Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Scuze, am corectat.
Merci Roxana ca mi-ai atras atentia .

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci... la mine nu merge calmatul cu Mozard sau Vivaldi. In singurele ocazii cand a fost calmat de muzica am folosit "Gainusa cea motata" si "Vulpe tu mi-ai furat gasca"

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Despre jucarii - subiectul meu preferat :)

Prima jucarie si care a ramas de baza pana in ziua de azi sunt albinutele - 3 albinute cu aripi de fluturasi (sic!) de-alea de plastic cu bilute zornaitoare inauntru, de agatat la patut/carucior/etc. Care zornaie frumos si usor (adica nu trebuie lovite prea tare - ca mai avem si alte sortimente si nu ne plac). Usor usor am invatat sa le nimerim, sa le zdranganim, etc.

Apoi a urmat leutul Lamaze - asta e un leu de plus foarte colorat, dotat cu inele de dentitie si papucei fasaitori, care atunci cand il misti scoate un sunet de zici ca toarce - foarte misto si linistitor. Il puneam in scoicuta langa ea si o leganam (ca sa toarca animalul) - si ea se conversa acolo cu leutul pe limba lor.

Acum a inceput sa prinda obiectele si i-am imprumutat de la niste prieteni un playground de care ii agat alternativ diverse jucarele - albinutele, vreo doua jucarele de plus, leutul si altele - si se distreaza foarte bine cu ele: se chinuie sa le prinda, sa le duca la gura, vorbeste cu ele, se mai enerveaza cand nu ajunge la vreuna sau nu reuseste sa o prinda si tot asa...

De ce credeati voi ca am devenit mai activa zilele astea? Traiasca playground-ul.

Am pus doua poze pe Picassa - cu albinutele si cu leutul Lamaze. Cu playground-ul nu am, dar fac acum si pun si cu el. Elefantelul roz care mai e in poza cu leul nu are inca succes - nu stie ce sa faca cu el si nici eu nu stiu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

loutzy da, pe cel de la stat l-am facut ... mi-a zis ca e posibil sa fie ori somnolent,ori agitat. al meu era agitat si ii pica ochii in gura...a adormit intr-un final...dar se tot foieste si icneste in somn.
roxx multumesc pt sfaturi...am vb si cu sormea, mi-a zis si ea sa ii pun cartof sau comprese reci sa mai reduca din durere.eu nu am stiut ca il dor piciorusele, si ii faceam exercitii sa scoata basinelele, idioata de mine nu s-a gandit ca a fost si el intepat si e dureros locul acolo. bine ca mi-am dat seama repede.
vroiam sa ma pregatesc pt baita...bine ca mi-a zis sormea ca nu se face baie prima zi dupa vaccin...ea nu mai stie daca si a doua zi.ea a patit-o cu primul bebe, nu i-a spus dr sa nu ii faca baie,si i s-a umflat locul acolo,a facut si infectie de a ajuns la operatie. voua v-a zis dr sa nu faceti baie?cat timp?
aaa roxx...da o sa ii verific si temperatura.mi-a zis sa ii dau panadol sau eferalgan daca face febra peste 38. el doarme de obicei cam 5 ore noaptea...dar daca face febra, banuiesc ca se agita si el...sau sa imi pun ceasul sa il verific din cand in cand?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

hello
Tunde, Doloress multumesc

azi am fost mai bine, a dormit si ea si n a mai stat agatata de tata toata ziua ca ieri
am fost si noi afara, a fost frumos

Andri31, tu pe unde plimbi buburuza?Noi am fost mereu in parcul Tabacariei desi stam la Gara..ca am fost cu tati
dar cand o sa iesim singure cred ca o sa stam aici in parcul de la gara chiar daca nu mi place..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Carmen doar in ziua respectiva nu ai voie sa-i faci baie. La noi s-a inrosit la piciorus cand am facut vaccinul asta si tot asa era agitat. Am pus compresa cu apa rece. Nu i-a pre placut dar in jumatate de ora nu se mai vedea nimic.
Sunt sigura ca daca iti face temperatura (sa dea DD sa nu faca) o sa stii. O sa se agite si mai tare si n-o sa doarma. Verifici si tu din cand in cand ca sa fi sigura. La noi n-a facut. Va tinem pumnii sa nu faca nici la voi si sa se linisteasca puiutul.

Eu am avut copil cunimte azi dupa panarama pe care-a facut-o afara. A dormit 4 ore si putin. Supeeer tare! Apoi i-am facut baica a papat si acum doarme iar. Un dulce.

Am avut musafiri socrii care s-au purtat ca si cum nu s-a intamplat nimic. Si s-au intamplat... multe. Dar pentru ei s-a sters cu buretele. Brrr - ce oameni, ce caracter!
Noroc ca a trebuit sa dau de mancare lui Patrick si n-am avut "onoarea" sa ne conversam prea mult (nu ca am avea ce).

O seara minunata si o noapte dormita cat mai multe ore va doresc!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CARMEN, il verifici cand te trezesti, nu tre sa stai acum stresata. (Eu mi-am dat seama ca la primul episod de febra m-am panicat aiurea, bine aveam si o dr tampita care mi-a sustinut panica intr-un mod nefondat. Am intrebat actuala pediatra, femeie sanatoasa la cap, dupa ce perioada in care nu ii scade febra e panica mare - mi-a zis ca dupa 48h! Ceea ce nu e cazul acum, la vaccin). Deci: il verifici cand te trezesti, cu mana la ceafa, o sa-ti dai seama imediat daca arde. Poti sa verifici si cu termometrul, ca sa fii sigura. Daca e cazul, ii dai ce trebuie si gata. Nu e motiv de panica absolut deloc. Nu cred sa se agite (mandra mea a facut 38,4 dupa vaccin, dar s-a comportat absolut normal; am pus supozitor, a scazut si gata, asta a fost!). Pup fata

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx;mersi.Beau ceai din ala de care zicea Sherbi -teekanne..e bun la gust.Pentru orice eventualitate,am zis ca imi iau niste pastile.Buba mananca mai mult si daca nu m-as mulge dimineata..nu mi-ar ajunge lapticul seara.

Imbracatul; cica numai o haina in plus trebuie dat la bebe fata de cum suntem noi imbracate..un tricoas in plus.Noi aveam 15 grade .body+salopetica (CU CARE STA IN CASA)+cosmonaut subtire..cand sufla vantul puneam o paturica subtire pe ea.Asa dormea in scoica.

Ati vazut bebe de 4 luni gasit in Japonia?a supravituit dupa 92 de ore..scumpetel mic..ti-se rupe inima cand le vezi.

Pfaii ..deja imi e frica de vaccin..stiu ca Mario facea urat la asta de 2 luni..ii dadea si nush ce picaturi ,care l-au tulburat rau...urla cu orele.Temperatura n-a facut de la nici unul.II dadeam deja inainte supozitor de paracetamol si puneam compresa repede cum ajungeam cu el acasa.

Blue Night;24-25 de grade erau afara?moamaaa!la noi prin iulie daca vor fi temperaturi asa ridicate.

somnic pufos

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am mai pus o carte pe e-mailul comun - The No-Cry Sleep Solution. Eu am inceput s-o citesc, n-am mai terminat-o, nu prea stiu ce sa va zic, insa am auzit ca ar fi faina, are sfaturi bune.

Mergi la inceput

Tunde, atata am estimat eu la soare... Si vreo 20 la umbra.
Somn usor, fetele!

Mergi la inceput