Aspirante optimiste FELICITARI bella,ioana_iasi!!!
Raspunsuri - Pagina 7
madabout2003 spune:
Walkiria imi pare tare rau ca ai pb cu infectia asta.. Nu stiu ce sa iti spun ca nu stiu mare lucru despre efecte...Cred ca medicul tau poate sa te lamureasca cel mai bine..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
ioana_iasi spune:
eu ma duc sa trag un pui de somn,profit ca teodor e la cresa si vre-o 2 ore pot dormi,va pup si vb diseara.
asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!
camcris spune:
walkiria
ai PM
sa nu te superi pe mine de ce ti-am scris
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lucianamoga spune:
Walkiria imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asemenea momente , dar ai sa vezi ca odata rezolvata problema va rasari si pe strada ta soarele cu un pe raze si nu te descuraja
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Lia73 spune:
walkiria si yo am avut prob cu E coli
d-asta am pierdut si sarcina trecuta ( zic ei)
si tot la ciprimol a iesit ca nu rezista
asha ca e bine din timp
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+5
walkiria spune:
va multumesc din suflet pt incurajari....chiar am nevoie de ele
Lia si tu ai scapat de bacterie? ti-ai refacut secretia vaginala si urocultura?
Stiu ca si al meu tr sa se trateze, am citit ca disperata pe net zilele astea, problema e ca trebuie sa isi faca si el analiza din secretie uretrala ca sa ii poate face si lui antibiograma, sa se vada la ce antibiotic e sensibila bacteria, iar procedeul l-a inspaimantat. El mai e si genul care merge la medic doar daca il doare cev fff rau, in toti anii de cand sunt cu el nu a avut nicio problema. Mi-a promis ca vineri o sa mearga...om trai si om vedea, oricum nu mai vede nimic pana nu ne tratam amandoi. de altfel de cand au inceput usturimile nu am mai prestat deloc si nici nu am de gand pana nu ii iese si lui analiza, ca poate nu am luat-o si in secretia vaginala..asa ca nu risc.
Oricum eu sunt constiincioasa si fac tratamentul cu antibiotic si mai iau si cevai ceaiuri plus pastile naturiste.
Ma rog la Doamne Doamne sa termin odata cu aceasta bacterie si sa ma ajute si pe mine sa imi tin puiutul in brate.....timpul asta ma omoara.
Lorena am citit ca si tu iei antibiotic, doar ca eu zilele astea cautand ca disperata pe net, am aflat ca pana la implantare riscul este nul. Sanatate multa iti doresc si tie. Vroiam sa te intreb ceva, tu stii sigur ca din cauza hemocisteinei crescute ai pierdut sarcina?sau din cauza mutatiilor? Hai ca iti dau PM ca sa nu aglomerez topicul cu problemele mele.
Va multumesc inca o data pt sustinere!
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
lorena_86 spune:
walkiria sunt foarte sigura
asa mi-au zis si la fundeni, dar ca sa te conving iti dau ul link super bun sa vezi
http://www.synevo.ro/homocisteina/
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Lia73 spune:
ioana felicitari ptr samburel
walkiria spre rusinea mea nu mi-am repetat analizele
acum o sa le fac
bebelinul meu scump
+5
Lia73 spune:
dar pe mine nu m-a usuturat nimic
bebelinul meu scump
+5
walkiria spune:
Lore, Camcris aveti PM
Lia pe mine m-a usturat uretra si apoi am avut dureri si spasme vezicale pt ca am facut infectie urinara, poate ca tu ai avut bacteria doar in secretia vaginala. iti recomand sa mergi sa faci si urocultura ( cu toate ca daca nu ai avut simptome nu cred ca ai, pt ca aceasta bacterie se lipeste de peretii uretrei si ai vezicii si in scurt timp apar si durerile) si sa-ti faci si analiza secretiei vaginala pt ca daca o ao in vagin, ajunge de cele mai multe ori si in uretra,apoi in vezica, fiind foarte aproape uretra de vagin. Nu vreau sa te sperii insa daca Doamne fereste faci infectie urinara si esti insarcinata de la acele dureri poti pierde sarcina.
Doamne ajuta sa fi scapat de ea!
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic