Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
May3 spune:
stefy, asta era una din chestiile care vreau sa le vorbesc cu moasa. cand dau de ea :)
pana la sangerare nu eram atat de panicata.
acum sunt. si mi-am propus sa ma duc la 3 sapt la eco. la privat.
sau sa gasesc un pachet de asta.
ma gandeam ca poate imi schimba si moasa ceva, acum ca am patit asta...
sapt viitoare mai am un eco. ala de 12 sapt de la stat.
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
May3 spune:
ah, si eu pe la 6 luni si ceva am de gand sa merg in romania si sa stau acolo pana dupa nastere.
cine face casa noua imi schimba si mie DPN de la 04 la 01 oct?
merci 
11+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
GORGY spune:
fetelor, sunt foarte speriata, am fost la baie acum, la pipi, si dupa pe harie am vazut ceva...ff gelatinos, alb galbui, destul de tare, ca un jeleu, si de marimea unei masline. nu stiu ce sa fac, nu avea miros nu niminc, nu stiu ce e asta, poate din cauza la bebe care l-am pierdut. ce ziceti, cine a mai pierdut un bebe a patit asa ceva, nu stiu nici cum sa descriu mai bine. ma scuzati dar nu stiu cum sa explic ceea ce am gasit acolo...
zubi spune:
Fetele, m-am intors. Cu vesti bune zic eu, am fost la aia, ca nu mai pot sa-i zic altfel, imi zcea ca asta a fost scopul meu,sa ma angajez la ei ca sa raman gravi...in fine, nu am semnat nimik, mi-a dat adev pt medic, facuta cum trebuie, si am plecat la o dr la spital.D'asta nu sunt inca asa linistita, ca nu prea am inteles, am fost la ea, mi-a facut un control, i-am zis repede ca am lupus, si zice ca nu vrea sa ma sperie,dar de obicei, la lupus se pierd sarcini in luni avansate, p'asta nu am ami auzit-o si ii situ pe dr de aici,asa ca doar m-a enrvat, nu si speriat, mi-a dat un bilet de internare, si m-a trimis cu o asistenta jos, sa imi faca alte fete concediu medical, asistenta m-a lasat acolo dupa ce a vb cu ele si a plecat, mi-au facut conceidul pana pe 31 martie, si mi-au zis sa treec pe la registratura sa imi puna parafa si asta e tot,si pana pe 31 sa vin sa le aduc dosarul ala pt risc maternal, pe care sa il iau eu de la medicul de la intreprindere..si cam atat, am plecat acasa, dar o sa trec mai pe seara iar , ca doctora este azi d egarda, pt ca nu am inteles, eu acuma trebuia fetelro sa raman internata? daca mi-a dat bilet d einternare?????sau a fost doar pt fete ca s aimi faca concediu medical pe baza lui?:( cred caRacheel stie, parca ea e tot as ain cocnediu de risc, nu sunt f sigura
Zubi, mami
15+
camady spune:
Fetelor hai sa uitam prima interventie a lui rocaille. Eu zic ca a fost o interventie nereusita dar fara intentie de a jigni pe cineva. Asa ca bine ai venit la noi
. Spune-ne daca esti graviduta si datele tale .
Jade unde esti ptr un nou capitol?
15+si mami de Razvan 7 anisori
loredanar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Fetelor hai sa uitam prima interventie a lui rocaille. Eu zic ca a fost o interventie nereusita dar fara intentie de a jigni pe cineva. Asa ca bine ai venit la noi ![]() . Spune-ne daca esti graviduta si datele tale .Jade unde esti ptr un nou capitol? 15+si mami de Razvan 7 anisori |
Sunt de acord cu camady. Conditia sa fie totusi "fara energii negative si chef de cearta in preajma gravidutelor !". :)
Mi-a recomandat si doctorita la ultimul consult sa incerc 2 saptamani Elevit sa vad cum ma simt. Le-am cumparat dar deocamdata nu am luat nici o tableta. Inca sunt reticenta.... Pana acum doctorita mi-a zis ca nu e nevoie sa iau, acum m-a sfatuit sa iau pentru ca am simtit ceva dureri in piept ( simptome mai vechi de anemie pe care in trecut am tratat-o cu suplimente de fier). Mi-a dat sa reiau si analizele la sange si pana atunci sa iau preventiv Elevit. Daca e totul bine la analize sa renunt. Poate totusi ar trebui sa le iau. 7-10 pastilute de Elevit n-au ce rau sa faca, nu?
Lori
16+
rocaille spune:
Nu inteleg de ce un mod mai direct de a spune pererea deranjeaza atat. Unele fete imi acorda un credit de bunavointa, cineva spera sa primesc un "big ignore", iar Seidana a folosit chiar un cuvant pe care eu nici nu l-am pomenit, dar a adugat o floare la final. Se mai inscrie cineva? Eu stiu doar ca nu am jignit pe nimeni.
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rocaille Citat: citat din mesajul lui rocaille Salutare, lume! Am frunzarit si eu p-aci, vad ca va impartasiti problemele de sanatate si alte lucuri intime, apoi cineva care are sau a avut aceleasi simptome isi da cu parerea... Stiu ca sunt persoane care se "arunca" asa, daca cineva a avut aceleasi simptome, urmeaza acelasi tratament, fara sa mai consulte medicul sui mi se pare periculos. Nu sunt doua persoane la fel, nu sut doua sarcini la fel. si ti ai facut tu azi cont pe acest forum , special ca sa ne faci noua observatie , ntz ntz ntz Poti fi malitioasa, daca asa te simti bine. Intr-adevar azi am facut contul, in fond toata lumea care a facut cont a avut o prima zi si un prim mesaj. Si nu faceam nicio observatie cuiva anume, vorbeam la modul general, imi spuneam si eu parerea ca toata lumea de aici. Ce, nu e voie? |
Si chiar ai citit tu toate capitolele si paginile ca sa-ti spui parerea?Nu ti-a cerut-o nimeni.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+ bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
sanatos !