Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

noi mancam la 2-3 ore noaptea..total diferit de la o zi la alta...dar ziua..e balamuc total...cum cere ea...din ora in ora..din doua in doua,cand are chef..poate raman fara tzatze..fara sfarci intr-o zi

fetelor -si galafor e bun pt stimularea lactatiei?

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Tunde si eu aveam impresia asta acu vreo luna ca ma lasa fara sfarcuri, ma usturau de nu stiam ce e cu mine. Acum s-a mai reglat ziua mancam cala la 2 h iar noaptea la 3-4 depinde de noapte. Inca nu avem un program fix desi ora de culcare e aceeasi 9 juma.

Si eu am ceva burtica, dar sincer nu am primit comentarii inca.Mi-a zis doar al meu sot ca ma baga la cura dupa ce termin cu alaptatul.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Frate, ZIKI, ce subtire l-ai scos imbracat...

TUNDE, esti tare haioasa, fara sfirci, zici?

ROXX, nu ca te-ar consola... dar si eu sunt cu-o burtaaaaa...

pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, da, si galaforul e bun, am luat si eu la inceput, mi-a recomandat dr mea - 6 pastile pe zi in reprize de cate 2. Apoi am rontait niste galactogil. Acu am ramas doar pe ceai, si nici ala in fiecare zi. Doar cand simt eu ca e nevoie.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

raportam 2.5h de stat afara si primul bronz cu ochelari din acest an

zuza mea a dormit si afara si in casa inca 4h dupa ce ne-am intors

imbracat (acum cand vad cu ati imbracat voi buburuzele n-am prea nimerit-o dar nici nu am gasit-o transpirata cand am intrat in casa): body lung si pantalonasi de casa + salopeta grosuta + urs + 2caciulite.

si mai voiam ceva dar ...

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

aaaaa : vitamina C trebuie schimbata ? si D ?

si inca: zuza mea la 8 sapt nu gangureste ... si rareori imi zambeste cand ma maimutaresc la ea... sa fie ceva in neregula ?sau se pune ca are abia 4 sapt varsta reala ? (ea grabindu-se cu 4 sapt)

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ce fac fetele ? am facut vaccinul, am scapat de stres. a plans, dar nu forte mult cum ma asteptam. apoi a adormit bustean vreo 2 ore, am iesit afara, a dormit si afara, si de la ora 17 de cand am intrat in casa, e agitat rau...adoarme cate 10-15 min si se trezeste plangand.mi-e mila de el...ca il vad ca e rupt de somn,dar ceva il deranjeaza.cine stie...vad ca a adormit iar,sper sa doarma pana la baita !
Ati umplut ceva pagini azi, nu am avut timp sa va citesc...sper ca nu am pierdut nimic important
Ma duc sa spal vasele cat mai doarme piticotul !
Va

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

ce fac fetele ? am facut vaccinul, am scapat de stres. a plans, dar nu forte mult cum ma asteptam. apoi a adormit bustean vreo 2 ore, am iesit afara, a dormit si afara, si de la ora 17 de cand am intrat in casa, e agitat rau...adoarme cate 10-15 min si se trezeste plangand.mi-e mila de el...ca il vad ca e rupt de somn,dar ceva il deranjeaza.cine stie...vad ca a adormit iar,sper sa doarma pana la baita !
Ati umplut ceva pagini azi, nu am avut timp sa va citesc...sper ca nu am pierdut nimic important
Ma duc sa spal vasele cat mai doarme piticotul !
Va

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Ai facut vaccinul de la stat?
Daca da agitatia e de la vaccin e unul din efectele secundare.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

ANDRI, stai linistita, de la 2 luni incolo incepe sa zica ceva pe acolo..si oricum fiecare copil e diferit. NU-ti face pb, incepe ea imediat...

CARMEN, e posibil sa il si doara locul intepaturii. Pune-i o felie de cartof crud lipit acolo cu putin leucoplast. Si urmareste-l peste noapte, e destul de posibil sa faca febra. Presupun ca ti-a recomandat dr ceva antitermice.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara.
Danina, uite despre colacei ca asta vorbim: www.dhgate.com/30pcs-safety-baby-neck-swim-ring-float-with/p-ff80808127dc433f0127f5630d4a2785.html" target="_blank">colacei

Ziki, si eu mama la fel de "denaturata". Am iesit si ieri si azi in body cu maneca scurta si costumas subtire (pantalonas plus hainuta), si palarioara de soare. Ieri am descheiat la un moment dat hainuta, azi am si dat-o jos de tot o buna perioada, cat am mers pe la soare si apoi a zburat un timp si palariuta de soare (ca e mare si o enerva). Bineinteles ca am scandalizat o doamna mai in varsta cand m-a vazut cu ea in brate doar in body si pantalonasi.

Dar eu eram in tricou si la soare mi-era cald. Cred ca erau 24-25 de grade si m-am gandit ca e mai mult decat are in casa - de ce sa o tin imbracata mai gros? Si a fost fierbintica tot timpul, am tot verificat. Sper ca nu fac prostii, dar nu prea inteleg de ce ar trebui sa fie ea imbracata de trei ori mai gros decat mine. Iar ea pare ok.

A propos de reactii - cred ca nici ei nu-i place caldura, seamana cu mine. Duminica in IOR, cat am stat la soare la un loc de joaca devenise groaznic de agitata si nervoasa si nu stiam ce are. S-a calmat cand i-am dat jos caciulita si i-am descheiat hainuta - cred ca ii era prea cald.

Pup fetele si sanatate multa muciosilor!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

ANCA, nu merge link-ul ala, cere username si parola...

_

Roxana

Mergi la inceput