Strumfi si prichindei de iul-aug 2011(29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Neatza si de la mine!
Ana imi poare bine de cunostinta
Lisssa nu te simti prost, eu zilnic simt nevoia de junk food si sucuri, as manca toate prostiile, nu stiu de unde poftele astea, insa se pare ca marea majoritate dintre noi le avem.
Pot sa ma plang si eu de dureri de oase, spate si de burta? Mai tarziu ce m-oi face, numai asta ma intreb toata ziua
Maribell sanatate!
Florin, Oxidoni si Sdscristian felicitari pentru vestile bune e la eco!

Maria (27 nov. 2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neazta burtici!
Ireth , Oxidoni , felicitari pt fetitze , uite ca incep ele sa recupereze
Florina felicitari pt baietel.Sdcristian , ma bucur ca bebe e bine si creste sanatos.
felicitari la toate celelalte cu rezultate bune(scuze dar nu-mi amintesc toate numele .) si bafta celor care urmeaza sa faca eco sau amnio . Va tinem pumni fetelor.
Noi raportam agitatie mare la mami in burta., si parca a inceput burtica sa se umfle vazand cu ochii , dar si durerile de oase si spate si TOATE sunt mai mari. De frica vergeturilor ( nu au aparut, dar nu se stie) am inceput si eu sa folosesc o crema de la RILASTIL. Nu stiu daca se gaseste si in Romania , dar e foarte buna.
Cam atat de la noi , va pe toate si sa aduceti numai vesti bune

22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

IRETH FELICITARI PT FETITA....
FLORINA FELICITARI PT BAIETEL.....
OXIDONI FELICITARI PT FETITA .....
....si tuturor celor care au fost la eco si au vesti bune FELICITARI !!!!
CRISTELL MERCI dulce

LULUSOR MERCI MULT ...ESTI O DULCE
-eu am avut diabet gestational la prima sarcina, si, nu, nu are simtome iese doar glicemia mare....trebuie tinut un regim mai drastic asa si gata......bebe nu pateste nimic.daca vrei mai multe informatii te ajut cu placere....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 21 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Buna dimineata Burtici,

noi n-am inceput ziua grozav. Am avut o conversatie "frateasca" ( ) cu celalalt copil al parintilor mei , fiindca frate nu prea imi mai vine sa-i spun la cum ne intelegem in ultimul timp. A aflat ca va fi unchi si m-a sunat sa imi spuna cat de tare se bucura pt mine ca o sa am un bebe, dar ca "tot o tradatoare de tara raman, fiindca am invatat pe banii statului roman si acum in loc sa platesc taxe in Romania, contribui la bunastarea Germaniei" . Am fost si eu rautacioasa si i-am raspus ca imprumuturile de care beneficiaza Romania sunt in buna masura finantate de Germania, deci implicit si din taxele pe care le platesc si eu aici, dar tot m-a durut. Este ingrozitor de rautacios si nu-mi iarta ca am plecat din tara. Acum gata, ne-am descarcat, uitam rautatile si ne bucuram de ziua superba de primavara.

@ Lulusor- multumesc pentru compliment , nu pot decat sa ti-l intorc: in dirndl cel putin esti superba! Albumul il stersesem din greseala, insa l-am reconstituit aseara. Bübchen intra bine in piele, mai ales lotiunea si nici nu lasa pete pe haine. Mie cred ca mi-a recomandat analizele de diabet gestational pt ca in familia bunicii (desi ea nu a avut) au existat cazuri de diabet, in plus inteleg ca si varsta reprezinta un factor de risc. Uite un link unde te poti informa: http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Diabetul-gestational/diabetul-gestational-sau-diabetul-de-sarcina_854

@Alexia_ada- pentru durerile tale de spate masajul ar fi cel mai bun. Pt. gravide se face un masaj special, mai usor, si stai intinsa pe o parte. Oricum, eu nu ti-l recomand decat daca persoana este specializata, pentru ca daca nu se pricepe iti poate face mai mult rau decat bine. Pe aici sunt saloane care ofera masaj pentru gravide, intereseaza-te ca poate exista si in Romania.

Pupam

18+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Michelle_12

Buna dimineata Burtici,

noi n-am inceput ziua grozav. Am avut o conversatie "frateasca" ( ) cu celalalt copil al parintilor mei , fiindca frate nu prea imi mai vine sa-i spun la cum ne intelegem in ultimul timp. A aflat ca va fi unchi si m-a sunat sa imi spuna cat de tare se bucura pt mine ca o sa am un bebe, dar ca "tot o tradatoare de tara raman, fiindca am invatat pe banii statului roman si acum in loc sa platesc taxe in Romania, contribui la bunastarea Germaniei" . Am fost si eu rautacioasa si i-am raspus ca imprumuturile de care beneficiaza Romania sunt in buna masura finantate de Germania, deci implicit si din taxele pe care le platesc si eu aici, dar tot m-a durut. Este ingrozitor de rautacios si nu-mi iarta ca am plecat din tara. Acum gata, ne-am descarcat, uitam rautatile si ne bucuram de ziua superba de primavara.

Pupam

18+ & din burtica ei

Acum eu cred ca fratele tau ori te-a iubit foarte mult si s-a simtit el tradat si abandonat...ori chiar e rautacios din fire.
Si eu am una bucata fratior care imi mai trimite uneori replici acide, dar stiu ca nu o zice din rautate ci doar ca se simte uneori singur... acum nu stiu, oricum nu merita sa te mai stresezi pentru astfel de chestii..intr-adevar dor insa ....chiar merita sa te superi ?

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Multumesc Michelle
am gasit undeva in sectorul 4 un centru special pentru masaj unde fac si cursuri prenatale , deci specializati pe masajul pentru gravide, plus ca am vazut ca au colaborari cu diferite personalitati medicale
Am sa vb si dr joi cand merg la TT sa vedem , poate imi recomanda ea un centru

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

m-AM UITAT SI EU LA POZICI , SUNTETI SUPERBE TOATE
sI CE AU CRESCUT BURTICILE
AM MAI PUS SI EU O POZA FACUTA PROASPATA DE DIMINEATZA , CA SEARA CAND E SOTU ACASA UIT DE FACUT POZE ( DEASTA SUNT ASA RELE CALITATIV)

22+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna dimineatza la pranz din partea mea:))) lenevila mare ce sunt si azi, mi-am facut 2 feluri de salata si am bagat in mine:)))era foame la bebe:))
Am vazut noile pozici iar heheh superbe:)burtica mea pare mai micuta azi.. sau ce m-am obisnuit eu cu ea si nu mi dau seama:))
si azi e frumos afara imi place.. sper sa nu se strice vremea si sa vn primavara cu adevarat

Felicitari celor care au aflat ce ascund deja in burtica eu tot mereu imi amintesc ce smecheras am in burtica si cum s-a pus el ca la plaja:))
si celor care au rezultate bune la teste eco si au vauzt bebei miscand hihi
Va pupic dulce

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salut si de la mine!
Felicitari tuturor pt rezultatele bune la eco!(sorry ca nu am retinut nume, dar fac si de papa in timp ce mai dau un ochi pe aici)
Babyblue...ce e cu tine? hai cu pozele
Va pup pe burtici si o zi superba sa aveti!

21+ cu

Bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

S-ar putea sa ai dreptate Fecian, fiindca ne-am inteles foarte bine pana sa plec si eram apropiati, dar acum nu-l mai recunosc. S-a schimbat mult si s-a inrait. Se poate sa fie doar un mod de a-si exprima frustrarea ca a ramas singur. Incerc sa nu-i iau in seama rautatile, dar cand ma suna si ma "pupa" pe un obraz iar pe celalalt ma "palia o pauzaste", raman cu gustul palmei nu al pupicului.

Din fericire minunea din burtica este o sursa inepuizabila de bucurie si buna dispozitie. Ma gandesc la bebe si im trec toate supararile, desi inca nu-l simt. Ori este el lenes ori este mamica nesimtitoare. Citeam ca multe din voi il simt de multa vreme. Am insa rabdare, cand o sa vrea o sa se faca el simtit.

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Acum eu cred ca fratele tau ori te-a iubit foarte mult si s-a simtit el tradat si abandonat...ori chiar e rautacios din fire.
Si eu am una bucata fratior care imi mai trimite uneori replici acide, dar stiu ca nu o zice din rautate ci doar ca se simte uneori singur... acum nu stiu, oricum nu merita sa te mai stresezi pentru astfel de chestii..intr-adevar dor insa ....chiar merita sa te superi ?

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 19+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

18+ & din burtica ei

Mergi la inceput