Pufi de ian-feb 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alicredo ceva modificari? alte poze? acum e timpul! deci haircut schimbata poza...si nyny bagat copil![]() din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
Multumim inca o data

Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
nyny spune:
| citat din mesajul lui miremia Mara a fost afara azi de 2 ori, a dormit 40 de minute cu 3 treziri , afara s-a jucat cu un catel al unui vecin si m-a sunat tati sa o aud...radea in hohote si avea asa un ras cristalin. Pe seara am avut un accident , am uitat o folie de plastic pt hartii pe jos, ea a alunecat si a venit cu gatul in coltul mesei, am plans cu lacrimute, acum "mananca" hartie dupa ce in prealabil a pictat cu iaurt tastatura.![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Parca vorbesti de David al meu... si noi la fel am iesit de 2 ori astazi. A dormit 45 min toata ziua in carut de la 11 la 11.45, iar seara a facut un balamuc ...

Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
nyny spune:
Danyelana spor la treaba cu proiectul si felicitari pentru Arthur cel istet si vorbaret
Ruxita foarte interesant ce spui tu
, m-ai cam pus pe ganduri...
Mamica fericita de
Mara si de
David
Povestea Marei
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui danyelana Ne mai tineti minte? Am fost trasa de maneca ( Simply si Ali ) sa pup poze ca trece termenul si m-am executat. ![]() ![]() Noi suntem f algomerati (vindem casa si ne vom construi alta dar inca nu e nici macar proiect si eu am tot muncit la proiect. Pana sa mergem la arhitect trebuie sa ne hotaram ce vrem si tot desenez si stricam, ne razgandim.... ![]() Am primit de Craciun un program arhitect 3D si am de lucru cu el. ![]() ![]() Arthur e din ce in ce mai sigur pe el, alerga si nu mai vrea sa dea mana si din acest motiv mai si cade. Sapt trecuta si-a facut aproape in fiecare zi cate o julitura sau vanataie ![]() Ince sa vorbeasca mai mult, zice cate un cuv in rom unul in fr Si de vineri e mama la mine ![]() si am cam iesit cu ea. Pup fetele ![]() ![]() Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
Uraaa! Ce bine ca avem vesti bune!
vorbaretul!
Cristi www.lucrumanual.tk/cercei/53-cercei-soare.html" target="_blank">Cercei "Soare" in mai multe culori
www.lucrumanual.tk" target="_blank">Obiecte handmade
sorina_bz spune:
Buna dimineata...scrisesem ditamai carnatzul, si nu eram logata.
Incerc sa refac, sa vad ce-mi amintesc....
In primul rand, poftiti la cafelutza!

Mire, Nyny...se pare ca pufii s-au vorbit ieri, sa nu doarma destul, si iris a dormit doua ture de 30 min, si inca vreo 2 de 15 min, la mine in brate, iar seara a facut scandal...
Mire...sorry de lovitura princesitei! Sper ca e ok, acum. Catei...si iris e lesinata dupa ei, sambata a trebuit sa ii caut caini, sa-i fugareasca, si am ajuns pe langa tomberoane..
Alicredo....
...abia astept sa vad colajul!
Ayanna....tare interesant link-ul, am sa caut si eu, in continuare 
.
Ruxita...tare interesant ce ai povestit de fetita de 5 ani a prietenei tale, de Ela si Kay....Eu si dianei, si lui iris, le-am vorbit inca de la inceput, de la aducerea acasa, mai tot timpul, prostioare de gen : "uite, acum schimbam scutecul, dam cu crema..", "auzi, usa, scartaie, este tata, iese din bucatarie", "facem baie cu apa, apa este uda, face plici..", "vezi, este noapte, intuneric, aprindem lumina"...de astea. Si, desi a vorbit destul de devreme (mai devreme ca iris), nici diana n-a fost o mare cititoare...Tot cam dupa varsta de 10 ani a inceput sa citeasca carti. A preferat totdeauna sa ma auda pe mine/taica-sau/mama mea citind/povestind, sa auda cd-uri, sa vada desene animate. Acum citeste, desigur, ca e musai, lecturile sunt obligatorii...![]()
Sunt curioasa ce o sa faca iris, nascuta fiind in alta "epoca", daca pot sa spun asa, si beneficiind de cu totul alte mijloace de stimulare senzoriala.
De exemplu, eu folosesc destul de mult pentru ea filmuletzele "Baby Einstein" traduse si explicate/umanizate de mine, cat si fel de fel de carti si carduri, ca www.amazon.com/Baby-Senses-Smell-Susanna-Beaumont/dp/1905051492" target="_blank"> asta, www.amazon.com/Baby-Senses-Taste-Susanna-Beaumont/dp/1905051506" target="_blank">asta sau www.amazon.com/First-Touch-Feel-Picture-Cards/dp/0756615186" target="_blank">astea, in afara de cartile si jucariile obisnuite.
Mamici de pufi...voi ce jocuri si jucarii mai executati cu pufii? Ce jucarii/jocuri prefera? Ce cantecele/poezii/povestioare le spuneti? Poate imi mai dati si mie o idee...

Trimit, si incerc sa revin, ca iar misca in front....
O zi minunata tuturor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
alicredo spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata...scrisesem ditamai carnatzul, si nu eram logata. Incerc sa refac, sa vad ce-mi amintesc....In primul rand, poftiti la cafelutza! ![]() ![]() Mire, Nyny...se pare ca pufii s-au vorbit ieri, sa nu doarma destul, si iris a dormit doua ture de 30 min, si inca vreo 2 de 15 min, la mine in brate, iar seara a facut scandal... Mire...sorry de lovitura princesitei! Sper ca e ok, acum. Catei...si iris e lesinata dupa ei, sambata a trebuit sa ii caut caini, sa-i fugareasca, si am ajuns pe langa tomberoane.. ![]() Alicredo.... ![]() ...abia astept sa vad colajul!Ayanna....tare interesant link-ul, am sa caut si eu, in continuare ![]() .Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
deci nu pot sa cred

!!!! am intrat intentionat sa dau cafeluta....si tu aici! pai cum se poate asa ceva????

asta-i facatura! nu-i asa dece?
inca lucrez
sper sa termin intr-o oradin 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui alicredo deci nu pot sa cred ![]() !!!! am intrat intentionat sa dau cafeluta....si tu aici! pai cum se poate asa ceva????![]() ![]() asta-i facatura! nu-i asa dece? inca lucrez sper sa termin intr-o ora |
Zvarle o cafea la mine, ca am avut o noapte...
Cred ca iris a aflat de jiji, si acum incearca sa-i faca concurenta...

Macar daca ar incerca sa-l intreaca si la cumintenia de pe zi...

tu vb serios? E aproape gata colajul??? Esti vrajitoare, sau ceva? Cum dumnezeu? Wow, "you are fast, roger!"
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
alicredo spune:
am o saptamana grea...si daca nu il termin acum,...mai are de asteptat![]()
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
deci nu pot sa cred ![]() !!!! am intrat intentionat sa dau cafeluta....si tu aici! pai cum se poate asa ceva????![]() ![]() asta-i facatura! nu-i asa dece? inca lucrez sper sa termin intr-o oradin 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !![]() te iubim puiule....!!! |
eu asta patzesc mai de fiecare data....mi-a luat painea de la gura

neatza fetili...si noi suntem fresh de la 6 dupa o noapte siecsoasa, rau...mama lor de dinti....nu plangr dar se foieste non stop...cauta tt...molfaie...adoarme...10 min si de la capat...
ruxita..am citit cam cu ochii lipiti mesajul tau cu fetiza de 5 ani.....u pot sa zic decat woooooow...
poate sunt nebuna insa nu stiu daca mi-as dori un copil asa....mi se pare un pic cam mult prea mult pt varsta asta...sunt de acord ca trebuie stimulati...insa...nu exagerat...as vrea sa aiba o copilarie normala cu jocurile specifice...sa-si aduca cu drag aminte....pt ca..daca e materialul bun...la sf clasei a 8-a va sti la fel de multe ca si fetitza...e complicat si ar treui sa scriu un carnatz...
dany...bine ai revenit...ce sa zic spor la treaba, sa reusiti sa va gasiti proiectul potrivit...prg respectiv se gaseste si pe net?
alicredo

sorry pt ieri ....am disparut ca magarul in ceatza/....Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui decenuela eu asta patzesc mai de fiecare data....mi-a luat painea de la gura ![]() ![]() ![]() ![]() neatza fetili...si noi suntem fresh de la 6 dupa o noapte siecsoasa, rau...mama lor de dinti....nu plangr dar se foieste non stop...cauta tt...molfaie...adoarme...10 min si de la capat... ruxita..am citit cam cu ochii lipiti mesajul tau cu fetiza de 5 ani.....u pot sa zic decat woooooow... poate sunt nebuna insa nu stiu daca mi-as dori un copil asa....mi se pare un pic cam mult prea mult pt varsta asta...sunt de acord ca trebuie stimulati...insa...nu exagerat...as vrea sa aiba o copilarie normala cu jocurile specifice...sa-si aduca cu drag aminte....pt ca..daca e materialul bun...la sf clasei a 8-a va sti la fel de multe ca si fetitza...e complicat si ar treui sa scriu un carnatz... |
Dece...offf, chiar ca mama lor de dinti....tot asa face si iris, se foieste nonstop...am culcat-o aseara la 8 jumi, si la 10 deja plangea....nu la fiecare trezire plange, cateodata mai geme, mai scanceste...a mancat la 2 jumi, 4 jumi si 6 jumi, si de la 6 jumi e fresh...
Sunt zombie,...si nici ziua nu doarme, sa pot si eu sa atipesc...Ehh, 'or trece si astea cumva.

Pe seara am avut un accident