Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
NataliaS spune:
Bujo - si eu am luat gynipral la sarcinile anterioare...acum nu mai iau nimic, poate doar vreun No-spa cand se intetesc nesimtitele de contractii. Eu n-am avut reactii adverse de la Gynipral...am fost printre norocoase...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
16 sapt + cu 
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
May3 spune:
Racheel, bine ca mai are cineva ca ma gandeam ca numai eu :P
greturile si aciditatea deja sunt parte din normalitate...
acum ma bucur ca le am ca inseamna ca bebe e bine ![]()
imi poate schimba si mie cineva DPN de la 04 la 01 oct?
merci.

11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
seidana spune:
Voi mai simtiti dureri ca la menstruatie?
nu mereu, ocazional insa aproape zilmic ma bat de ele? o fi de rau?
15+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
May3 spune:
eu nu am avut asa dureri dar am citit ca-s normale.
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
racheel spune:
Seidana si dureri mai am, in partea inferioara a abdomenului.Vedeti le am si eu pe toate.Numai contractii sa nu am.![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
hellena_d spune:
fetelor, noutatile si de la mine
noaptea trecuta deabia de am putut sa dorm 2-3 ore, nasul complet infundat si tuse de in viata mea n-am tusit si nu m-am zguduit asa din vina tusei ca acum, bine ca nu ma doare burta, n-am contractii sau alte minuni. Bebe se pare ca nu zice nimic, sper sa nu-l deranjeze prea tare starea asta de cacao a mea.
Temperatura nu mi-a mai crescut deloc de 38 grade. Sa mai iau paracetamol? Am luat 3 pastile pana acum, de la inceputul bolii zic...
Fetele care au fost racite sau mai sunt, temp de 37 cu 7,cu 8 face fff rau la bebe ca am citit pe net intr-unele articole zice ca temperatura peste 38,5 este rea pt pui, intre 37 si 38 subfebrila, nu e febra...Poate am mai zis, scuze daca am mai zis. Uit multe de cand sunt graviduta
:))
Maine ma duc la dr si vin cu noutatile, sper totul sa fie ok. Imi fac griji inmultite cu 200000000..(0000).....parca-s paranoica.
Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu
hellena_d spune:
zicea cineva de vit C, nu iau decat Elevit si Acid Folic
No Spa cred ca am luat de 3-4 ori dar nu acum, in trimestrul 1, cand mai aveam contractii, acum nu mai am.
Poate s-a schimbat sexul din baietel in fetita si maine la eco primesc o alta veste
.....tot pe undeva pe net citisem ca sexul initial e cam la fel, toti par baietei, asa ca....nimic nu e "batut in cuie". Tot ce sper e sa fie bine, sanatos! Atat ma intereseaza, restul....fie ce-o vrea D-zeu!
Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu
rocaille spune:
Salutare, lume!
Am frunzarit si eu p-aci, vad ca va impartasiti problemele de sanatate si alte lucuri intime, apoi cineva care are sau a avut aceleasi simptome isi da cu parerea... Stiu ca sunt persoane care se "arunca" asa, daca cineva a avut aceleasi simptome, urmeaza acelasi tratament, fara sa mai consulte medicul sui mi se pare periculos. Nu sunt doua persoane la fel, nu sut doua sarcini la fel.
bujo spune:
Hellena e greu sa treaca daca nici paracetamolu ala nu-l iei constant. Eu as lua 3 zile 2-3 pe zi. Sa-si faca efectul. Pentru tuse poti lua Stodal, e un sirop din plante, l-am luat si eu la sarcina cu Filip cand tuseam de faceam pe mine. Crek am luat 3 sticlute, nu e foarte puternic dar intr-un final trece si tusea.
bujo mami de Filip si
15+ cu 
loredanar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hellena_d zicea cineva de vit C, nu iau decat Elevit si Acid Folic No Spa cred ca am luat de 3-4 ori dar nu acum, in trimestrul 1, cand mai aveam contractii, acum nu mai am. Poate s-a schimbat sexul din baietel in fetita si maine la eco primesc o alta veste .....tot pe undeva pe net citisem ca sexul initial e cam la fel, toti par baietei, asa ca....nimic nu e "batut in cuie". Tot ce sper e sa fie bine, sanatos! Atat ma intereseaza, restul....fie ce-o vrea D-zeu!Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu |
Nu cred ca e bine deloc sa iei si Elevit si Acid Folic. Elevit contine deja acid folic. Intreaba neaparat doctorita - eu stiu ca nu se iau impreuna !
Lori
16+