Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!
Noi zilele astea am profitat din plin de vremea frumoasa de afara. Am fost cu piticii in parc si am stat sa recuperam pt toata iarna

dya la multi ani pt ieri! Sa fi fericita si sa ai un bebe sanatos!

Ireth si Florina felicitari pt fetita si baietel.

Sanatate fetelor care se simt rau si bafta celor ce merg la amniocenteza...s.a (scuze ca nu mai retin nume si ce si cum face fiecare )

sd cristian ma bucur ca bebe este bine.

Rammy, parca tu ziceai ceva de dureri ... Eu cred ca o sa mi se desfac oasele cand merg pe drum ...Am niste dureri groaznice

Eu raportez + 8 kg ... sincer, nu ma prea strresez pt ca stiu ca o sa dau jos dupa nastere

Pt vergeturi eu folosesc ulei de masline. Dar la primele 2 sarcini nu am folosit nimic si am niste vergeturi de toata frumusetea . Dar nici de astea nu ma prea stresez, pt ca apoi nu o sa se mai vada asa .... si pana la urma asta e .

Bebele meu este fff miscaret.... de dimineata l-am luat pe tati in brate sa-l simta si (sa-l trezeasca si pe) el

Am vazut si eu pozele noi cu burticile frumoase ... si am pus si eu o poza cu burta scoasa la soare ... sa vedeti ca numai pare asa de mare cand este imbracata .

Scuze daca am omis pe cineva...nu am facut-o cu intentie

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 23+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtoaselor,

Ieri m-a dat afara Alex de la calculator, ca avea treaba, si n-am apucat sa termin de istorisit. Deci, reiau

Cat am stat acolo la eco am vb cu mai multe viitoare mamici. Era una care facuse undeva la 30 de ecografii pana la 7 luni (vezi babyblue, vezi? se poate si mai bine ). Chiar ieri facuse una dimineata, una acum, la doctor, si inca una la Medlife, spre seara. Bine, o si inteleg pe de-o parte, pierduse 4 sarcini anterioare, din motive necunoscute. Si faze de-alea: pana la eco morfo de trim. II toata lumea zicea: siiiigur e fata! sigur sigur! 100%! si la eco de trim. II doctorul ii intampina cu :"cum o sa-l numiti? ia uitati ce cucu frumos are ". Deci eu de-aia nu pun inca culoarea caruciorului la semnatura, astept pana pe 4 aprilie sa imi zica clar ce e.
Sotul oricum era cam indiferent ce e (zicea el) dar aseara cica: lasa, mai bine ca e fata, am gasit si nume, si fetele sunt mai mamoase, asa, mai lipite de parinti. Nu zabzauce ca baietii, cum eram eu cand eram mic! (cred ca uita ca o sa fie leu )
Mi-a mai scazut data nasterii, de la 13 aug. pana pe max. 8; doctorita mi-a zis ca o sa nasc undeva la sfarsitul lui iulie. Vom vedea. Mi-a zis ca doar 5% din nasteri se produc exact la momentul stabilit (de obicei la cele cu ciclu regulat, nu ca mine...)
Si mi-a dat sa iau NatalVit-ul asta care nu se gaseste aproape deloc, a trebuit sa fac o comanda speciala care sa imi vina maine sau poimaine. Deh, e prea nou. Mai bun decat Elevit-ul, zicea ea. Om vedea!
Multumesc mult fetelor pentru urari si incurajari Nu-mi fac griji ca e bebe mai mic cu o sapt, pentru ca mi-a spus si doctorita, la cele cu ciclu neregulat nu ai cum sa stabilesti exact. Oricum, ecografia nu e 100% exacta niciodata... e doar un instrument de aproximare. Si daca a zis ca totul e bine...inseamna ca e bine Dormea, mititica, si cand a bagat aparatul pe ea, sa vezi ce a inceput sa dea din maini si din picioare (clar, nu le place!)
Cel mai important e ca... ma vad in mama de fata la fel cum ma vedeam si in mama de baiat codite, fustite, rochite... suna foarte interesant
Multumesc tuturor celor care au raspuns la intrebarile mele. Raman datoare cu o cafea/ciocolata calda
Lissa, si eu am pacatuit ieri, am mancat o pizza (jumate, nu intreaga!) cu vreo 3-4 guri de cola...
A, si mi-a mai zis ca durerile de spate localizate asa jos (deci nu de la kg in plus) sunt de fapt tot de la uter care se dezvolta si.. tot no-spa sa iau, ca face bine la bebe. Deci... iau, ce sa fac? Si acid folic in continuare, pentru ca daca organismul nu are nevoie de el, oricum il elimina prin pipi.

Cam atat, ma intorc la treaba, ca am multa rau.
Va pup pe toate!
Babyblue, vrem sa vedem burtoiul

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Cristi ma bucur ca bebe 2 e bine ...de kg acumulate asa de repede ce ti-a zis?

Felicitari fetelor pentru vestile bune de la echo .

Lissa si eu mai scap in sticla cu Cola cateodata si ma cearta Adi daca beau mai mult de un pahar. Dar asta nu se intampla in fiecare zi. Aaa, vineri ma duc la amnio, nu azi, desi parca as vrea sa treaca timpul asta mai repede ca m-am saturat de lumea din jurul meu care imi tot spune cat de tare o sa ma doara, doar-doar ma razgandesc .

Rammy ce ti-a zis doctorul?

Alexia nici eu nu am mai dormit o noapte cap-coada de cand am nascut...ba drumuri la toaleta, ba lipsa de somn ...asa am fost si la Razvi.

Mey eu nu prea il simt pe bebe ...sa fie datorita faptului ca am numai 16 sapt?

Aaa...si cred ca racesc iar...ar fi a 3a oara in sarcina asta .

O zi frumoasa tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Felicitari Ireth pt fetita, sa fie sanatoasa!
Felicitari Florina pt baietel!

Fetele si pe mine ma dor toate oasele,spatele,picioarele, chiar ca o baba ma simt deja, ma gandesc mai incolo cand o sa fie burta mai mare ce o sa fac...dar asta e..pt bebe supot orice,ea sa fie sanatoasa.

pupp la toate gravidutzele.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Neatza fetelor.

Felicitari Ireth, v_florina si sdcristian pentru vestile bune de la ecografie.

Raportam si noi: bb in grafic la masuratori, nici sub, nici supra-dezvoltat, greutatea aproximativa 469 gr, si...E FETITA! :)
Nu a zis 'se pare' sau 'in proportie de x', ci, dupa ce ne-a intrebat daca stim ce e si daca vrem sa stim, ne-a zis 'o sa faceti o fetita'.

Suntem foarte bucurosi ca bb e bine, eu sunt bucuroasa ca e fetita (desi sincer la fel ma bucuram si daca aflam ca e baiat), iar tati, desi zice ca se bucura si el, ofteaza de ieri...la gandul ca va avea 2 fete (eu si bb).

Ce m-a pus pe ganduri e lungumea colului, ca mi-a zis ca e f scurt, de doar 24 mm. Maine mergem la dr noastra (morfologia am facut-o la medlife), si sa vedem ce zice ea. La morfologie mi-a masurat colul doar prin eco pe burta. Sper sa fie totul bine, si sa nu fie nevoie sa stau in pat.

Zi usoara si frumoasa sa aveti!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Am intrat sa felicit si eu, fetele, pentru vestile bune: Ireth, Florina si Sd Cristian
Cereline, ce mare s-a facut si burtica ta( dar stai lini, tot bine arati)
Roxisi Anaemi, in opinia mea, aveti burticile cele mai mari.
Aratati f bine, nu v-ati ingrasat deloc?

17+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Felicitari Oxidoni pt fetita,super si eu tot fetita mi-am dorit si avem.Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza viitoare mamici de strunfisori.....

azinoapte am dormit mai bine.....nu a mai urlat si nici nu a mai facut febra....doamne ajuta sa se faca bine mai repede pt ca mi-e groaza de raceli/virusi/crocobauri
in schimb eu m-am trezit de la 6 ca sa fac pipi si pipi m-am facut pana sa trezit mini monster.ma ustura nas/gat/ochi, am o stare nasoala si ma doare tot corpul.....pacat de primavara frumoasa de afara ca nu pot sa ma bucur de ea toata ziua :((((

VA MULTUMESC MULT FETELOR CA-MI SUNTETI ALATURI DULCE

in alta ordine de idei, maine ma duc in sf la control....si sa-l vad pe bebe si sa vad ce ne aduce barza

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 21 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Ireth felicitari pt fetita
Florina felicitari pt baietel

Lulusor
– la mine sunt mari durerile ieri nu ma puteam misca , azi parca sunt ceva mai bine.
Anaemi da asa si eu nu pot sa merg pe drum de durere in masina daca dau peste o groapa simt ca lesit asa ma doare.
Medicul a zis ca din cuaza intestinelor ..ca sunt si constipata si bebe apasa pe intestine si de aia ma dor ..la eco bebe e ok ma pus si pe masa si s-a uitat la col si ala e ok..mi-a zis neaparat sa imi rezolv constipatia si sa iua magneziu. a inceput sa ma doara si ficatul da ma doare constant si zilnic si bineinteles ca nu avem ce ii face bebe la impins un pic in sus si apasa coastele pe el
Baiatul asta al meu e tare figura era cu picioarele pe cap si cu mainile sub cap …nu imi venea sa cred efectiv era indoit in 2…sotul zice ca seamana cu el ca asa era el cand era mic isi baga degetele de la picioare in gura si avem si poze cu el de pe la un an in pozitia aia, asa ca nu am ce zic …seamana cu sotul

19+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Neatza fetelor

Felicitari pentru fetitze si baietel..Deci fetitzele recupereaza...asa fetelor, asa...ca apoi baietii o sa se bata pe voi

Azi mergem si noi sa facem eco trim 2...am niste emotii.

Intre timp am pus una bucata poza cu burtica de azi dimineatza.

Acum va pup si va urez o zi frumoasa.

am vazut burtici una si una, dar sincer cea mai mare e a lui anaemi.

gata fug si eu la trebi.

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput