Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Apropo de caciula - ia ziceti, cum imbracati bebeii cand iesiti afara pe vremea asta?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

eu nu i-am pus caciula si m-a oprit o tantie pe strada sa se ia de mine
noi azi am fost asa: body cu maneca lunga, pantalonsi din aia de casa mai subtirei si pe de-asuprea un hanorac cu gluga si inca o pereche de pantaloni

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

MA DECLAR DEPRIMATA OFICIAL..MAMA LOR DE KILE!!
Sa va povestesc: cum impingeam io ieri la carucior prin cartier zaresc masina de inghetata, stiti voi, aia din care se aude muzica si catre care alearga toti copiii. Eu cum iesisem pe aproape de casa nu aveam portofelul la mine...sa mor de ciuda nu alta! Asa ca azi ies hotarata: ma duc sa-mi iau inghetata! Si ma opresc ca o floricica la un magazin. Cer o inghetata fara cacao (mama reponsabila care sunt). Vanzatoarea, o pustoiaca de 21-22 ani ma intreaba: "Cat are?", "2 luni jumate" zic io mandra foc. Aia se uita la burta mea si intreaba: "Si al doilea e pe drum?" Io ma innegresc la fata - "Pai n-auziti ca d-abia am nascut?" Replica: "Aaaa, si ati ramas cam cu burtica...sa va incingeti, va face bine". Am bodoganit io acolo ceva si am iesit un car de draci. Mi-a mai zis si "sarumana" la plecare Iote frate la tinerelele astea, ntz ntz ntz.. Ce sa va zic, mi-a stat in gat inghetata aia. Tre sa ma apuc de un pic de dieta frate, ca nu se mai poate, macar sa renunt la dulciuri

_

Roxana

lasa..pe mine m-au intrebat in maternitate doua persoane dc sunt insarcinta, si vorba aia eram cu bebele in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

deci e clar. am dat chix si la imbracat copil.
eu l-am scos in body cu maneca lunga, pantalonasi intregi - cu sosetuta, caciula subtirica pe cap, si sac de dormit. pus pe dedesubt, iar partea de deasupra doar invelit asa...

o fi fost prea subtirel? ca eu, dupa cum spusei, plecam cu 9 cojoace.
chiaaaar! anul asta am uitat sa fiu atenta la BABE...
cum o fi fost pe 8?

AMR 11 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Da, LORI, scrie mare cat capu pe cutie, am luat si eu una noua azi si am constatat...

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Aaaa, nu v-am povestit alta faza de zilele trecute. Ma plimbam eu cu mandra in wrap. La un moment dat ma abordeaza o babutza care cersea: "Maica!" ...Ma gandesc "acu o sa-mi ceara bani."..cand colo ce credeti: "vezi ca strangi copilul ala de gat!"

_

Roxana

Mergi la inceput

exista si niste scoci de la PA care le bagi in sutien si astfel colectezi laptele (cica). eu am dar le-am folosit doar la inceput cand facusem rani ca nu suportam sa ma atinga nimic pe sani. eu ma oftic tare rau cand pierd lapte...si asa nu e suficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

primit colacelul...multumiri...
diseara facem proba si maine punem poze...

astazi a venit primavara la noi si am stat in parc 3 ore, asa m-am bucurat de un copil sforaicios tot timpul si un catel epuizat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lorich' super jucarii..si in sfarsit am vazut si pe mami Lorich!

Roxx' Cand am iesit din spital ..m-am intalnit cu una;zicevai ce burtica fromoasa ai..
-cand trebuie sa nasti?
Io zic -am nascut de o saptamana deja..
Ea super rosie la fata//
Eu super dezamagita de mine

Doloress;mai am ceva scurgere alba-galbuie..putin.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

noi mancam la 2-3 ore noaptea..total diferit de la o zi la alta...dar ziua..e balamuc total...cum cere ea...din ora in ora..din doua in doua,cand are chef..poate raman fara tzatze..fara sfarci intr-o zi

fetelor -si galafor e bun pt stimularea lactatiei?

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 7!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu am patit invers cu comentariile - lucru flatant de altfel. M-am dus sapt trecuta la Cora dupa cadou si dupa ce am facut cumparaturile o intreb pe tipA de la casa "unde se dau cadourile?" la care ea "in capat, dar daca nu vi se vede burta va trebui sa faceti o dovada ca sunteti gravida" M-am simtit tare bine, desi burtica e acolo, eu o vad. Am ramas cu 10 cm in plus in talie dar sunt pusi uniform de jur imprejur.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput