Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

`Neata fetele,

Poftiti la cafelutza!

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

http://picasaweb.google.com/tudoralina79/MinuneaNoastra#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Of, imi pare rau ca nu pot fi si eu activa pe forum in timpul zilei
Acum dupa ce am citit ce-ati scris voi ieri, imi vine sa zic si eu cate ceva dar ma simt expirata
Sunt ca aia care se trezesc intr-un tarziu sa vorbeasca si ei dupa ce a trecut uraganul
Pot sa va spun ca ieri am batut recordul de a nu dormi ziua...de la 10.30 pana la 23.30 nu a dormit decat 1 ora legata in parc, in rest de vreo 2-3 ori cate 10 minute.
Nu stiu ce sa-i mai fac, nu merge nimic, dragalit, pupacit, mancat, schimbat, pana si leganat in caz de forta majora
Si cum se plangea cineva aici(scuze, nu mai stiu cine) cand este treaza nu stie frate sa se uite pe pereti, ea doar plans stie
Am vazut ca am colege de suferinta, asa ca, dragele mele, Mayane, Gabivalceanu ... eu va inteleg perfect

Cum spune mama, eu pana la 1 an cand m-a dat la bunica, nu dormram nici ziua, nici noaptea mai mult de 10 minute legate. Nu am avut treaba niciodata cu somnul, eu daca dorm 4-5 ore pe noapte sunt ok.
Deci are cu cine semana...mi-as fi dorit ca macar la asta sa semene cu taica-su dar se pare ca tot cu mine seamana, zici ca bem energizante

Parca si noi chelim, pe caciulita nu vad par (atunci cand are - cam rar) dar in schimb vad ca pe mijlocul capului ii cam lipseste parul...aoleu si suntem fetite..mmhh
Eu am parul des si m-as oftica sa-l aibe ca sotul meu care are doua fire, doua paie

Anca, multumim mult pentru colacel. Nu l-am pus in practica inca, cred ca mai astept vreo doua saptamani (maine facem 5 s)

Ieri am fost si noi afara insa pentru mine este cumplit, stau la etajul 4/4 si sunt toata ziua singura acasa deci nu pot sa cobor carutul singura,jos nu pot sa-l las ca sunt cu chirie aici (sper nu pt multe luni de acum inainte) si administratorul nu ne da voie sa lasam carutul la spalatorie). Asa ca am plimbat fata in brate, nu-i ea chiar asa grea dar m-a rupt de spate.
Offf, sa tina vremea asta buna sa ne mutam si noi ca nu mai suport blocul asta
Scuze, imi vars si eu oful aici, unde altundeva?!

Voiam sa va intreb ceva dar am uitat
Poate imi aduc eu aminte

Fuuug ca se aude o fata mica care o striga pe mami

Pup

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

http://picasaweb.google.com/tudoralina79/MinuneaNoastra#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

neatza mamici cu pitici;
dupa lupte seculare l-an convins pe al meu sot sa imi lase laptopu acasa; dar am reusit doar dupa ce l-am pacalit ca am de platit ratele si ca cei de la brd unde tre sa imi trec eu conturile au program decat de la 9 la 6 ; maine cred ca iar se incheie domnia pe laptop;

raportez un copil cuminte dar cu un stomacel foarte sensibil; cat timp nu mananc nimic altceva decat gratar, compoturi, lapte, iaurturi, e cea mai cuminte, nu plange, ne jucam, dormim, noaptea baga somn cel putin 5 ore legate, e de vis; cum calc un pic pe langa cum facem ca trenul dimineata; aseara m-a mancat undeva si am mancat si eu o bucatica de pizza ca ii facusem soatei din dotare si mirosea prea bine; din pacate fii-mea nu a apreciat pofta mea, ca de dimineata de la 5 cand s-a trezit se screme incontinuu si vomita cand nu reuseste sa traga parturile; acum scriu cu ea pe burta ca asa am reusit sa o adorm un picut, ca e chioara de somn; ea e obisnuita sa doarma de la 10 seara pana pe la 8 dimineata cu o sinura trezire sau maxim 2 decat de schimbat si papa si apoi somn la loc, iar acu de la 5 nu a dormit deloc; mi-e si mila de ea cum sta acu agatata ca o maimutica;

a, sa nu uit, la multe lunite si ani sarbatoritelor de azi, Elena, Maria Sofia, Alexia Maria, Catalina Ioana

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Maria Sofia,Alexia Maria,Catalina Ioana, sa fiti sanatoase,sa va bucurati parintii toata viata!

Buna dimineata!

mi-am papat salata bulgareasca cu omleta..mi-am pus masca pe par..acu am trecut la cafea si tutun
e bine ca din sarcina am ramas cu un obicei bun..pap dimineata bine inainte de cafea..vreo 9 ani de vedeam mancare pana la 13 crapam,niciodata nu am putut manca dim.

Anka draga..raportez de bine intervalul scurs de aseara si pana acu,fara dureri de burtica,papa si somn la greu..dimineata rasete si gangureli de l-a facut pe tasu sa plece la birou iar la 8..in loc de 7..tot mai avea cate ceva sa ii povesteasca

dupa baita cu colacul minune,a stat la masaj ranjind,fata de urlaturile din serile trecute. deci,cifra 3 e buna..e spre bine (trebe sa functioneze puterea gandului altfel m-am ars).
azi prind curaj si fac si experimentul ''fara leacuri '' pentru colici,nu ii mai dau nimic sa vedem cum se comporta,pentru am impresia ca sunt degeaba..el cand vrea sa fluiere..apoi fluiera deci daca dispar azi stiti si de ce..fluieram in cor macar

Sa aveti o zi frumoasa!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Buna dimineata feteleeee!

in primul rand, LA MULTI ANISORI frumosi celor 4 printesici care implinesc 3 si o luna azi, ELENA, MARIA SOFIA, ALEXIA si CATALINA

iar apoi.. un calduros LA MULTI ANI!!! IRINUKA
mamica noastra (oficial prima din odisee) cu cea mai intensa galerie!
sa fii sanatoasa si iubita, mami si sa crestesti toti 3 impreuna frumos!

fetelor, dragelor, eu ma duc sa va citesc din urma, pentru ca am avut seara de spalat (LOL) si azi sunt singurica cu AMANDOI
flavia e si ea in clubul mucilor

dar culmea, e mult mai bine. pe principiul "du-te la distanta ca tusesti pe asta mic", mai adaug si un "daca tot esti acolo, da-mi si mie te rog ala/ alalalt, etc"
ce mama buna sunt si eu

va dau si eu o cu laptic si ma duc sa vaz ce ati mai compus aseara

pupicei mii! si o zi super sa avem!

AMR 11 kg
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

am citit si eu un pic din urma si am vazut ca vorbeati de scutece refolosibile..si pe noi tare tare ne-a batut gandul sa luam..si mai ales p fetele care sunt la primul copil si probabil il vor si pe al doilea cred ca meritat tare tare..dar cum spuneau si fetele sunt tare scumpe! noi de la hip hip am vrut sa luam..au multe modele..intrati pe site si mergeti sa le si vedeti..

partea mai nasolaa la ele..dupa cu mi-a spus medicul de fam, este ca trebuiesc spalate la temp mari si calcate..pt ca altfel bumbacul acela tine bacteriile..adik au si bune si rele..sunt bune ca lasa pielicic sa respire si sunt mai confortabile pt bebitz, dar pe de alta parte trebuiesc spalate zilnic si calcate ca sa omorati bacteriile..si mai ales la fetite trebuie avut grija ca ele sunt mult mai sensibile..pe cand pampersii de toate tipurile sunt sterili.. na..pana la urma am renuntat la aceste scutece refolosibile..

inca nu am luat marsupiu plus tot de la hip hip..desi parca la voi citisem de o fata care era super incantata de el..dar tot ea zicea de ariciul respectiv cu care se prinde..k daca adoarme bebe in marsupiu e nasol ca se trezeste cand deschizi ariciul..uff.. cred ca voi lua un sling..vreau sa fie usor de pus, subtire si sa-l folosesc si prin casa si in parc ...ce imi recomandati? si ceva preturi va rog!

in rest..mai avem si noi putin in varianta 2 in 1! abia astept sa-mi vad printesica! abia astept sa cresca sa se joace cu Tudor!

va si asteptam si noi colacelul!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas fetita]
AMR 3 sapt de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata! La multe lunite sarbatoriTelor de astazi! Si La multi Ani Irinuka!
Piciul asta al meu pe masura ce creste, in loc sa isi mareasca intervalul dintre mese si-l micsoreaza. daca pana acum vreo sapt manca la 3-4 ore ziua si 4-5 ore noaptea, acum nu mai depaseste 3 ore nici mort fie zi sau noapte. De obicei dupa 2 ore incepe sa dea semne de foame. Ziua il mai amagesc, il mai gadil ca sa uite, dar noaptea nu am nociun chef si la primul scancet ii dau papa. Astfel ajunge sa manace la 1, 3,5,7 apoi intram pe programul de zi. Oare nu manaca suficient de consistent? Dar eu ii dau pana nu mai vrea.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna dimineata fetele!

LA MULTI ANI IRINUKA!!

LA MULTE LUNITE ELENA (Carmen Marieta), MARIA SOFIA (Codruta84), ALEXIA MARIA (Mvb), CATALINA IOANA (Madutza)! Si spuneti-le mamicilor voastre ca le mai asteptam pe la noi!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

m-am intors :)

multumesc fetelor pentru sfaturi si incurajari la subiectul BURIC

am o intrebare: unde e linkul cu puseurile de crestere? as vrea si eu, pwetty pwease!

si inca o intrebare: in MEI-TAI de la cate luni poate sta bebelinul? de cand isi tine capul? sau merge si mai inainte?
apropo, daca va intereseaza mei-tai-uri facute pe comanda (adica sa iti alegi tu culorile si materialul), spuneti-mi. am gasit un site cu o foarte draguta doamna care le face pentru 90 de lei si arata suuper

AMR 11 kg
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza

La multi ani printeselor Elena, Maria Sofia, Alexia Maria, Catalina Ioana, sa cresteti mari, frumoase si sanatoase, sa va bucurati parintii.

La multi ani Irinukaaa - toate dorintele sa ti se implineasca!

Sper sa ma lase Darius sa fiu mai prezenta azi, ne mai auzim

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput