Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Bujo - si eu am luat gynipral la sarcinile anterioare...acum nu mai iau nimic, poate doar vreun No-spa cand se intetesc nesimtitele de contractii. Eu n-am avut reactii adverse de la Gynipral...am fost printre norocoase...

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 16 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Racheel, bine ca mai are cineva ca ma gandeam ca numai eu :P

greturile si aciditatea deja sunt parte din normalitate...
acum ma bucur ca le am ca inseamna ca bebe e bine

imi poate schimba si mie cineva DPN de la 04 la 01 oct?
merci.

11+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Voi mai simtiti dureri ca la menstruatie?

nu mereu, ocazional insa aproape zilmic ma bat de ele? o fi de rau?

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu nu am avut asa dureri dar am citit ca-s normale.

11+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Seidana si dureri mai am, in partea inferioara a abdomenului.Vedeti le am si eu pe toate.Numai contractii sa nu am.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

fetelor, noutatile si de la mine
noaptea trecuta deabia de am putut sa dorm 2-3 ore, nasul complet infundat si tuse de in viata mea n-am tusit si nu m-am zguduit asa din vina tusei ca acum, bine ca nu ma doare burta, n-am contractii sau alte minuni. Bebe se pare ca nu zice nimic, sper sa nu-l deranjeze prea tare starea asta de cacao a mea.
Temperatura nu mi-a mai crescut deloc de 38 grade. Sa mai iau paracetamol? Am luat 3 pastile pana acum, de la inceputul bolii zic...
Fetele care au fost racite sau mai sunt, temp de 37 cu 7,cu 8 face fff rau la bebe ca am citit pe net intr-unele articole zice ca temperatura peste 38,5 este rea pt pui, intre 37 si 38 subfebrila, nu e febra...Poate am mai zis, scuze daca am mai zis. Uit multe de cand sunt graviduta :))
Maine ma duc la dr si vin cu noutatile, sper totul sa fie ok. Imi fac griji inmultite cu 200000000..(0000).....parca-s paranoica.

Sunt insarcinata in 12 sapt cu o minune de la D-zeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

zicea cineva de vit C, nu iau decat Elevit si Acid Folic
No Spa cred ca am luat de 3-4 ori dar nu acum, in trimestrul 1, cand mai aveam contractii, acum nu mai am.
Poate s-a schimbat sexul din baietel in fetita si maine la eco primesc o alta veste .....tot pe undeva pe net citisem ca sexul initial e cam la fel, toti par baietei, asa ca....nimic nu e "batut in cuie". Tot ce sper e sa fie bine, sanatos! Atat ma intereseaza, restul....fie ce-o vrea D-zeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Salutare, lume!
Am frunzarit si eu p-aci, vad ca va impartasiti problemele de sanatate si alte lucuri intime, apoi cineva care are sau a avut aceleasi simptome isi da cu parerea... Stiu ca sunt persoane care se "arunca" asa, daca cineva a avut aceleasi simptome, urmeaza acelasi tratament, fara sa mai consulte medicul sui mi se pare periculos. Nu sunt doua persoane la fel, nu sut doua sarcini la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Hellena e greu sa treaca daca nici paracetamolu ala nu-l iei constant. Eu as lua 3 zile 2-3 pe zi. Sa-si faca efectul. Pentru tuse poti lua Stodal, e un sirop din plante, l-am luat si eu la sarcina cu Filip cand tuseam de faceam pe mine. Crek am luat 3 sticlute, nu e foarte puternic dar intr-un final trece si tusea.

bujo mami de Filip si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellena_d

zicea cineva de vit C, nu iau decat Elevit si Acid Folic
No Spa cred ca am luat de 3-4 ori dar nu acum, in trimestrul 1, cand mai aveam contractii, acum nu mai am.
Poate s-a schimbat sexul din baietel in fetita si maine la eco primesc o alta veste .....tot pe undeva pe net citisem ca sexul initial e cam la fel, toti par baietei, asa ca....nimic nu e "batut in cuie". Tot ce sper e sa fie bine, sanatos! Atat ma intereseaza, restul....fie ce-o vrea D-zeu!

Nu cred ca e bine deloc sa iei si Elevit si Acid Folic. Elevit contine deja acid folic. Intreaba neaparat doctorita - eu stiu ca nu se iau impreuna !

Lori 16+

Mergi la inceput