Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

In mod normal da. Dar fiind angajata din decembrie, poate sa zica ca acum a aflat si a si fugit la ITM sa declare.
In plus, daca ea nu vede statele de plata si nu stie ce impozite se platesc pentru ea.... Banii extra erau de la ceva bonusuri de craciun, asa a crezut, nestiind daca au fost declarati sau nu....

10+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

In mod normal da. Dar fiind angajata din decembrie, poate sa zica ca acum a aflat si a si fugit la ITM sa declare.
In plus, daca ea nu vede statele de plata si nu stie ce impozite se platesc pentru ea.... Banii extra erau de la ceva bonusuri de craciun, asa a crezut, nestiind daca au fost declarati sau nu....

10+

Bijuteriile mele

Mda... numai sa nu se incurce in declaratii sa nu aiba si mai multe pb.. oricum s-ar face controale pt faptul ca refuza inregistrarea unor acte, si se comp cu angajatii asa ca si cu niste filfizoni...

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Multumesc mult de tot ca sunteti alaturi de mine..m-am tot gandit azi noapte:)...si acum ma pregateam s aplec la ITM, si cine suna? sefa, normal,care vorbea foarte frumos, ca s atrec pe la birou sa imi iau adev de salariat, ca ea nu vcrea s aimi faca rau,dar sa o inteelg si pe ea,si daca m-am gandit la ceva..si i-am zis ca o sa vin sa imi iau adev de sal,si ca pot ajunge foarte departe,legal, asa ca mai bine sa ma lase sa intru in concediu de risc, si a zis ca ok,daca pot sa obtin, sa vin cu concediul la ea, si acum ma duc la 10 . 30 sa iaua dev de salariat, a mai zis ceva,sa ma gandesc cum e mai usor si pt mine, sa intru in somaj sau in concediu de risc, voi ce credeti ca eu habar nu am,dar tind sa cred ca e mai bine concediu, cred ca e mai mare decat un somaj, mA BUCUR CA MACAR SI-A DAT SEAMA IN CE SE BAGA

Zubi, mami15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Multumesc mult de tot ca sunteti alaturi de mine..m-am tot gandit azi noapte:)...si acum ma pregateam s aplec la ITM, si cine suna? sefa, normal,care vorbea foarte frumos, ca s atrec pe la birou sa imi iau adev de salariat, ca ea nu vcrea s aimi faca rau,dar sa o inteelg si pe ea,si daca m-am gandit la ceva..si i-am zis ca o sa vin sa imi iau adev de sal,si ca pot ajunge foarte departe,legal, asa ca mai bine sa ma lase sa intru in concediu de risc, si a zis ca ok,daca pot sa obtin, sa vin cu concediul la ea, si acum ma duc la 10 . 30 sa iaua dev de salariat, a mai zis ceva,sa ma gandesc cum e mai usor si pt mine, sa intru in somaj sau in concediu de risc, voi ce credeti ca eu habar nu am,dar tind sa cred ca e mai bine concediu, cred ca e mai mare decat un somaj, mA BUCUR CA MACAR SI-A DAT SEAMA IN CE SE BAGA

Zubi, mami15+

Zubi... eu zic concediu de risc si/sau medical...
Ai grija insa sa nu fie o scorpie si sa incearce sa te incolteasca azi cand mergi la servici.. asteptam oricum vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ola fetele,

Am intrat scurt , fara sa recuperez din urma ca sa va zic ce am facut la eco.

Bebe e bine , e mai mare cu 5 zile decat varsta sarcinii dupa ultimul CM ...adica are 13 saptamani , CRL 64mm, translucenta nucala 1mm si os nazal prezent. Azi am fost si mi-am luat sange pentru dublu test.

Sunt fericita ca e totul in regula si abia astept burtica sa creasca!

Va pe toate si va imbratisez cu drag ! Sper sa intru in curand sa racuperez tot ce ati scris!

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu m-am hotarat sa mananc sanatos . Ce ziceati voi? Shaorma?
Eu imi pregatesc o salata de spanac proaspat cu pui la gratar, ridichii si ceapa verde.Spanacul are mult fier si o sa-mi asigure necesarul si pt mine si pt bebe. Asa ca va poftesc si pe voi.
Azi noapte am avut o experienta neplacuata.Mi s-a pus un carcel la burta si nu ma puteam misca. Ati citit bine, la burta. Nu a durat mult si nu a fost asa dureros ca cel de la picior dar a fost inspaimantatator.
Si nu e prima data cand mi se intampla. Am mai patit o data noptile trecute.
Voi ati experimentat asa ceva?
Dc da va rog lamuriti-ma si pe mine. E asa nasol la prima sarcina ca ai simptome ce nu le-ai mai avut si te sperii repede.

16 +

Mergi la inceput

Oana .. ma bucur ca sunteti bine, mari si frumosi....

Andreea.. ce cuminte esti.. salata la prima ora.... o sa fi mamica fotomodel, eu carcei la burta nu am avut, insa aveam in mod frecvent in talpa.. si mai stiu ca se indica o lipsa de magneziu si calciu din organism.. ti-ai facut analizele sunt ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

mersi Seidana, asa zic si eu, pt ca somajul oricum e mai mic decat concediul, acum o sa trec pe la medicul meu de familie sa vorbesc , apoi fug la birou sa imi iau adeverinta si sa vad unde trebuie sa mai merg pt concediu, multumesc mult, am fugit,sa imi tineti pumnii

Zubi, mami15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineatza burticute... zubi imi pare rau sa aud de problemele pe care le ai... oameni ca astia merita ce e mai rau... dar ce sa facem.. traim inromania.. slava domnului k nu sunt toti asa ...sau cel putin asa sper.

Eu nua m cunostiinte despre ce trebuie sa faci dar sigur daca mergi la cineva care cunoaste legea f bn te poate ajuta si iti poate da solutii la situatia ta

Va pupic pe toate si o zi frumoasa va doresc

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

merci seidana. Analizele mi le-am facut in primul trimestru. Au iesit foarte bune. Dar uite, o sa incerc sa le fac inca o data. Poate a mancat bebe mai mult. Macar sa fie el bine.

16 +

Mergi la inceput