Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Zubi, pt orice eventualitate intreaba si aici pe forum la "probleme legislative". Poate mai primesti ceva sfaturi!

Eu n-as trimite nimic prin posta, m-as duce si as depune personal ce am de depus. Mama mea a trimis prin posta(cu comfirmare de primire), in urma cu ceva ani, o sesizare la casa de pensii si n-a primit nici un raspuns timp de aproape un an. Cand m-am dus personal, atata s-au scarpinat in cap..., ca da, ca ar trebui sa fie, dar unde, dar cand...Nici nu mai vreau sa-mi amintesc. Mi-e lehamite! Sau trimite sotul sa depuna hartia si tu mergi la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

zubi e inuman comportamentul sefilor. Mergi la ITM mai bine.

It's true! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata fetelor

Eu m-am trezit cu toaleta in brate.Am inceput sa sucul gastric din stomac, cred.Asa este daca am mancat ieri shaorma.Sa nu o mai vad.

zubi imi pare atat de rau ca treci prin asta Eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca nu ma pricep dar asculta ce zic fetele care ti-au dat sfaturi ce sa faci.Eu nu pot decat sa te citesc si sa te sustin.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+

Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

racheel, shaorma!!! Te invidiez. Eu poftesc de mult la asta! trebuie sa ma duc si eu sa imi iau!

It's true! 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor. Zubi era de asteptat sa-ti faca asta dupa reactia lor. Eu zic sa mergi la dr. iar daca la certificatul medical nu-ti dau nr. de inregistrare direct la itm mergi.
Sa ne mai dai vesti azi despre tine.
O zi buna sa aveti.

14+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata fetelor....

Zubi.. imi pare rau ce aud...oarecum ma asteptam la reactia lor, de asta ti-am si zis luni sa iti iei CM...
Mergi la itm si prezinta-le situatia in detaliu, spunele ca ai depus instiintarea insa nu au vrut sa iti dea numar, ca vrea sa iti semnezi demisia si ca te ameninta cu concedierea cu litera I... sigur te va indruma doamna in toate.. intreaba si cum sa procedezi cel mai bine cu concediul medical, eventual (nu stiu daca se poate ) sa il inregistreze cei de ITM inainte sa il predai firmei, sa il dea sotul tau cu semnatura de primire.. Insa sa rezolvi azi si ITM si dr de familie...Imi pare rau ca treci prin asa ceva, numai de astea nu mai aveai nevoie..

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

klau sa nu o mananci seara ca sa nu patesti ca mine.Eu aseara m-am culcat ca sa nu o si de ce mi-a fost frica tot nu am scapat.

May nu stim exact cand este ziua ta saptamana asta asa ca luni si ieri ti-au zis fetele La Multi Ani iar azi iti zic eu La multi ani, sa ai parte numai de noroc, fericire, iar viata sa iti fie numai o veselie.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+

Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor voua dr va face control vaginal? Eu de cand sunt insarcinata nu mi-a facut deloc. Doar 2 eco transvaginale unde mi-a zis si lungimea colului si acum eco abdominal unde n-a mai pomenit nimic de col. Oare isi da seama din eco abdominala cat de lung e colul, daca e inchis sau deschis?

14+si mami de Razvan 7 anisori

Draga mea, eu am facut doar 2 ECO de cand sunt insarcinata si pana acum. Una la 6 sapt unde mi-a facut si un control vaginal +ECO si alta la 12 sapt unde mi-a facut numai ECO si mi-a spus si lungimea colului, cum arata, ...... Cred ca se poate vedea si numai la ECO.
Acum o sa mai merg luni pe 21 la urmatorul ECO si sa vedem daca-mi face si consult

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Vai zubi, e exact cum ma gandeam mai rau.
Ce nesimtita.
Bine ca nu ai semnat nimic. NU TE POT DA AFARA.
Ca sa iti faca dosar de indisciplinar trebuie sa aiba motive, cu declaratii de-ale tale semnate, e complicat. Sa-ti faca dosarul de somaj dureaza si aia. Da-o incolo de adeverinta de salariat. Du-te la medic si ia-ti medical, concediu medical normal daca nu iti da risc imediat. Apoi, la ITM. Fa si o plangere, ca acum asta face ITM-ul de cand au scos cartile de munca. Verifica firmele cu angajari la negru si altele. Poti sa le spui la ITM si de salarul tau la negru, si au sa gaseasca ei altele daca le fac o vizita sefilor tai.
Si daca chiar vrei, poti, ca o sa ai timp liber, sa depui plangeri anonime peste tot cu referire la ei: la mediu, la ARR (autoritatea cu drumurile).....si mai sunt.
Macar sa se scarpine putin in cap
Oricum ar fi, calma, fara stres, pentru ca nu te pot da afara. Tu personal sa nu mai treci pe la firma. Orice concediere trebuie sa o faca personal, adica nu te poate da afara prin scrisori
Mi-e ciuda de scarbele astea care se numesc oameni
Noi suntem alaturi de tine, orice ar fi si nu ii lasam sa-si bata joc de nicio graviduta.

10+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Anca daca declara ca e platita la negru nu are si ea pb?

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput