Aspirante optimiste FELICITARI bella,ioana_iasi!!!
Raspunsuri - Pagina 6
walkiria spune:
Felicitari Bella !!!!! Sarcina usoara, bebic la termen, sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!
Felicitari Ioana !!!! Sa dea Dumnezeu ca de asta data sa stea bebita cumintel in burtica pana la termen si sa fie sanatos!!!!
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
lucianamoga spune:
Felicitari Ioana!
Sa dea Dumnezeu ca de data asta sa fie totul bine , si sa ai o sarcina usoara cu un bebe sanatos si la termen
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lorena_86 spune:
luiza, ce burtica frumoasa ai
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
ioana_iasi spune:
Va multumesc la toate,monke,mada,luiza,camcris,luciana ...la toate toate,fetelor nu mai stiu cu ce sa scap de nas supra incarcat...nu asi lua medicamente aiurea,
e asa de frumos ca e bebe si ma rog la dd ca la toate fetele aspirantele noastre si noi sa avem bb sanatosi si sa ne bucuram de ei...asta e cel mai imporant
si cand stau si ma gandesc ca vineri spuneam la fete ca ma rog sa-mi vina urati ca sa ma reglez cu cmva dati seama cat de deprimata eram
asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!
lorena_86 spune:
fetelor, am o durere de ovare si de uter de nu mai pot...va las...merg sa ma pun putin in pat ca nu mai pot de junghiuri
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
walkiria spune:
fetelor eu sunt in butoi rau de tot, va spuneam saptamana trecuta ca banuiesc ca am o infectie urinara, ei bine am avut dreptate.....am cistita provocata de bacteria E-coli.
am trecut prin momente groaznice, dureri de nedescris, cu spasme vezicale, aproape ca mi se blocase vezica, iar pt ca zultatul uroculturii nu imi iesise nu m-am dus la medic, insa joi nu am mai rezistat, am plecat de la munca val vartej si direct la doctor m-am oprit. Mi-a dat antibiotic -ciprinol- din fericire vineri dimineata mi-a iesit si rezultatul analizei si la antibiograma a reiesit ca este sensibila bacteria la acest antibiotic.
Problema mea este ca sunt dupa ovulatie, cam in Z9 DPO, mi-e teama sa nu fie bebelin si sa nu ii dauneze antibioticul, desi nu am semne ca as fi, sanii deja au inceput sa nu ma mai doara. Medicul mi-a spus ca daca nu iau antibiotic si sunt insarcinata pot face o criza care sa provoace avort....si cred asta, ca la ce dureri am avut....
Am tot citit pe forumuri si se pare ca desi face parte din categoria B au mai fost mamici care au luat si au avut bebei sanatosi...cu toate astea sunt tare speriata. trebuie sa mai iau pana duminica, cand voi fi Z14 DPO.
Ma rog din tot sufletul sa nu am bacteria si in secretia vaginala, ca se scapa ffff greu de ea si am inteles ca provoaca infertilitate
Dupa terminarea antibioticului tr sa astept cam o saptamana, ca sa se elimine din corp si sa-mi refac urocultura si sa imi fac si analiza din secretia vaginala (acum 6 luni nu aveam sigur in secretia vaginala ca mi-am facut analizele). daca voi avea nu voi mai putea spera la bebe, adica va trebui sa ma protejez ca sa urmez tratamentele.
Sunt atat de suparata cum nu va imaginati, sunt satula de virusi si bacterii, parca toate trag la mine.....ma doare sufletul cand vad ca sunt atat de departe de a-mi indeplini visul de a fi mama.
Iertare fetelor pt postarea mea trista, insa ma simt f rau.....
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
racheel spune:
Ioana Felicitari si sarcina pana la termen sa ai
walkiriaimi pare rau.Dar, daca iti iese si in secretie trebuie sa-si faca si sotul tau spermograma sa vedeti daca o are si el.pentru ca se transmite.Si da da infdertilitate cel putin la barbati.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
lorena_86 spune:
offfff walkiria, cate probleme....te inteleg prin ce treci
si eu iau antibiotic dar eu doar ce am trecut de ovulatie...cred
eu am o infectie in gat si am facut si febra
si eu am auzit de cazuri cand mamicile au luat antibiotic si bebe a fost ok
iti tin pumnii sa fie totul bine
te pupic
sa ne tii la curent
ioana_iasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, am o durere de ovare si de uter de nu mai pot...va las...merg sa ma pun putin in pat ca nu mai pot de junghiuri sanatate si vb mai pe seara nu te lasa invinsa ....microbii astia asi fac de cap,bea ceai caldut cu lamaie ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
ioana_iasi spune:
odihnestete lorena si bea si un ceiut cald cu lamaie ...sa auzim numai de bine.