua sarcini la fel.

si ti ai facut tu azi cont pe acest forum , special ca sa ne faci noua observatie , ntz ntz ntz

D'acord cu JADE!!!!

16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:

Salutare, lume!

ntz ntz ntz inca nu am citit despre nimeni in acest thread sa faca asa cave fara indicatiile medicului

Inez Luiza 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

Buna fetelor, buna helena,

Si eu sunt o gravidutza cu bb nr 2, de 10+ DPN 12.10.11
Am trecut si eu printr-o gripa foarte urata la 6 sapt, febra 3 zile si 3 nopti 39 si dureri musculare f mari ca nu am dormit deloc. Am luat in 3 zile 6 pastile de paracetamol (simplu), la recomandarea unui medic ginecolog, apoi in a 4-a zi m-am consultat medicul meu (Conf.) si mi-a zis sa intrerup paracetamolul si sa iau aspirina simpla. M-a linistit f tare ca mi-a zis ca faptul ca am facut febra este bine, ca este reactia organismului la virus si ca organizmul in acest fel protejeaza embrionul. Dupa toata gripa am fost la control si bb era bine.
Am aflat apoi ca ceapa este fff buna in tratarea gripelor si virozelor, cica se taie o ceapa in 2, se pune o jumatate la capul bolnavului iar ceapa absoarbe toti virusii si bacteriile din aer si de la bolnav ( are proprietati grozave antiseptice si curative).
Am incercat cu fiul meu intr-o seara cand avea muci grosi si se prevestea o febra si a functionat. Merita incercat ca nu ai nimik de pierdut, decat un miros f deranjant. iti mai recomand vitamina C cat de multa, kiwi si ananasul au mai multa vitamina C ca si portocala, dar nu strica si niste fresh-uri de porto cu gref si lamaie! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Citat:

Salutare, lume!

Poti fi malitioasa, daca asa te simti bine. Intr-adevar azi am facut contul, in fond toata lumea care a facut cont a avut o prima zi si un prim mesaj. Si nu faceam nicio observatie cuiva anume, vorbeam la modul general, imi spuneam si eu parerea ca toata lumea de aici. Ce, nu e voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Stodal poti lua fara nici o problema, este homeopat, si nu iti afecteaza sarcina, si eu am luat cu cateva luni in uram cand speram sa fiu gravida, si farmacista mi-a spus ca doar pe acesta il recomanda, s am luat si a fost totul ok, am scapat de tuse, dar bebe nu era in luna respectiva oricum . Te mai poti interesa la medicul tau, sau farmacistul tau si vei vedea ca e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:

Salutare, lume!
Bine ai venit draga mea, sa stii ca aici ne dam cu parerea sau cum ai zis si tu ne impartasim problemele de sanatate, insa nu ne luam una dupa alta, doar vorbim pe tema asta, ca daca am face asa, nu ar mai exista medici, si am lua dupa ureche, insa doar discutam atat, si facem asta ca si forumul e facut pentru asta,pentru o informatie...ptr socializare..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

de acord cu georgy si fetele.
cand am avut febra aia mare am cautat ca disperata ceva sfaturi pe forum, orice ca sa ma linistesc...
medicul ginecolog nu imi raspundea la telefon, ginecologul cu care nascusem era la ski....eram disperata
pe mine ma ajuta f mult sa citesc din experienta altora, apoi ma documentez din cat mai multe surse posibile si hotarasc ce si cum.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Eu personal nu-mi amintesc sa fi recomandat decat medicamente permise in ORICE sarcina, dar poate nu mai stiu ce vorbesc, la cat sunt de aeriana.

Cu ceapa am citit si eu, si nu vad ce-ar strica. Insa cu aspirina am mari dubii, am citit ca este total contraindicata in sarcina. Dar daca ti-a recomandat medicul...

bujo mami de Filip si 15+ cu

Mergi la inceput