Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Bujo, suna doctorul. sa n-ai vreo aergie la medicamentele resp.

eu n-am avut nicio contractie pana acum sau nu e simt eu...

11+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Seidana asa patesc de la medicamentul asta, am luat si la Filip si la fel m-am simtit. dr stie, n-am ce face, tre sa iau cateva zile sa scap de contractii. Crek intru in categoria aia in care beneficiile depasesc riscurile.

bujo mami de Filip si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Seidana asa patesc de la medicamentul asta, am luat si la Filip si la fel m-am simtit. dr stie, n-am ce face, tre sa iau cateva zile sa scap de contractii. Crek intru in categoria aia in care beneficiile depasesc riscurile.

Tu stii mai bine... normal ca faci orice ca bebe sa fie bine...

Eu nu cred ca am avut contractii pana acum, sau nu stiu...Oricum si eu as face orice numai sa il stiu pe bebe bine...

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Buna fetele! , cam intarziata ca de obicei, dar am citit tot.
Zubi...ce sa zic ,chiar era de asteptat reactia lor,dar ce sa le faci...asta este, tu trebuie sa stai calma sa nu faci nici o miscare gresita, ei nu au ce sa iti faca,absolut nimic, nu au voie sa te dea afara, asa ca nu semna nimic, cu atat mai mult sa iti dai demisia tu. Stai in medical cat poti, si ei sunt obligati sa te tina atat cat ai sarcina, cat si dupa cei 2 ani, macar o luna. Plus de asta, trebuie sa ceri ajutor de nastere, care insemna o medie dintre cel mai mare si cel mai muc salariu. Iar dupa cei 2 ani de crestere, daca intr-adevar nu te mai vor, si nu stiu cum sa scape de tine, singura varianta este sa desfiinteze postul tau, insa si aici ai o sansa, daca mai ai o colega pe acelasi post, ea trebuie sa plece, nu femeile care au nascut si au venit la munca, ptr ca ai prioritate. Te rog sa te interesezi f bine de toate drepturile tale, eu stiu asta f bine ca am patit si noi aici la firma cu fete care au ramas gravide, unele care chiar au dat firma in judecata, si au avut castig de cauza. Asa ca nu au ce sa iti faca, mai ales ca i-ai anuntat, e dreptul tau si nu ti-l poate lua nici..."sefa" ta , asta ca sa vb frumos.
Natalia, te felicit din suflet , cred ca esti tare fericita si mandra, ai grija de tine
Bujo, imi pare rau sa aud de starea ta de rau,dar de la ce anume crezi ca te simti asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

Felicitari Natalia Pentru printesa
eu mai am 2 saptaman jumatate pana la primul eco si cand o sa aflu ce se ascunde in burtica

Inez Luiza 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

aoleu, Ina, la tine sunt si mai rau ca in UK
Primul eco la 18 sapt??

11+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetele vorbaretele ma bucur ca sunteti bine

Zubi sper din tot sufletul sa rezolvi problema.Si ai dretptate somajul este mai mic, daca nu ma insel 350 lei.

Natalia pana la urma a fost cum si-au dorit fetele nu conteaza important este sa fie sanatoasa

May si eu am intepaturi in vagin dar nu le dau atentie ca trec repede, nu dureaza si iti dai seama la cate se petrec in organismul nostru din cauza hormonilor....
Imi pare rau ca mai ai greturi ti-am mai spus stiu ce inseamna, la 12 s incepi sa mananci dar nu scapide ele de tot.

Andreea2011 poate nu este vorba destre carcel, poate este o contractie sa vezi daca ti se intareste si burtica.Daca da este vorba de contractii si trebuie sa te duci la medic.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+

Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

E de la Gynipral, medicamentul pt calmarea contractiilor. Ma simt ceva mai bine, dureaza cam 2 ore dupa ce-l iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Multumesc!!!!

Acum am primit rez de la triplu si e ok! Am low risk si sper sa fie bine sanatoasa piticuta.

Pup! Merg sa fac supa de spanac...yummmiii!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 16 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

E de la Gynipral, medicamentul pt calmarea contractiilor. Ma simt ceva mai bine, dureaza cam 2 ore dupa ce-l iau.

atunci tu stii daca e ok sa il iei in continuare , daca ai mai luat si la prima sarcina si nu ai patit nimic, poate..ai o alergie si cam atat, eu nu am mai auzit la nimeni, dar alta solutie nu a gasit doctorul tau?

Mergi la inceput