Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Fetelor multumesc pt sfaturi...s-a trezit la 22.45...e treaz de atunci,dar nu face scandal.i-am pus felii de cartofi, nu se umflase..dar asa pt orice eventualitate.ma duc sa ii dau sa pape iar,si sper sa adoarma.
va noapte buna !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

wudyce tampit administratorul de la blocul vostru! de ce nu cobori carutul, urci sus repede, iei fata, cobori, te plibi si pe urma cand va intoarceti acasa, urci copilul, si apoi carutul. stiu ca inseamna un du-te vino maaare pe scari dar asa macar nu iti omori mainile si spatele cu cea mica in brate.aaa, si daca iti faci probleme sa nu dispara carutul, poti sa iei un lant de bicicletesi il legi de usa, bara, scara!eu desi am lift, fac exact asa cum ti-am zis pentru ca de la usa liftului pana afara am 22 de trepte inalte pe care nu pot sa le cobor si cu copil si cu carut.

shines, vino numai cu vesti bune despre cifra magica 3!

lucia 8 ore!!!!! da si la noi, unde recordul e de 5 ore

am citit tot...dar m-a pocnit uitarea...
am vazut ca vorbeati despre imbracatul pe vremea asta frumoasa. noi iesim in body cu maneca scurta peste care avem salopetica la fel de subtire ca body (asa sta si in casa la 22-24 de grade) plus o salopetica mai pufoasa si caciulita nici subtire dar nici de iarna, ceva intermeiar, cum sunt cele crosetate daca stiti. si ii e bine mandrei. avem si paturica in carut, daca bate vantul mai tare, invelim fata

irinuka, la multi ani, sa dea DD sa nu iti lipseasca nimic si sa fii fericita intreaga ta viata!

gabivalceanu, te iei la intrecere cu ziki la povestiri haioase vad. aman2 m-ati facut sa hihonesc cu cupilul in brate de i-a picat tata din gura

fetelor, nu va mai stresati cu kg...bucurati-va de perioada asta minunata, ca se duc ele kg...si la vara o sa fim niste mamici superbe!va

missmj, maa bucur ca ati trecut peste vaccin fara peripetii!pupicei

noapte buna...

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata!

ma duc sa beau si eu cafeaua si revin cu capitol nou.

sa aveti o zi frumoasa!

Carmen..pup oltenasu mic

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CARMEN!!!! sa fii sanatoasa,iubita si fericita!!

Mergi la inceput

Capitolul nr. 10

Mergi la inceput