Aspirante optimiste FELICITARI bella,ioana_iasi!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_iasi buna fetelor...am zis sa scriu si apoi citesc din urma,bella felicitari si sa dea dumnezeu sa fie foarte bine pana la capat. Fetelor am o veste asa ca vestitor al primaveri .... SUNT INSARCINATA am facut eri un test barza din ala banda si a iesit clar pozitiv ,testu l-am facut spre seara si azi am luat sure check si l-am facut acuma si dupa 1 minut mai putin a aparut si a II liniuta....acum ma apuc de citit din urama asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu! |
Yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Bravo Ioanaaaaaaaaa
Felicitari felicitari
mai fetelor ce frumos incepe primavara asta
Iar mi s-a facut pielea de gaina
Bravo Ioana! Bravo Bella!!!
lorena_86 spune:
ioana, poti sa te superi pe mine dar inainte de felicitari o sa iti spun: ti-am spus eu!!!!!!
asa....felicitari si sarcina la termen si multa sanatate
yupi...inca o graviduta
usor usor ne tiram toate de aici
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
ioana_iasi spune:
multumesc mada,da cand sa dau si eu vestea ca sa vedeti am trecut la sfarsitul capitolului....foarte tare
lore multa sanatate si eu am fost la farmacie sa-mi iau oscilocopcino si sirob de sabure de struguri,nasul imi curge ,tusesc un pic,si ma ustura si ochii,cred ca am racit.
asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!
felicityhope spune:
Felicitari Ioana
Multa sanatate, un bebe sanatos frumos si mincacios la sfirsitul celor 9 luni.
de molipsire
ioana_iasi spune:
sa dea dumnezeu sa sparem cu toate gheata si sa fim cu ghiocei
ce e ciudat ca SINCER nu ma asteptam
asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!
sophia_m spune:
salutare fetelor
Bella si Ioana felicitariiiiii
sa aveti 9 luni de vis, bebei sanatosi si la termen
luna femeilor se pare ca este cu noroc, care e la rand??
in curand,voi fi din nou
First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.
http://www.youtube.com/watch?v=RU7w0Z35XEE&feature=related
madabout2003 spune:
Ioana eu am o coleguta de scutece care la fel pt bb2 a avut o pierdere la 4-5 saptamani de sarcina si luna urmatoare a ramas din nou! Acum are pe langa fetita un baietel frumos foc!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
luiza77 spune:
Buna ziua fetelor, va pupacesc pe toate
BELLA si IOANA va felicit din tot sufletul pentru reusitele voastre si va doresc sarcini usoare si la termen, ma bucur mult pentru voi...se pare ca a venit primavara si sper sa veniti in fiecare zi rand pe rand cu o veste buna.....va pupacesc pe toate si va tin pumnii celor care urmeaza sa se testeze.
Joi ma duc la doctor pentru ecografie, am sa intru sa va spun ultimele noutati despre noi....am pus si eu o poza cu de duminica pe picassa.
27+ cu Matei
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_iasi multumesc mada,da cand sa dau si eu vestea ca sa vedeti am trecut la sfarsitul capitolului....foarte tare lore multa sanatate si eu am fost la farmacie sa-mi iau oscilocopcino si sirob de sabure de struguri,nasul imi curge ,tusesc un pic,si ma ustura si ochii,cred ca am racit. asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu! |
ti-am trecut si dedicatie
bravoooooooo
felicitari, sarcina usoara bb sanatos si la termen
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC