Puiuti de Sept-Oct 2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Camady eu nu am facut nici o eco intravaginala, ci doar eco abdominala chiar si la confirmarea sarcinii si de fiecare data dr imi zice si lungimea colului si daca este inchis, la mine acum colul are 3.8 mm si e inchis.
Referitor la analizele care se fac in fiecare trimestru vaginale, trebuie, eu am dat 1 data in primul trimestru si totul era normal. O data la 3 luni se ia analiza din vagin asa stiu eu....
Acum fiecare medic face cum crede el de cuviinta.

P.S. felicitari pentru bebelina, sa fiti sanatoase si sa cresteti mari mari

Cea mai fericita mami 15 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Nici dr meu nu practica controalele vaginale.. de fapt de cand sunt la el, de 2 ani jumate mi-a facut doar 2 controale vaginale, cand am facut si papanicolau.. in satcina si eu 2 intravaginale in rest nimic, mi-am propus si eu luni sa-l intreb de col vom vedea ce va zice...
Eu nu stiu nimic ca s-ar face controale vaginale 1 data la 3 luni.. pt ce? depistarea de infectii?

15+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mie pana la 13 sapt doar vaginale mi-a facut, se pare ca au acuratete mai mare, mai ales daca nu este un eco foarte performant. Acum la 16 sapt mi-a facut abdominal si o eco scurta vaginala sa masoare colul.

bujo mami de Filip si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Dau buzna la voi
Marryan si Bujo felicitari pt carucioare ....am zis sa va felicit aici ...daca la subiectul celalalt nu am mai vorbit.
va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi.

17 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetiliiiii

Doctora mea mi-a facut si control vaginal si eco. transvaginala, dar nu mi-a zis nimic de col.Daca era ceva in neregula cred ca imi zicea nu?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
bebelinul meu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Multumesc Ariana si eu te felicit pentru bebelina, imi place numele fr mult, sa fiti sanatoase, si cresteti mari incontinuare

Cea mai fericita mami 15 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

fetele,mai sunteti careva aici? daca ati stii..ce toanta am putut sa fiu
Ma cheama sefa in seara asta sa discutam, ca eu ii incurc pe ei foarte tare,acum ca am ramas gfravida, ma rog, motice d'astea etc, si imi spune ca imi da adeverinta de salariat pt doctor ( adev pe care eu o tot cer de cateva zile si nu a vrut pana acum sa mi-o dea ), dar ca sa semnez demisia cu data de maine, si efectiv m-au incoltt la biroul meu,ea, seful sif ratele sefului, le-am zis normal ca
nu semnez nimik..si au zis ca oricum, asta e, daca nu vor sa semnez, ei de maine nu ma mai primesc la firma, si ca or s aimi desfaca contractul de munca indisciplinar..probabil pe baza absentelor
Eu acuma vroiam sa merg dim la prima ora la itm..apoi m-am gandit ca totusi, sa trimit maine dim la prima ora prin posta cu confirmare d eprimire, sa le trimit 10 fax-uri cu confirmare de primire, sa ma duc repede la med meu de fam, cu care ma inteleg bien, si sa imi dea un concediu medical pt cateva zile macar,chair daca nu am adev de la serv,si sa il trimit pe sot la sf progr, sa le dea concediul si sa mai vb o data cu ei, sa le puna in vedere ca nu o sa stam cu mainile in san, si sa imi dea adev de salariat,s aintru in concediu si nu or sa mai auda e mine...am zis s aincerc si asa,ca pe mine asta ma intereseaza acum,, sa am adev aia de sal, ca s apot intra in concediu d erisc lejer...si daca nu vor nici asa,atunci paoimaine sa ma duc direct la ITM

Zubi, mami15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Theea, merci mult
vroiam sa te intreb de aparatul ala de ascultat inima bebelului. unde se gaseste?

Georgy, merci

Zubi, ce sefa cretina Doamne, ce oameni!!
sfaturi nush ce sa-ti dau ca habar n-am ce se face dar trebuie fripti.
bine ca n-ai semnat nimic :)

eu am uitat s-o intreb de col pe dr astazi..
aici nu-ti fac masuratori.
de inchis era inchis, asta mi-a zis, dar nu cati mm are...
se poate preveni ceva cu masuratorile astea?

fetelor, eu mai simt intepaturi in vagin cand si cand. ca niste ace. mai simte cineva asa ceva?

11+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

fetele,mai sunteti careva aici? daca ati stii..ce toanta am putut sa fiu
Ma cheama sefa in seara asta sa discutam, ca eu ii incurc pe ei foarte tare,acum ca am ramas gfravida, ma rog, motice d'astea etc, si imi spune ca imi da adeverinta de salariat pt doctor ( adev pe care eu o tot cer de cateva zile si nu a vrut pana acum sa mi-o dea ), dar ca sa semnez demisia cu data de maine, si efectiv m-au incoltt la biroul meu,ea, seful sif ratele sefului, le-am zis normal ca
nu semnez nimik..si au zis ca oricum, asta e, daca nu vor sa semnez, ei de maine nu ma mai primesc la firma, si ca or s aimi desfaca contractul de munca indisciplinar..probabil pe baza absentelor
Eu acuma vroiam sa merg dim la prima ora la itm..apoi m-am gandit ca totusi, sa trimit maine dim la prima ora prin posta cu confirmare d eprimire, sa le trimit 10 fax-uri cu confirmare de primire, sa ma duc repede la med meu de fam, cu care ma inteleg bien, si sa imi dea un concediu medical pt cateva zile macar,chair daca nu am adev de la serv,si sa il trimit pe sot la sf progr, sa le dea concediul si sa mai vb o data cu ei, sa le puna in vedere ca nu o sa stam cu mainile in san, si sa imi dea adev de salariat,s aintru in concediu si nu or sa mai auda e mine...am zis s aincerc si asa,ca pe mine asta ma intereseaza acum,, sa am adev aia de sal, ca s apot intra in concediu d erisc lejer...si daca nu vor nici asa,atunci paoimaine sa ma duc direct la ITM

Zubi, mami15+

Zubi,nu poimaine,maine mergi si la itm si la dr,peste tot,ca nu e timp de pierdut mama lor de cretini ignoranti ! Cu ce doamne iarta-ma ii incurci tu pe ei? Ca face un drum in plus pe unde trebuie contabila? Ca trebuie sa caute un alt om ? Of de ai sti ce imi trece prin cap acum,,,,dar nu scriu ca imi iau avertisment . Deci nu mai amana,mergi si la itm si la dr de familie,trimite si faxuri cum ai spus dar nu mai da pe la munca. Disciplinar ca sa iti inchida contractul de munca este foarte greu,trebuie sa depuna trei sesizari la date diferite,din cate stiu eu,la itm. Dar oricum nu pot sa iti inchida contractul cum si cat de repede vor ei ,asta o stiu de la cineva care lucreaza la firma de contabilitate ( sau a lucrat,sau era a ei,nu stiu exact,ca era misterioasa) . A avut trei subalterne cae faceau greseli peste greseli si le-a dat foarte greu afara pentru ca nu voiau sa plece de bunavoie.
Te pup,si iti tin pumnii sa nu cedezi usor,sa le dai peste nas.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si inca ceva,concediul medical sotul tau sa nu il dea lor in mana ,decat daca il iau in seama,daca nu mergfeti direct cu el la itm,si spuneti ca nu au vrut sa il primeasca .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 15+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput